Νέα

Ερμιόνη Γρηγορίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τρυποκάρυδος

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
466
Πόντοι
166
acxMtLRJ.jpg

wolfsad

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Κριτικές
16
Like
14
Πόντοι
10
Ποσο μα ποσο μαλακες νταβατζηδες εχουμε στην Ελλαδα ;;;
Με τοσο καλα μουνακια που και καλα τραγουδανε στα σκλυλοσπιτα θα μπορουσαμε να εχουμε τα καλυτερα City Tours , callgirls και στουντιοκοριτσα στην ευρωπη και να ερχεται συναλλαγμα στο Ελλαντα .
Και φυσικα τα β΄διαλογης θα δουλευαν φυλης και μεταξυ αντι να εχουμε τις ρουμανοβουλγαρορωσιδες .

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Ποσο μα ποσο μαλακες νταβατζηδες εχουμε στην Ελλαδα ;;;
Με τοσο καλα μουνακια που και καλα τραγουδανε στα σκλυλοσπιτα θα μπορουσαμε να εχουμε τα καλυτερα City Tours , callgirls και στουντιοκοριτσα στην ευρωπη και να ερχεται συναλλαγμα στο Ελλαντα .
Και φυσικα τα β΄διαλογης θα δουλευαν φυλης και μεταξυ αντι να εχουμε τις ρουμανοβουλγαρορωσιδες .

Όταν σοβαρευτουμε ως κοινωνια, αυτο θα γινει

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όλα καλά όλα ανθηρά, ωραίο κορμί για ζμπρώξιμο, ωραίος βύζος αλλά παρακμή ρε πούστη μου να πας σε κέντρο και να βγαίνει η άλλη με το σώβρακο να τραγουδήσει. παράγινε το κακό. :helpplea:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.727
Πόντοι
41.129
όλα καλά όλα ανθηρά, ωραίο κορμί για ζμπρώξιμο, ωραίος βύζος αλλά παρακμή ρε πούστη μου να πας σε κέντρο και να βγαίνει η άλλη με το σώβρακο να τραγουδήσει. παράγινε το κακό. :helpplea:

δεν παραγινε καθολου...εγω γουσταρω τον ξεφτιλισμο των ελληνιδων,μακαρι να την αναγκαζουν και να τον παιρνει απο κωλο πρωτα για να βγει στη σκηνη!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
logo_lyriki_skini.jpg
  :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Να μαντεψω οτι κι αυτη......τραγουδαει???

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Δεν αποκλείω όταν τελειώνει τη δουλειά στο μαγαζί να την χρυσοπληρώνουν κάποιοι για να την πάρουνε σπίτι,όπως γίνεται σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom