Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
στον κοσμο της η αλλη
Kλέψε κανά κίντερ εσύ και μη λες πολλά.
στον κοσμο της η αλλη
ρε βελβιτσα μη μας ζαλιζεις τα παπαρια γιατι μου σηκωνεται αντε μη σε παμε παρτουζα με το νωνταKλέψε κανά κίντερ εσύ και μη λες πολλά.
Ενα θα σας πω....
ΓΑΜΑΕΙ ο ελεεινος ο Μουζουρακης......
Εβαλε ενα καπελο, 2 τσολια και μια κιθαρα, αρχισε να μιμηται τον Tom Waits και ολεσ οι χαζογκομενες τον πσοσκυνανε...
Ενα θα σας πω....
ΓΑΜΑΕΙ ο ελεεινος ο Μουζουρακης......
Εβαλε ενα καπελο, 2 τσολια και μια κιθαρα, αρχισε να μιμηται τον Tom Waits και ολεσ οι χαζογκομενες τον πσοσκυνανε...
Πω θα πείτε και για τον βρωμιάρη τον άλλον τον Πλιάτσικα μόνο και μόνο για να πείσετε ότι αυτός είναι μπάζο.
σιγα τι γαμαει. το αλλο το τροχαιο την σολωμου. αυτη τη γαμας και συ αμα της πεις οτι βλεπεις πρασινους δρακους.
ουτε τερας ειναι ουτε τοπ μοντελ....γιατι αμα λες καποιον "θεο" τοτε η εμφανιση του πρεπει να ειναι κατι κοντα σε αντρικο τοπ μοντελ και του τυπα δεν ειναι που να τον τραβηξεις απο τα αυτια...οποτε στην τελικη πρεπει να παραδεχτεις αυτο που ισχυει, δηλαδη οτι ενας οκ τυπος βρηκε μια υπεδιαστημικη μουναρα να γαμαει και πρεπει να ευχαριστει τον θεο καθε μερα για αυτο
Παρε να εχεις.Eίναι εξ'ίσου όμορφοι για εμένα.
Από περιέργεια, μου δείχνεις κάποιον που θεωρείς τοπ μόντελ?
Eίναι εξ'ίσου όμορφοι για εμένα.
Από περιέργεια, μου δείχνεις κάποιον που θεωρείς τοπ μόντελ?
Αν και δεν ειναι μοντελο αλλα ειναι ηθοποιος θα σου πω τον Simon Baker
Χυνεις ποταμια με το paranormal αγορι μας?Αν και δεν ειναι μοντελο αλλα ειναι ηθοποιος θα σου πω τον Simon Baker
Ναι, εσύ να τον θεωρείς τοπ μόντελ, όχι να είναι αναγκαστικά μοντέλο. Είναι όμορφος, ναι, μαζί σου. Αλλά πιστεύεις ότι θα ταίριαζε με κάποιον σε αυτό το στυλ?
Χυνεις ποταμια με το paranormal αγορι μας?
Για εξηγησε το μου λιγο αυτο...