Νέα

Simone Simons των Epica

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
οι κοκκινομαλες παντως πρεπει να εχουν εφεση στους ασχημαντρες αν κρινω το τεφαρικι που ειναι αντρας της Christina Hendricks  :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Επειδη η ανοχη στην γραφικοτητα  πρεπει να εχει και τα ορια της, καλο ειναι αν εμφανιστουνε τιποτα γαμημενα μυνηματα που θα λενε ποσο "κουκλος" και "θεος" ειναι ο Geoffrey Arend και ποσο κακιασμενοι και ζηλιαρηδες ειμαστε, πρεπει να σβηστουνε παραυτα και οσες τα δημοσιευσανε να διαγραφουν απο το bourdela.com... :)

Γραφικότητα? Εχμ δες πρώτα όλα τα θέματα και τι λένε και μετά έλα να πεις για το πόσο γραφικές είναι οι γκόμενες εδώ μέσα όσον αφορά σχόλια για εμφάνιση άλλων γυναικών.
Ντάξει αυτός είναι χάλια. :P

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
περιεργο γιατι κ γω μεταλας ημουν κ ειμαι αλλα στο σχολειο δεν τολμουσε κανεις να με πειραξει...επεφτε ξυλο,οχι αστεια....μεγαλωνοντας εγινα ακομη χειροτερος,με βλεπουν στο δρομο κ με αποφευγουν... :grin: :grin: :grin:

τυπε μου δεν εννοει τους κανονικους μεταλαδες αλλα τα υπεφλωρια που ακουγανε ενα δυο μπαντες το πολυ(με δυο τρια τραγουδια το πολυ, συνηθως Iron Maiden και Iced Earth που το προφερανε και "Αισ Ντερθ"  :grin:) για να το παιξουν "ιστορια" και κακουληδες μπας και τους δωσουν σημασια αλλα λογω της αξεπεραστης φλωριας τους δεν τους εβγαινε και τρωγανε φαπες με το κιλο.... :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
τυπε μου δεν εννοει τους κανονικους μεταλαδες αλλα τα υπεφλωρια που ακουγανε ενα δυο μπαντες το πολυ(με δυο τρια τραγουδια το πολυ, συνηθως Iron Maiden και Iced Earth που το προφερανε και "Αισ Ντερθ"  :grin:) για να το παιξουν "ιστορια" και κακουληδες μπας και τους δωσουν σημασια αλλα λογω της αξεπεραστης φλωριας τους δεν τους εβγαινε και τρωγανε φαπες με το κιλο.... :2funny: :2funny: :2funny:
ok δε καταλαβα εγω τοτε... :grin:
Δυστηχως,παντα θα υπαρχουν τετοια τυπακια σε ολα τα παρακλαδια (δεν εννοω παρακλαδια της μεταλ μουσικης). ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τυπε μου δεν εννοει τους κανονικους μεταλαδες αλλα τα υπεφλωρια που ακουγανε ενα δυο μπαντες το πολυ(με δυο τρια τραγουδια το πολυ, συνηθως Iron Maiden και Iced Earth που το προφερανε και "Αισ Ντερθ"  :grin:) για να το παιξουν "ιστορια" και κακουληδες μπας και τους δωσουν σημασια αλλα λογω της αξεπεραστης φλωριας τους δεν τους εβγαινε και τρωγανε φαπες με το κιλο.... :2funny: :2funny: :2funny:

Κάαααποιος βλέπει μπραφ.  :2funny:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ok δε καταλαβα εγω τοτε... :grin:
Δυστηχως,παντα θα υπαρχουν τετοια τυπακια σε ολα τα παρακλαδια (δεν εννοω παρακλαδια της μεταλ μουσικης). ;)

Παντως μια απο τις ωραιοτερες φασεις μου στο λυκειο ηταν οι χαρουλες που εκανα οταν ανακαλυψα τους Darkthrone και τους Emperor  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
Παντως μια απο τις ωραιοτερες φασεις μου στο λυκειο ηταν οι χαρουλες που εκανα οταν ανακαλυψα τους Darkthrone και τους Emperor  :grin:
κ mayhem κ βαλε.... :grin: :grin: :grin:
(ειχα μια μπλουζα με impaled nazarene με τον εσταρωμενο πισω,δυο φορες που την εβαλα στο σχολειο εφαγα αποβολη... :jerking: :jerking:)

Συνημμένα

• impnazchristls.jpg
    impnazchristls.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 38
OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
κ mayhem κ βαλε.... :grin: :grin: :grin:
(ειχα μια μπλουζα με impaled nazarene με τον εσταρωμενο πισω,δυο φορες που την εβαλα στο σχολειο εφαγα αποβολη... :jerking: :jerking:)

Η πιο γαματη μουσικη σκηνη ολων των εποχων...οι μισοι ειναι στον ταφο και οι αλλοι μισοι στην φυλακη επειδη τους σκοτωσαν.... :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
Η πιο γαματη μουσικη σκηνη ολων των εποχων...οι μισοι ειναι στον ταφο και οι αλλοι μισοι στην φυλακη επειδη τους σκοτωσαν.... :grin:
το black μεσουρανουσε στα μεσα της δεκαετιας του 90... :rockon: :rockon:
( :offtopic:)

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6

Tώρα σ'εβαλα στην καρδιά μου,τύπε μου,ειπες την μαγικη λέξη Darkthrone  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
το black μεσουρανουσε στα μεσα της δεκαετιας του 90... :rockon: :rockon:
( :offtopic:)

το τοπικ ειναι δικο μου αρα δεν υπαρχει off topic  ;)

οταν ειχε κυκλοφορησει το In the nightside eclipse  των Emperor  ολο το συγκροτημα ηταν στην φυλακη.... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Tώρα σ'εβαλα στην καρδιά μου,τύπε μου,ειπες την μαγικη λέξη Darkthrone  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ο Fenriz ειναι πολυ τυπος... θυμαμαι μια συνεντευξη που ειχε δωσει πριν κατι χρονια στο Metal Hammer και ειχε γαμω τις πλακες.... :grin:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και για να μην ξεχνιομαστε  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Συνημμένα

• SIMONE SIMONS 30.jpg
    SIMONE SIMONS 30.jpg
    54,7 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
και κατι για τους μουσικους μερακληδες  ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
ο Fenriz ειναι πολυ τυπος... θυμαμαι μια συνεντευξη που ειχε δωσει πριν κατι χρονια στο Metal Hammer και ειχε γαμω τις πλακες.... :grin:
την συνεντευξη την θυμαμαι που λες...ηταν σε ενα τευχος του χαμερ Δεκεμβριος,μεσα στο ενθετο horror...απο τις καλυτερες συνεντευξεις του Fenriz... :rockon: :rockon:νομιζω οτι ειναι κ ο πιο κουλ γενικα απο τους μπλακ-μεταλλαδες...
το in the nightside ηταν/ειναι δισκαρα,,,νομιζω οτι ο τραγουδιστης την γλιτωσε την ψειρου...μπηκε μονο ο samoth κ faoust... :grin: :grin:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
την συνεντευξη την θυμαμαι που λες...ηταν σε ενα τευχος του χαμερ Δεκεμβριος,μεσα στο ενθετο horror...απο τις καλυτερες συνεντευξεις του Fenriz... :rockon: :rockon:νομιζω οτι ειναι κ ο πιο κουλ γενικα απο τους μπλακ-μεταλλαδες...
το in the nightside ηταν/ειναι δισκαρα,,,νομιζω οτι ο τραγουδιστης την γλιτωσε την ψειρου...μπηκε μονο ο samoth κ faoust... :grin: :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αυτα ειναι τύπε μου  :rockon: :rockon: :rockon:
Για την ιστορια, το μαυρο χρίσμα το πηρα απο το παρακατω τραγούδι,εκτοτε τίποτα δεν ειναι ίδιο !!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

Πρεπει πραγματικα να τον γουσταρουνε τον Quorthon και τις παραγωγες των δισκων του οι τυποι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom