Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
σβήνω.....
και μουνάρα και φωνάρα και καβλιάρα και όλα τα -άρα.
γαμώ το φελέκι μου
σβήνω.....
σβήνω.....
και μουνάρα και φωνάρα και καβλιάρα και όλα τα -άρα.
γαμώ το φελέκι μου
δεν κατάλαβες, εγώ άμα βρεθώ δίπλα σε μία κοκκινομάλλα, μέτρια και άνω, και δη με σγουρά πλούσια μαλλιά αρχίζω να ιδρώνω, να ζεσταίνομαι, να αναβαίνουν οι ανεβαίνουν οι σφυγμοί (όταν σε βλέπω ανεβαίνουν οι σφυγμοί, με πιάνει τρόμος πανικός και ταραχή.... σοφός ο καλιτέχνης)Ε καλα τυπε χαιρω πολυ....αφου μιλαμε για alpha female κατηγορια...και σε ποιον δεν θα ηταν εξαρτηση?
δεν κατάλαβες, εγώ άμα βρεθώ δίπλα σε μία κοκκινομάλλα, μέτρια και άνω, και δη με σγουρά πλούσια μαλλιά αρχίζω να ιδρώνω, να ζεσταίνομαι, να αναβαίνουν οι ανεβαίνουν οι σφυγμοί (όταν σε βλέπω ανεβαίνουν οι σφυγμοί, με πιάνει τρόμος πανικός και ταραχή.... σοφός ο καλιτέχνης)
αφού όσες κοκκινομάλλες έχω γνωρίσει τους την έχω πέσει... και συνήθως ατσούμπαλα γιατί χάνω τα λόγια μου.
είναι όπως η σχέση του λίλα με το johnny walker.... άμα δεν έχει το μπουκάλι στον πάτο του νιώθει ένα κενό μέσα του, δεν υπάρχει σαν οντότητα, δεν είναι ολοκληρωμένος χαρακτήρας.
καλά, δίπλα της εγώ θα είμαι στο 2ο καρδιακό επεισόδιο και θα βγάζω αφρούς από το στόμα.ναι μονο που αυτη δεν ειναι απλα και μονο κοκκινομαλα αλλα και ταλαντουχα υπερθεαρα κοκκινομαλα....
Για τους Epica δεν ξερω αν θα τα'σκαγα τυπε μου για να σου πω την αλήθεια
Αντιθετως για τους παρακάτω κυριους θα τα εσκαγα για τριτη φορα,διοτι πολυ απλα εκτος απο την μουσική τους που γαμει,φερνουνε και το απιθανο μωρο που τα πεταει ολα και μενει μονο με το τατουαζάκι του
Δεν μου ανοιγει τις φωτο απο το προσωπικο μου αρχειο ρε γαμωτο και δεν μπορεσα να βρω κατι καλυτερο με ενα προχειρο ψάξιμο,αν ομως τους εχεις δει live θα συμφωνήσεις
Και το μωρο !!
την εχω δει live . ζημια ...
ακομα ο πληκτρας των καμελοτ την γαμαει ?
ναι...αυτος ο Αλεξανδρος Παρθενης( ) της Ολλανδιας....
Σοβαρα τωρα αυτη τη γκομενα την παντρευομαι....
Τυπε μου αμα αυτη ερχοταν στην Ελλαδα να μεινει, θα ειχε καταντησει ολοκληρες οικογενειες μεγαλοεργολαβων και εφοπλιστων και τους αρσενικους γονους τους ζητιανους...
ε καλά είμαστε υπερβολικοί!