εδω μέσα έχουμε και άτομα που έχουν άποψη γνώμη εμπειρία σε πολλά θέματα.Ας το εκμεταλευτούμε με την καλή έννοια! Έχουμε άποψη για καλή καρέκλα γραφείου ,εργονομική όπως λέμε, για προστασία μέσης κλπ υπεύθυνα όμως και όχι του τύπου ναι είναι γερή αντέχει κλπ κλπ....Κάθε υπεύθυνη άποψη δεκτή ...
Τύπε μια συμβουλή μόνο: ΠΡΙΝ κάνεις οτιδήποτε και αγοράσεις στα τυφλά, πήγαινε και ΔΟΚΙΜΑΣΕ μερικές καρέκλες από ΚΟΝΤΑ.
Ξέρω ότι θέλει χρόνο, ψάξιμο και κόπο, αλλά, ο καθένας έχει άλλο σώμα, στάση που κάθεται, ηλικία, κ.λ.π. Ότι ταιριάζει στον άλλον, ίσως δεν θα ταιριάζει σε εσένα προσωπικά, άσχετα αν πάρεις καρέκλα με 100 ή με 1000 ευρώ.
Εγώ πήγα δοκίμασα από κοντά την Marcus και μια άλλη στο ΙΚΕΑ, δεν έμεινα τελείως ικανοποιημένος(αν είχαν μια διασταύρωση μεταξύ των δύο μοντέλων, ίσως αγόραζα) .
Πήγα από ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, δεν βρήκα κάτι ικανοποιητικό.
Είδα σχέδια σαν του ΠΛΑΙΣΙΟΥ με την πολυδιαφημισμένη καρέκλα τους, παρόμοιες έχει κάθε εταιρεία, δεν ενθουσιάστηκα.
Κατέληξα στον Δρομέα, δοκίμασα μερικές, βρήκα μια που μου έκανε, αρκετά ακριβότερη από ότι υπολόγιζα, αλλά τι στο καλό, κάθομαι ώρες ολόκληρες κάθε ημέρα σκέφτηκα, και τα έδωσα, το είδα σαν επένδυση και δεν το μετάνοιωσα στιγμή.