Νέα

Εργονομική καρέκλα γραφείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vienezos1_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
εδω μέσα έχουμε και άτομα που έχουν άποψη γνώμη εμπειρία σε πολλά θέματα.Ας το εκμεταλευτούμε με την καλή έννοια! Έχουμε άποψη για καλή καρέκλα γραφείου ,εργονομική όπως λέμε, για προστασία μέσης κλπ υπεύθυνα όμως και όχι του τύπου ναι είναι γερή αντέχει κλπ κλπ....Κάθε υπεύθυνη άποψη δεκτή ...

OP
OP
V

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
τσεκαρισμένη πρόταση? λύνει προβλήματα ? την χρησιμοποιείς ?

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Καρέκλα γι αυτό που ζητάς, πραγματικά καλή και χωρίς να σου τινάξει τη τσέπη στον αέρα είναι η markus απο το ikea. Διάβασε κριτικές και θα καταλάβεις.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Kατι τέτοιο εννοείς τύπε?
images (9).jpeg

OP
OP
V

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
προφανώς κάποιοι φίλοι το έχουν ψάξει αρκετα...και ξέρουν !!

OP
OP
V

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
το ότι με 100 ευρώ καρέκλα ,θα χάσεις τη μέση σου είναι σίγουρο! Οκ αυτό ειναι δεκτό..Το απο εκει και πέρα το συζητάμε...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.728
Πόντοι
6.946
εδω μέσα έχουμε και άτομα που έχουν άποψη γνώμη εμπειρία σε πολλά θέματα.Ας το εκμεταλευτούμε με την καλή έννοια! Έχουμε άποψη για καλή καρέκλα γραφείου ,εργονομική όπως λέμε, για προστασία μέσης κλπ υπεύθυνα όμως και όχι του τύπου ναι είναι γερή αντέχει κλπ κλπ....Κάθε υπεύθυνη άποψη δεκτή ...
Τύπε μια συμβουλή μόνο: ΠΡΙΝ κάνεις οτιδήποτε και αγοράσεις στα τυφλά, πήγαινε και ΔΟΚΙΜΑΣΕ μερικές καρέκλες από ΚΟΝΤΑ.

Ξέρω ότι θέλει χρόνο, ψάξιμο και κόπο, αλλά, ο καθένας έχει άλλο σώμα, στάση που κάθεται, ηλικία, κ.λ.π. Ότι ταιριάζει στον άλλον, ίσως δεν θα ταιριάζει σε εσένα προσωπικά, άσχετα αν πάρεις καρέκλα με 100 ή με 1000 ευρώ.

Εγώ πήγα δοκίμασα από κοντά την Marcus και μια άλλη στο ΙΚΕΑ, δεν έμεινα τελείως ικανοποιημένος(αν είχαν μια διασταύρωση μεταξύ των δύο μοντέλων, ίσως αγόραζα) .
Πήγα από ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, δεν βρήκα κάτι ικανοποιητικό.
Είδα σχέδια σαν του ΠΛΑΙΣΙΟΥ με την πολυδιαφημισμένη καρέκλα τους, παρόμοιες έχει κάθε εταιρεία, δεν ενθουσιάστηκα.

Κατέληξα στον Δρομέα, δοκίμασα μερικές, βρήκα μια που μου έκανε, αρκετά ακριβότερη από ότι υπολόγιζα, αλλά τι στο καλό, κάθομαι ώρες ολόκληρες κάθε ημέρα σκέφτηκα, και τα έδωσα, το είδα σαν επένδυση και δεν το μετάνοιωσα στιγμή.

OP
OP
V

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
όπως το λέει ο φίλος είναι και μέσα στη σκέψη: σαν επένδυση !! Και φυσικά θα δοκιμάσεις ,και φυσικά και δώσεις χρόνο για έρευνα αγοράς.Απλά πίστευα ότι θα έχουμε περισσότερες απόψεις εδω απο καρέκλες γραφείου και θα έβγαιναν 1-2 προτάσεις που να είναι δοκιμασμένες και πιο σίγουρες ....:D:

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
600 απ το ιντερνετ + μεταφορικα κτλ.
την τελευταια την πηρα απο πλαισιο 640 αλλα δεν την χρειαζομαι πλεον και δυστυχως προλαβα να τη χαρω ελαχιστα.
Και κάτι άλλες που έχει το πλαίσιο κανονικές με δερμάτινη καλές δεν είναι;
Έχω πάρει μια και μου την έφεραν σπίτι.Εφερα και τεχνικο και την συναρμολόγησε.Ολα μαζί κόστος 150€

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.728
Πόντοι
6.946
όπως το λέει ο φίλος είναι και μέσα στη σκέψη: σαν επένδυση !! Και φυσικά θα δοκιμάσεις ,και φυσικά και δώσεις χρόνο για έρευνα αγοράς.Απλά πίστευα ότι θα έχουμε περισσότερες απόψεις εδω απο καρέκλες γραφείου και θα έβγαιναν 1-2 προτάσεις που να είναι δοκιμασμένες και πιο σίγουρες ....:D:
Προσωπικά, πήρα την Line-D, από τον Δρομέα(δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα). Πολύ στιβαρή κατασκευή, φαρδιά και άνετη, με κάλυψε σε αυτό που ήθελα. Νομίζω το ιδανικό θα ήταν να παράγγελνες καρέκλα στα δικά σου μέτρα, όπως ακριβώς φτιάχνεις ένα παντελόνι και σακάκι, αλλά αυτό δεν το κάνει κανένας.
Αυτή λοιπόν με κάλυψε περισσότερο από τις άλλες που δοκίμασα(ομολογώ ότι ήταν ακόμα κάποιες που ήθελα να δοκιμάσω, μέ κόστος αρκετές εκατοντάδες ευρώ, απλά για την εμπειρία και άποψη αν τα αξίζουν, αλλά παραήταν μεγάλος κόπος και πολύς χρόνος για να το κάνω) .

Το αμορτισέρ δεν το άλλαξα ακόμα(όλες αυτές του τύπου, από σχόλια που διάβασα, κάποια στιγμή, μετά από Χ χρόνια, το αλλάζουν) .

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
OP
OP
V

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Τυπε νηματοθετα για προστασία μέσης δεν θέλεις εργονομική.... θέλεις ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ!

:woldman:
Ναι φίλε μου! Το βελτιώνομαι και το λέμε Ορθοπαιδική ! Καρέκλα προστασίας ας πούμε γενικότερα...και όχι ότι ναναι...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.728
Πόντοι
6.946
Ναι φίλε μου! Το βελτιώνομαι και το λέμε Ορθοπαιδική ! Καρέκλα προστασίας ας πούμε γενικότερα...και όχι ότι ναναι...
Έχει δίκιο ο φίλος, ΜΑΚΡΙΑ από μαλακο-καρέκλες τύπου "Gaming": η πλειοψηφία είναι για πέταμα.

OP
OP
V

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
τελικά ένα μεγάλο δίλημμα είναι αν μας καλύπτουν καρέκλες προέλευσης πλαισιο ,Πάμπλικ, ίσως και ΙΚΕΑ ή πάμε σε εργοστασιακές τύπου Dromeas , Sigma κλπ πιο επαγγελματικές....:think:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
εχω ακούσει καλά λόγια για τις καρέκλες δρομέας αλλά ειναι ακριβούτσικες, από τις gaming πολύ καλές είναι οι anda seat που προφανώς μπορει να τισ χρησιμοποιησει στο γραφείο στο σπίτι του...

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Ειναι ακριβές.... αλλά αυτό χρειάζεται για την μέση του.... μία καλή ορθοπεδική καρέκλα γραφείου!
Νομίζω αυτές τις έχουν και ειδικά καταστήματα για ορθοπεδικα.Πλαισιο κλπ δε νομίζω να βρει κάποιος κάτι τέτοιο

OP
OP
V

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
τελικά μιλάμε για ένα εξειδικευμένο προϊόν που πολύς κόσμος δεν έχει καν υπ όψην του πόσο λεπτομέρεια και επιστήμη κουβαλάει......

• Like
Αντιδράσεις: sapaki

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom