Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.280
- Πόντοι
- 2.606
To διαψεύδω κατηγορηματικά και εντόνωςΤι σου χω εγω?Τι σου χω?
To διαψεύδω κατηγορηματικά και εντόνωςΤι σου χω εγω?Τι σου χω?
Σταμάτα, βρε...είμαι εδώ ινκόγκνιτο
Δεν γνωρίζετε αυτό το αριστούργημα που έχτισε τον δρόμο για τον Μπατερς Λεοπολντ Στοτς;
ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΣΩΨΥΧΑ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ.Τι λες ρε μπάρμπα ;
Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει . Αλλά στο φόρουμ , μπορεί να βρεις πληροφορίες για τσαμπικονήσι. Από σώγαμπρο βέβαια, λάτρη του strapon & golden shower, αλλά φιλτράρεις τις πληροφορίες. Σίγουρα θα σου πει για το πως γαμάνε κατσίκες και κυνηγάνε φοιτήτριες από βλαχοχώρια που πάνε εκεί.
Απαραίτητη γνώση να είσαι έμπειρος στο σκούτερ φορώντας γυαλί oakley . Αν παλιώσεις γνωρίζεις ντιτζέη , μάνατζερ σουσάδικου, ξαπλωστράδες , συνέταιρους μπητσόμπαρου.
ΚΡΑΚ.Καλύτερα να αφήνουμε τα οικογενειακά πρόσωπα απέξω, γιατί αλλιώς, μιας και δεν ξέρω αν έχεις αδελφή, μπορώ να ασχοληθώ με τη μάνα σου. Φαίνεται θα πέρναγε πολύ ευχάριστα προσφέροντας φιλανθρωπικό έργο σε φτωχούς αραπάδες που παραμέλησε την ανατροφή σου.
Έχεις πλάκα και διασκεδάζω με τυπακια σαν εσένα.το ξέρω ότι είσαι από Ελλάδα σαν απολειφαδι και πατάς 4χ10 στο γυμναστήριο με μπόλικη μασχαλίλα και ένα μισθό ολόκληρο που σε πιάνουν κωλο τυπισσες που εγώ τις ξέρω "ΛΙΓΑΚΙ" καλύτερα από σένα στοκε που με θες να ποζάρεις και ως δικτυωμένος. Μια χαρά τα είπα για το νησί, εσύ δεν είδα να προσθέσεις κάτι. απλά πέταξες τη μαλάκια σου με το πουλάκι σου το μικρό που γίνεται τερατώδες μόνο σε κάτι κριτικές που διαβάζεις μόνο εσύ. δε φτάνει που ΔΕΝ είσαι δικτυωμενος πουθενά (εδώ ένας άμυαλος με μια κάμερα έκανε ένα erome και τρελάθηκες, ενώ εγώ ξέρω ποια ρωσοσκατόφατσα τις βγάζει εδώ στα βράχια), δεν φτάνει που κάνεις πεσίματα απελπισμένα και αλλάζουν περιοχή, με είπες και άσχετο. και σου λέω, αφού δεν τα είπα καλά, πες τα εσύ (για το νησι).
Τεσπα δε μου φταις αλλά ήρεμα γιατί δεν υπάρχει μετρο σύγκρισης μεταξύ μας. Δεν έχεις ούτε την φρεσκάδα μου, ούτε τα καταλευκα δόντια μου, ούτε τα τιρκουαζ διαπεραστικα ματια μου. Ναι οκ, έκανες πιέσεις στον πάγκο με 2 εικοσακιλες άφησες και δύο κιλά μασχαλίλα και χεστηκαμε. Ηπιες και την πρωτεΐνη σου, γεμισε κλανίλα και το Φιατ σου γιατί έχεις δυσανεξια στη λακτόζη και πηγες μετά με το Μπουτσι το παντελόνι σου έσκασες 200 σε μια που εδώ την έπαιρνα τσάμπα και χάρηκες, δικτυωθηκες φουλ.
@Reznov τι θα κάνω με δαύτους ρε...
Μονο Πάφος. Τα ξςρω απ εξω κι ανακατωτά τα υπόλοιπα εκτος απο Παρίσι, οου έτσι κι αλλθβς είναι οφφΨάχνω να βρω μία λύση ώστε και να περνάω καλά, αλλά και να βλέπω τους δικούς μου στην Ελλάδα περισσότερο τώρα που άρχισα να μειώνω την επαγγελματική μου δραστηριότητα και να έρχονται κι αυτοί να με βλέπουν χωρίς ταλαιπωρία. Ψάχνω λοιπόν νέα πόλη που να πληρεί τις παρακάτω προυποθέσεις:
-απευθείας πτήση προς/από Θεσσαλονίκη
-χώρα με cool πληθυσμό και κρατικές υπηρεσίες
-καιρός που να παλεύεται
-καλό σύστημα υγείας
-ει δυνατόν χαμηλή φορολογία. Θα ασχοληθώ κυρίως με επενδύσεις.
Υποψήφιοι προορισμοί - με βάση το site του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης: Προορισμοί
-Παρίσι
-Κύπρος (Πάφος, Λάρνακα)
-Ιταλία (Μιλάνο, Βενετία, Ρώμη)
-Βουκουρέστι
-Βουδαπέστη
Δώστε αν θέλετε feedback για τη ζωή σε αυτούς τους προορισμούς (το Παρίσι το ξέρω). Κυρίως για τη νοοτροπία των ανθρώπων.
Μόνο Παρίσι και Μυλούζ έχει απευθείας για Θεσσαλονίκη. Αν είχε Νίκαια θα πήγαινα. Το Παρίσι είναι κρύο και κουραστικό, αλλά παραμένει μία βολική λύση. Οι άλλες γαλλικές πόλεις δεν μου λένε και πολλά.το να παει Μασσαλια η εστω Νικαια και να παραμεινει Γαλλια κανενας δε βλεπω να το προτεινε.....
Τουλουζ? Λουρδη? Μπορντω? Μπιαριντζ?
Καλύτερα να αφήνουμε τα οικογενειακά πρόσωπα απέξω, γιατί αλλιώς, μιας και δεν ξέρω αν έχεις αδελφή, μπορώ να ασχοληθώ με τη μάνα σου. Φαίνεται θα πέρναγε πολύ ευχάριστα προσφέροντας φιλανθρωπικό έργο σε φτωχούς αραπάδες που παραμέλησε την ανατροφή σου.
jormaka εσυ?Τεσπα δε μου φταις αλλά ήρεμα γιατί δεν υπάρχει μετρο σύγκρισης μεταξύ μας. Δεν έχεις ούτε την φρεσκάδα μου, ούτε τα καταλευκα δόντια μου, ούτε τα τιρκουαζ διαπεραστικα ματια μου. Ναι οκ, έκανες πιέσεις στον πάγκο με 2 εικοσακιλες άφησες και δύο κιλά μασχαλίλα και χεστηκαμε. Ηπιες και την πρωτεΐνη σου, γεμισε κλανίλα και το Φιατ σου γιατί έχεις δυσανεξια στη λακτόζη και πηγες μετά με το Μπουτσι το παντελόνι σου έσκασες 200 σε μια που εδώ την έπαιρνα τσάμπα και χάρηκες, δικτυωθηκες φουλ.
@Reznov τι θα κάνω με δαύτους ρε...
Τον έχουν άχτι τον καλόγερο τύπε...τον ζηλεύουν...πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο στο bou τυπε
Mας σαμπταρουν Βιρλα,αν παιζαμε στην τβ θα χτυπουσαμε 70-80% τηλεθεαση.Θα στηνοταν η γιαγια και θα φωναζε τον Αγιο υποστηριζω τον Αγιο,ειναι και της εκκλησιαςprime time μαδομουνι....μαστερσεφ και σουρβαι και αρχιδια
ειναι προσωπικοτητα ολκης...και κοσμογυρισμενος..και μπον βιβερΤον έχουν άχτι τον καλόγερο τύπε...τον ζηλεύουν...
Κύπρος είναι σοβαρή επιλογή. Πάφος φαίνεται να έχει cool κλίμα, από ό,τι φαίνεται εδώ: Climate_of_CyprusΜονο Πάφος. Τα ξςρω απ εξω κι ανακατωτά τα υπόλοιπα εκτος απο Παρίσι, οου έτσι κι αλλθβς είναι οφφ
Μιλάμε για φθόνο , σκέψου ότι πήγε ημιτελικό mrMalaka χωρίς να έχει πει ούτε μια καλή κουβέντα για τον Μητσοτάκη...ειναι προσωπικοτητα ολκης...και κοσμογυρισμενος..και μπον βιβερ
Σκέφτομαι ν' ανοίξω ένα περίεργο νήμα...Mας σαμπταρουν Βιρλα,αν παιζαμε στην τβ θα χτυπουσαμε 70-80% τηλεθεαση.Θα στηνοταν η γιαγια και θα φωναζε τον Αγιο υποστηριζω τον Αγιο,ειναι και της εκκλησιας