Νέα

Εργένης ψάχνει πόλη να ζήσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
ειχα σκεφτει να παω Κυπρο γιατι εχω κατι ακρες εκει αλλα το προβλημα ειναι οτι ως μηχανικος δεν αναγνωριζουν ευκολα τα ελληνικα πτυχια και πρεπει να εχεις κυπριακη υπηκοότητα για να υπογραφεις....οσο περιεργο και αν ακούγεται
τελευταια φορα που πηγα εκει ηταν στην λευκωσια, γαμησα μια κινεζα απο κατι αγγελιες και ηταν απο τις χειροτερες εμπειριες που ειχα δεν ειχε πλυθει καλα και εκανε το παν να με ξεπεταξει
Λευκωσία είναι τίγκα Κινέζες, Βιετνάμ και κλπ ασιατισες.

Μέγα λάθος να πας με ασιατισα αν δεν ξέρεις ότι είναι καθαρή.
Προφανώς πήγες γιατί να είχε χαμηλή ταρίφα.
Οι πιο καθαρές είναι οι Ουκρανες/Ρωσιδες αλλά με πιο ακριβή ταρίφα.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Μα αυτό έχει πλάκα μωρή σαπια, να μην πιστεύεις αυτά που σου λέω.
Φαντάσου πόσο παραμυθενια φαίνονται στο μικρό μυαλό σου και διαστημικά πράγματα αυτά που ο άλλος ζει εδώ και χρόνια.
Γιατί νομίζεις ότι έφυγα από Ελλάδα ρε κακομοίρη; Για να μην συναναστρέφομαι με τέτοια ζώα σαν εσένα.

Σε σκέφτομαι το βράδυ να κάθεσαι στο μικρό δωματιάκι σου και να χτυπάς το κεφάλι σου που κάποιος άλλος μένει δίπλα στους ουρανοξυστες της Λεμεσού σε ολοκαίνουριο διαμέρισμα των 1100€+/μήνα, πηγαινει τη βόλτα του με το ανοιχτό αμάξι του, γαμαει Ρωσίδες κάθε βδομάδα, μπορεί να πάει Μπαλί, Αίγυπτο και Ταϋλάνδη μέσα σε ένα χρόνο και εσύ δεν μπορείς να κάνεις ούτε το ένα δέκατο από αυτά...
Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, λες δε γίνεται για να μην τρελαθείς.
Πόσο όμως σε τσούζει ότι μπορεί και να είναι και αλήθεια,γιατί πουθενά δεν έχω πιαστεί να γράφω Μουφες, ενώ μιλάω ξεκάθαρα για όλες τις καταστάσεις που περιγράφω.
Μεγαλύτερη υπεροψία δεν έχω δει σε ποστ (ψέμματα, είχα δει από κάποιο άλλο πρώην μέλος). Μήπως τελικά ισχύει το αντίθετο? Μήπως λες όλα αυτά τα φαντασμαγορικά για να τα πιστέψεις εσύ ο ίδιος?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Μεγαλύτερη υπεροψία δεν έχω δει σε ποστ (ψέμματα, είχα δει από κάποιο άλλο πρώην μέλος). Μήπως τελικά ισχύει το αντίθετο? Μήπως λες όλα αυτά τα φαντασμαγορικά για να τα πιστέψεις εσύ ο ίδιος?
Το ίδιο ισχύει για σένα και όλα τα άλλα ναυάγια που ασχολούνται μαζί μου.
Δεν βλέπεις ότι ποτέ δεν ξεκινάω εγώ διάλογο με τύπους σαν εσένα; Γιατί πολύ απλά δεν σε βλέπω καν.
Εσύ και άλλοι του λόγου σου τι να μου πούνε από τη ζωή τους;

Ενώ εσένα και κάποιους άλλους τους τρώει που είναι εκεί κάτω και άλλοι κάνουν ζωαρα. Λες και από τα δικά σου λεφτά φτιάχνεται η δική μας ζωή.

Και ξαναλέω, γουστάρω που ακούγεται φαντασία σε τυπακια εδώ αυτό που είναι απλά η ρουτίνα μου.
Περαστικά.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Πηγες κιολας τυπε; Πως ειναι τα πραγματα;
Κρυο γαμωτο και χιονι,η δουλεια ψιλοκομπλε εχω θεμα με τα τσέχικα ακομα τα μαθαίνω.
Το σπιτι ειναι μακριά που νοικιασα και ακομα μπλεκω τις γραμμες των λεωφορείων.
Μετα τις 7 το βραδι νεκρικη σιγη.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Το ίδιο ισχύει για σένα και όλα τα άλλα ναυάγια που ασχολούνται μαζί μου.
Δεν βλέπεις ότι ποτέ δεν ξεκινάω εγώ διάλογο με τύπους σαν εσένα; Γιατί πολύ απλά δεν σε βλέπω καν.
Εσύ και άλλοι του λόγου σου τι να μου πούνε από τη ζωή τους;

Ενώ εσένα και κάποιους άλλους τους τρώει που είναι εκεί κάτω και άλλοι κάνουν ζωαρα. Λες και από τα δικά σου λεφτά φτιάχνεται η δική μας ζωή.

Και ξαναλέω, γουστάρω που ακούγεται φαντασία σε τυπακια εδώ αυτό που είναι απλά η ρουτίνα μου.
Περαστικά.
Καλα βαλε μας φωτογραφία απο το κάμπριο και ασε τα μπουρου μπουρου.
Μονο λογια εισαι,ειμαι σίγουρος οτι δεν εισαι ικανος ουτε να χεσεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.151
Πόντοι
5.506
Κρυο γαμωτο και χιονι,η δουλεια ψιλοκομπλε εχω θεμα με τα τσέχικα ακομα τα μαθαίνω.
Το σπιτι ειναι μακριά που νοικιασα και ακομα μπλεκω τις γραμμες των λεωφορείων.
Μετα τις 7 το βραδι νεκρικη σιγη.
Βάλε φωτογραφία τώρα αλλιώς εκτός από ψεύτης και πουστρακος είσαι ακόμα στο παιδικό δωμάτιο. Έχεις μισή ώρα.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
Όλα καλά φίλος, καλή πρόσληψη σου εύχομαι.

Και αν γίνει καμιά κέντα με το αστικό και χρειαστεί να συνεννοηθείς εκτάκτως με αρχές,διασώστες,επιβάτες,κ.λ.π.
μπορείς να τους τα πεις στα ποντιακά..

Καληνύχτα σας εκεί στην Ελλάδα και καλά κρασιά...
ΚΟΠΑΝΙΕΜΑΙ!!!!!!
:cheesy::cheesy::P:cheesy:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Μπατμαν αυτο κανει ζει στο μυθικο του κόσμο .βεβαια οταν ερχεται στη πραγματικότητα κλαιει και τσιριζει σαν ενα κοριτσακι 5 ετων που δεν του πηραν οι γονεις του την αριελ.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Βάλε φωτογραφία τώρα αλλιώς εκτός από ψεύτης και πουστρακος είσαι ακόμα στο παιδικό δωμάτιο. Έχεις μισή ώρα.
Ρε παπαρι εχω δουλειες τρεχάματα θα καθομαι να βαζω φωτογραφιες για να αποδειξω σε εσενα και τα λοιπα σούργελα που είμαι.
Φαντασου οταν ημουν στη φιλαδελφεια πως θα κάνατε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.151
Πόντοι
5.506
Ρε παπαρι εχω δουλειες τρεχάματα θα καθομαι να βαζω φωτογραφιες για να αποδειξω σε εσενα και τα λοιπα σούργελα που είμαι.
Φαντασου οταν ημουν στη φιλαδελφεια πως θα κάνατε.
27 λεπτά έμειναν.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ψεύτης πουστρακος που γράφει από το παιδικό του δωμάτιο.
Εσυ απο που γράφεις μωρη παλιοσαμπρελα?
Με το φακιολι ολη μερα και τη λεκανη με τα σωβρακα του πεθερου παραμασχαλα εισαι

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Αλβανέ στόλισαν ήδη στα Τίρανα;
Τα Τίρανα εχουν εξελιχθεί χαζοβιολη,περυσι ειχα παει δυρραχιο με μια γκομενα νοσηλεύτρια και περασα και απο Τίρανα ελμπασαν κλπ.
Τα Τίρανα εχουν περισσοτερα ψηλα κτίρια απο τη Λεμεσό που τα λες ουρανοξυστες.
Στην αμερικη ενα 20οροφο κτίριο δεν το λενε ουρανοξύστη να ξέρεις.
Για να θεωρηθεί ουρανοξυστης πρέπει να ξεπερνάει τα 150 μέτρα ύψος και σε οροφους πανω απο 35 η 40 νομίζω

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Λευκωσία είναι τίγκα Κινέζες, Βιετνάμ και κλπ ασιατισες.

Μέγα λάθος να πας με ασιατισα αν δεν ξέρεις ότι είναι καθαρή.
Προφανώς πήγες γιατί να είχε χαμηλή ταρίφα.
Οι πιο καθαρές είναι οι Ουκρανες/Ρωσιδες αλλά με πιο ακριβή ταρίφα.
Γελαω οταν ενα ζωαδι σαν και σενα εχει αποψη και για τις γκομενες.
Ρε πες μας καλύτερα για τις κατσικες και τις γιδες στο χωριο σου,ποιες ειναι πιο καθαρες και ποιες κανουν καλύτερο κρεβάτι?

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Καθυστερημένε Βανταμ δεν υπάρχει καλύτερο επίπεδο ζωής για όλους.
Εσύ μπετοβλακα δεν θα πεις στον άλλο που θα πάει. Μόνο προτάσεις μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε και ο άλλος αποφασίζει.

Εσύ τράβα να φας τα κρύα σου και να μάθεις μια γλώσσα άχρηστη έξω από την Τσεχία και να μην ξέρεις καν τι φορολογία πληρώνεις. Μόνο από αυτό φαίνεται πόσο γελοίος είσαι και πόσο ανάξιος για να μιλάς για δουλειές.
Αντίθετα εγώ ανέφερα ξεκάθαρα τι ισχύει για υπαλλήλους στην Κύπρο και τι αφορολόγητο και εκπτώσεις έχουν. Πού να καταλάβεις βέβαια τη διαφορά τέτοιο ζώον που είσαι.

Ο άλλος μπορεί να γουστάρει παραλία, ήλιο, φρέντο και να βλέπει Ρωσικους, Γερμανικούς, Πολωνικους κλπ κωλους με στρινγκ από Μάη μέχρι Νοέμβρη.
Εσύ τους μόνους κωλους που θα δεις είναι τα πακια που μένετε μαζί και παίζετε τρενάκι.

Σε ξετρυπησα πάλι, πάω για ποτά τώρα και να χαζέψω ρωσικους κωλους δίπλα στους ουρανοξύστες τη Λεμεσού.
Τράβα παίξε το πουλάκι σου τώρα.
Ειμαι σιγουρος ότι χαζευεις κωλους και σου πέφτουν τα σαλια,ευτυχώς που τα λες και μονος σου.
Παραλία ηλιο φρεντο?? Κλασικος τεμπελοχανας,εμεις.εδω στα κρυα δουλευουμε δεν καθομαστε,το βορειο κλιμα σε βοηθάει να είσαι πιο εργατικός, οταν εχεις καλοκαίρι παραλια και καλοπεραση 6 μηνες το χρονο αντε με.τα να πας για δουλεια.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ε

Δηλαδή στο κέντρο του Μπρνο απόψε το βράδυ δεν θα έχει κόσμο και μουνια? Είναι η δεύτερη πόλη της Τσεχίας το Μπρνο.. Για πες.. Πιο πολλά μουνια που έχει Τσεχία η Ελλάδα?
Η Τσεχία εχει πιο ομορφες και πιο ψιλές,αλλα ειναι πολυ σοβαρες δυσπροσιτες στο να παιξεις μπαλα,βεβαια ανοίγονται καποιες οταν τους μιλήσεις.
Δεν ξερω οταν ειχα μεινει 15 μερες πριν ερθω για εγκατασταση γενικα δεν εχει το κοσμο οπως Ελλάδα τιγκα,βεβαια μπυραρίες κρασαδικα κλπ ειναο γεματα και καθημερινή.
Ακομα δεν τα εχω εξερευνησει κανει κρυο οπότε σπιτι δουλεια ειμαξ τώρα.
Πριν ως τουριστας γύρισα περισσότερο στο κεντρο αλλα εψαχνα για δουλεια οπότε και παλι δεν εμαθα τη πολη,τωρα θα έχω χρόνο να μαθω περισσότερα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.343
Πόντοι
3.656
Η Τσεχία εχει πιο ομορφες και πιο ψιλές,αλλα ειναι πολυ σοβαρες δυσπροσιτες στο να παιξεις μπαλα,βεβαια ανοίγονται καποιες οταν τους μιλήσεις.
Δεν ξερω οταν ειχα μεινει 15 μερες πριν ερθω για εγκατασταση γενικα δεν εχει το κοσμο οπως Ελλάδα τιγκα,βεβαια μπυραρίες κρασαδικα κλπ ειναο γεματα και καθημερινή.
Ακομα δεν τα εχω εξερευνησει κανει κρυο οπότε σπιτι δουλεια ειμαξ τώρα.
Πριν ως τουριστας γύρισα περισσότερο στο κεντρο αλλα εψαχνα για δουλεια οπότε και παλι δεν εμαθα τη πολη,τωρα θα έχω χρόνο να μαθω περισσότερα
τυπαρα ζανουλη τι πολιτευμα εχουν εκει???καπιταλισμο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom