Νέα

Εργένης ψάχνει πόλη να ζήσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εδω σε ενα φρεσκο βιντεο μερικων εβδομαδων λεει πως πλεον σε παιρνουν και χωρις γλωσσα, ουτε λεξη (στο 08:26). Καλα αυτο ειναι και λιγο υπερβολικο, εχει ενα δικαιο ο Βαλκανιος, δε μπορει να κουβαλας κοσμο χωρις να ξερεις λεξη

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Κοντά σε αυτά παίρνουν σε ξενοδοχεία στην Κύπρο και έχουν καλυμμένη διαμονή και φαγητό. Άρα ούτε λογαριασμούς να πληρώσουν.
Εσύ θα τα έχεις όλα.
Περαστικά τυπε που θα σου μένουν 900€ για να βγάζεις το μήνα και να φυτοζωεις.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Κοντά σε αυτά παίρνουν σε ξενοδοχεία στην Κύπρο και έχουν καλυμμένη διαμονή και φαγητό. Άρα ούτε λογαριασμούς να πληρώσουν.
Εσύ θα τα έχεις όλα.
Περαστικά τυπε που θα σου μένουν 900€ για να βγάζεις το μήνα και να φυτοζωεις.
Εδω σ την ελλαδα φυτοζωουν με 300 ευρώ.
Θα μπορούσα και εγω να εχω καλυμμενη διαμονή αλλα δεν θέλησα.
Σου ειπα η Κύπρος μπροστά στη τσεχια δεν πιανει μια απο ολους τους τομείς, μονη διαφορα οι καιρικες συνθήκες.
Οικονομικα η τσεχια ειναι καλυτερα απο τη Κύπρο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Εδω σ την ελλαδα φυτοζωουν με 300 ευρώ.
Θα μπορούσα και εγω να εχω καλυμμενη διαμονή αλλα δεν θέλησα.
Σου ειπα η Κύπρος μπροστά στη τσεχια δεν πιανει μια απο ολους τους τομείς, μονη διαφορα οι καιρικες συνθήκες.
Οικονομικα η τσεχια ειναι καλυτερα απο τη Κύπρο
Κάτσε θα μας τρελάνεις με την ασχετοσύνη σου.
Τα 1350€ καθαρά πόσα είναι μικτά; Να δούμε τι φορολογία έχει η Τσεχία.
Και μετά να σε ξεφτιλίσω όταν μάθεις ότι η Κύπρος έχει μηδέν φορολογία μέχρι 19500€ το έτος.
Έφαγες την πρώτη ήττα κακομοίρη;
Φάε και τη δεύτερη. 20% έκπτωση φόρου για όλους τους αλλοδαπούς μέχρι 5 χρόνια, όταν περνάς τα 19500€.
Μοκο τώρα για τι είναι καλύτερα οικονομικά.

Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Κριτικές
36
Like
2.306
Πόντοι
2.410
Καλό ανέκδοτο είσαι του λόγου σου.
Τράβα βγες έξω με 50 βαθμούς να δούμε πώς θα σου αρέσει.
Α και ξέχνα το αλκοόλ ή μην κυκλοφορείς με γυναίκα έξω χεράκι χεράκι. Επίσης στην πρώτη μαλακια σε έχουν πετάξει έξω από τη χώρα.

Αν σου αρέσει να είσαι σκλάβος τράβα εκεί μαζί με όλο το Πακιστάν που δουλεύουν λατζα, καθαριστές κλπ. Γιατί για τέτοια κατηγορία εργάτη σε κόβω.
Εχω γυρίσει 40 χώρες και έχω ζήσει πάνω από 2-3 μήνες σε καμιά δεκαριά...
Για τη ζέστη έχεις δίκιο, και το λέω κι εγώ... απλά είσαι τόσο χαζουλης που δεν το είδες μάλλον.
Τα bar και τα club που θα βρεις στο Dubai, είναι 1000δες κυριολεκτικά. Ποτό παίζει σχεδόν παντού (στα αμιγώς αραβικά μαγαζιά έτσι και αλλιώς δεν έχεις λόγω να πας). Αν θέλείς αγαπούλα να περπατάς χεράκι χεράκι, δεν παίζει θέμα...
Τώρα εσύ πες μας που έμεινες τις 2 φορές που πήγες, και ξέχασες το αλκοόλ όπως. λες... χαζούλη.

Να πάει κάποιος εκεί για κάτω από 4-5 χιλιάρικα το μήνα, δεν έχει νόημα. Είναι σαν να έπαιρνε Ελλάδα 1500-2000..
Αλλά το θέμα είναι ότι αν έχεις κάποια μόρφωση και εμπειρία, είναι έυκολα χρήματα τα 8K+, με το ταβάνι να είναι πολύ ψηλά.
Αλλά είπαμε... με κόβεις για καθαριστή, λάντζα κλπ....

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Πάντως καλύτερα ζέστη, πάρα κρυο
Με το κρύο μπορεί να πεθάνεις.. Αφού στις κρύες χώρες θερίζει η πνευμονία.. Αν μένεις καμία Αλάσκα.. Η κάνα Καναδά, Νορβηγία, σουηδια.. Θά τρέχει κάθε μέρα η μύτη σου και τα μάτια σου.. Χίλιες φορές να μένω στους 50 βαθμούς. Εγώ αν ειχα λεφτά θα πήγαινα σε καποιο νησάκι της καραιβικης και μαιαμι
Βιετνάμ η Ταϊλάνδη

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.183
Πόντοι
456
Πάντως καλύτερα ζέστη, πάρα κρυο
Με το κρύο μπορεί να πεθάνεις.. Αφού στις κρύες χώρες θερίζει η πνευμονία.. Αν μένεις καμία Αλάσκα.. Η κάνα Καναδά, Νορβηγία, σουηδια.. Θά τρέχει κάθε μέρα η μύτη σου και τα μάτια σου.. Χίλιες φορές να μένω στους 50 βαθμούς. Εγώ αν ειχα λεφτά θα πήγαινα σε καποιο νησάκι της καραιβικης και μαιαμι

Ο ύπνος είναι για μένα επίσης ένας σημαντικός παράγοντας.
Υπάρχουν μέρη που έχω επισκεφτεί και στριφογυρίζω στο κρεβάτι μου.
Μέρη με υγρασία,κ.λ.π.

Έχει άλλα που ο ύπνος είναι σταθερά καλός,έχει να κάνει κυρίως με το κλίμα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Σε οτι αφορά την Ελλαδα,αν θες να τσιλιμπουρδίζεις και ζεις οπουδηποτε εκτος απο Αθηνα και Θεσσαλονικη,ειναι κατα 98% βεβαιο οτι θα περνας ασχημα,θα πεσει αγαμία φουλ!Αν εισαι και σε ηλικια απο 45 και ανω εχει τελειωσει το θεμα....

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Η Κρήτη ειναι τι
το πιο. Ωραιο μέρος στην Ελλάδα. Ζεστός καιρός και ωραία τοπια
Αλλά δεν εχει γυναίκες.. Η αναλογία είναι δέκα ψωλες και μια μέτρια γκόμενά.. Αφού μια αλβανίδα κοντη που εμενε πριν στο Ηράκλειο μου λέει στη Κρήτη όλο μου τη πέφτανε στο δρόμο, εδώ Αθήνα δεν μου τη πέφτει κάνεις
ρε φιλε για θεμα σεξ μιλαμε...Ασε τα τοπια και τον καλό καιρό.
Ειναι δυσκολα στην επαρχία γενικα,εγω επαρχια μενω αλλα συνηθως ειμαι στο ψαξιμο εκτος απο κατι χρόνια προηγουμενα που ειχα κατι γνωριμιες για σεξ για καποιο διαστημα

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Επαρχία που μένεις σε νησί? Καλά και Αθήνα μπορεί να εχει πιο πολλες γυναίκες.. Αλλα δ μιλάει καμία αν δεν εχεις λεφτα.
Ψώνιο στο Θεό..
Πατρα μενω.Αθηνα παντα θα εχεις επιλογές ,υπαρχουν και κοπελες που γαμιουντε για πλάκα.Τι συγκρινουμε τωρα?

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Καλό ανέκδοτο είσαι του λόγου σου.
Τράβα βγες έξω με 50 βαθμούς να δούμε πώς θα σου αρέσει.
Α και ξέχνα το αλκοόλ ή μην κυκλοφορείς με γυναίκα έξω χεράκι χεράκι. Επίσης στην πρώτη μαλακια σε έχουν πετάξει έξω από τη χώρα.

Αν σου αρέσει να είσαι σκλάβος τράβα εκεί μαζί με όλο το Πακιστάν που δουλεύουν λατζα, καθαριστές κλπ. Γιατί για τέτοια κατηγορία εργάτη σε κόβω.
Πως φαινεται ο ανθρωπος που δεν εχει φυγει εξω απο τα προαστια του χωριου του και μας το παιζει ποκυταξιδευμενος.
Εγω στο καταρ εβρισκα αλκοολ σε ολα τα ξενοδοχεια,αλλα το καταρ ειναι πιο αυστηρο εμιρατο απο τα ηαε

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
ρε φιλε αλλο το καρναβαλι.
Μην μπερδεύεσαι τοσο πολυ.
εμεις μιλαμε για καποιον που μενει μονιμα εδω κι εχει να κανει με τις ντόπιες που σε πληροφορω πως προσεχουν πολυ με ποιον θα πανε γιατι δεν θελουν να γινουν σούσουρο.Οσο για τις φοιτητριες αυτές πανε συνηθως με ατομα απο τον κυκλο τους.Λες να μην ξερω τι γινεται εδω?Θελει πολυ ψαξιμο αλλα και τύχη για να βρεις κατι καλό

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Πως φαινεται ο ανθρωπος που δεν εχει φυγει εξω απο τα προαστια του χωριου του και μας το παιζει ποκυταξιδευμενος.
Εγω στο καταρ εβρισκα αλκοολ σε ολα τα ξενοδοχεια,αλλα το καταρ ειναι πιο αυστηρο εμιρατο απο τα ηαε
Χαχαχα ρε στραβαδι, τράβα κουνα τον κωλο σου να πέσουν οι καποτες που θα μιλήσεις για Ταξίδια.
Τα 3 εξωτικά ταξίδια που έκανα φέτος, ίσως δεν τα κάνεις σε δέκα χρόνια εσύ κακομοίρη.
Γελάνε όλοι μαζί σου για την Τσεχία και αντί να κρυφτείς ασχολείσαι με άλλους που δεν τους βλέπεις ούτε με κυαλια.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Χαχαχα ρε στραβαδι, τράβα κουνα τον κωλο σου να πέσουν οι καποτες που θα μιλήσεις για Ταξίδια.
Τα 3 εξωτικά ταξίδια που έκανα φέτος, ίσως δεν τα κάνεις σε δέκα χρόνια εσύ κακομοίρη.
Γελάνε όλοι μαζί σου για την Τσεχία και αντί να κρυφτείς ασχολείσαι με άλλους που δεν τους βλέπεις ούτε με κυαλια.
Μωρή ψαροκασελα ποια 3 ταξιδια σε εξωτικους προορισμους εχεις κανει?
Εσυ περα απο το χωραφι του μπαρμπα θωμα δεν εχεις παει εκει κατω στη κυπρο,ουτε στη λεμεσο δεν μπορείς να πας βλάκα
Λοιπον για βγαλε μας μια φωτογραφία το καμπριολε μωρη ψωναρα ξεβρακωτη μπας και με αποστομωσεις,με χαρτακι εννοειται να βραφει βανταμ τα σεβη μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom