Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
Εδω συγκεντρωνουμε τις περιπτωσεις κοριτσιων κανονικων και τρανς με τριανταφυλλενιο κωλο. Επιπλεον εμπειριες οσοι εχετε δοκιμασει ή σας εχει συμβει.
Επίπονο και άσχημο θέαμα ειναι φυσικά, εξού και έδωσα μια επιστημονική εξήγηση..Αυτό το θέμα ανοίχτηκε ότι και καλά είναι ωραίο αυτό;;; Σόρρυ δεν το αντιλήφθηκα. Όχι ρε παιδιά!!!
Συγκεντρωνουμε τις πληροφοριες και μαθαινουμε γι αυτο το θεμα. Τωρα αν καποιος το εχει φετιχ δεν μπορω να ξερω. Απλα ειδα τελευταια διαφορες κριτικες που το αναφερανε και δεν υπαρχει ξεχωριστο θεμα, οποτε το δημιουργησα.Αυτό το θέμα ανοίχτηκε ότι και καλά είναι ωραίο αυτό;;; Σόρρυ δεν το αντιλήφθηκα. Όχι ρε παιδιά!!!
Νομίζω πως εμπίπτει στην κατηγορία "ιατρικά θέματα".Συγκεντρωνουμε τις πληροφοριες και μαθαινουμε γι αυτο το θεμα. Τωρα αν καποιος το εχει φετιχ δεν μπορω να ξερω. Απλα ειδα τελευταια διαφορες κριτικες που το αναφερανε και δεν υπαρχει ξεχωριστο θεμα, οποτε το δημιουργησα.
Συγκεντρωνουμε τις πληροφοριες και μαθαινουμε γι αυτο το θεμα. Τωρα αν καποιος το εχει φετιχ δεν μπορω να ξερω. Απλα ειδα τελευταια διαφορες κριτικες που το αναφερανε και δεν υπαρχει ξεχωριστο θεμα, οποτε το δημιουργησα.
Για μερικη διαβασα σε κατι κριτικες οικου πριν μερικες μερες.Δλδ...τι αναφέρανε;Μου έχει κινήσει πολύ την περιέργεια ρε αγόρι!!Αναλ με προπτωση δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς...τουλάχιστον ολικη...αν και με μερική ,απαγορεύεται ρητώς!!
Θα μπορουσεΝομίζω πως εμπίπτει στην κατηγορία "ιατρικά θέματα".
Για μερικη διαβασα σε κατι κριτικες οικου πριν μερικες μερες.
Θα μπορουσε
Επίπονο και άσχημο θέαμα ειναι φυσικά, εξού και έδωσα μια επιστημονική εξήγηση..
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θεωρείται φετίχ από κάποιους
Καβλα!!!.
Μπορείς να δεις εδω
Τοποθετήθηκε η ειδική ομαδα γαστρεντερολογων του μπου;Νομίζω πως εμπίπτει στην κατηγορία "ιατρικά θέματα".