Επισκέπτης
η νοοτροπια το ελληνα ειναι να ειμαι εγω καλα και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν!!βεβαια οταν φαω το αγγουρι και εγω τοτε να βγουμε να φωναξουμε!!αθανατη ελλαδα!!!!
τα παραπονα σου γιωργο σε αυτους που ψηφιζετε που αφηνουν το καθενα να παιρνει τις επιχειρησεις του και να τις πηγαινει στην βουλγαρια,στην ρωσια και μενουν εδω οι εργατες απληρωτοι και στους δρομους!!και αμα βγουν στους δρομους να φωναξουν τους βριζετε και απο πανω!!το θεμα ειναι οτι υπαρχει γενικο οικονομικο προβλημα!!
παλι καλα που ηρθαν οι κινεζοι και επεσαν οι τιμες στα ρουχα γιατι θα κυκλοφορουσαμε ξεβρακωτοι!!
Από που απορρέει η υποχρέωσή μου να σου πω τις αποδοχές μου;Και ναι ρε μεγάλε,όταν μπαίνεις στο δημόσιο με γλύψιμο όπως ΟΛΟΙ οι συμβασιούχοι,και υπογράφεις ότι θα μείνεις π.χ για 24 μήνες,μετά να φύγεις να μπεις κάποιος άλλος και να μην μας πρήζεις τ'αρχίδια να σε μονιμοποιήσουν.Αν θες να είσαι μόνιμος να υποβάλεις αιτήσεις μόνο για μόνιμες θέσεις.Όλοι οι συμβασιούχοι του δημοσίου είναι γλύφτες,και τώρα έρχονται να μιλήσουν για αξιοκρατία.Οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε μια ξένη γλώσσα και η σχέση τους με τους Η/Υ είναι η σχέση που έχω κι εγώ με αργαλειό.Ας τελειώσει το παραμύθι.
Περίεργο, γιατί εσύ έλεγες ότι επιλέγουν τους καλύτερους και μάλιστα πολύ αξιοκρατικά. Είχες δε υπερασπιστεί και το σύστημα επιλογής με ιδιαίτερο στόμφο.
οταν το μαθει η πιατσα...τι εκανες...πως του την εφερες...τι κανεις????που ξαναβρισκεις δουλεια??? οσο κ να τρεξεις....οσο κ μαγκας να σαι....ο καρχαριας παντα τρωει...κανονας...κ δν ειναι ποτε ενας...παντως τα λογια σου...δν μου κανουν για δουλευταρα....εκτος κ αν επεσες σε τεραστια περιπτωση εκμεταλλευσης που ποτε δν καταλαβε την αξια σου!!!!το οτι ολοι ξερουμε απο τις εμπειριες μας πανω κατω τί συμβαινει στον ελλαδικο χωρο με τις σχεσεις εργοδοτων-εργαζομενων(δουλων).....ειναι πασυφανες.Το προβλημα ειναι οτι μας εχουν κανει εκτος απο δουλους και"προβατακια" τους περισσοτερους γιατι μας εχει τρομοκρατησει η κοινωνια(γονεις-φιλοι-λοιποι συγγενεις-καναλια κλπ...λοιπα μεσα ενημερωσης) λεγοντας μας οτι για να φυγεις απο μια δουλεια πρεπει να το σκεφτεις 100 φορες πριν το κανεις γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα και οι δουλειες θελουν πολυ ψαξιμο και τυχη....Εγω ειμαι αντιθετος 100% με αυτη τη λογικη.......Αν θεωρησω οτι ο εργοδοτης μου με γαμαει πατοκορφα θα τον ξεσκισω και εγω μετα.....και δεν με ενδιαφερει τιποτα....ας μεινω χωρις λεφτα για 10 χρονια...........γουσταρω να γαμαω εργοδοτες που το παιζουν κυριλατοι τζοβενοι με το γαμανε νεα παιδια με ονειρα και φιλοδοξιες....φυσικα αυτα τα υιοθετω για ανθρωπους που καλως ή κακως ακομη δεν εχουν μπει στα βαθια(οικογενειες κλπ...) γιατι σε διαφορετικη περιπτωση δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα.....αλλα εμενα κανονας μου ειναι πουτσα το αφεντικο?πουτσα και εγω.....βεντουζα θα τον πηγαινω απο και περα γιατι με παιρνει...πολυ απλα.......συγγνωμη αλλα μου βγηκε λογω παλαιοτερων εμπειριων με εργοδοτες"κηφηνες" που τρωνε το μεδουλι του υπαλληλου χωρις να του δινουν οσα πρεπει.......αν σας παιρνει οικονομικα να τους πηδατε τον πατο μεχρι εκει που δεν παιρνει.....να τρεχουν απο το ικα στην επιθεωρηση εργασιας και απο τα εσκεμμενα λαθη που θα κανετε να χασουν λεφτα......εκει θα τους πονεσει.............
Στα ΙΕΚ ισχύει αυτό και το λέω ξανά.Πού είπα κάτι διαφορετικό;Εγώ μίλησα για γλύφτες συμβασιούχους...
.Eίναι προβληματικό το πρόβλημα και μετά μιλάς για τα προσόντα των άλλων;
Και μια και είσαι γνώστης γιατί δε μας λες ποιά είναι τα προσόντα που απαιτούνται για να διδάξεις σε αυτά τα περιβόητα ιεκ;
παλι καλα που ηρθαν οι κινεζοι και επεσαν οι τιμες στα ρουχα γιατι θα κυκλοφορουσαμε ξεβρακωτοι!!
.....και ξανααπανταω (γιατι τα συντρόφια μαλλον σε ξεκουφαναν στην τελευταια σας πορεια) με μια κουβεντα του συντροφου μα'ι'λη σε συνεδριαση του περισσου....
''.....ο καθε συντροφος εχει βεβαια το δικαιωμα να λεει ελευθερα την αποψη του, αρκει βεβαια να ειναι σωστη......''
....καλως τον μαρξιστη με το κεφαλαιο ανα χειρας......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....ο μαρξ τα ειπε αυτα γιατι εβλεπε γυρω του ανθρωπους να πεθαινουν απ τη δουλεια και να τους πινουν το αιμα....
....εγω και ο καθε ανθρωπος που ΔΟΥΛΕΥΕΙ (με κεφαλαια), βλεπουμε γυρω μας κατι ρεμαλια που προσπαθουν να ζησουν απο εμας που δουλευουμε....
....εσυ ποιος απ τους δυο εισαι..??????
....και ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι σε ξεκουφαναν τα παλιοπαιδα....
....ο γερμανος, για παραδειγμα παει στη δουλεια του και την ξεκιναει εχοντας στο μυαλο του πως θα παραγει το εργο που πρεπει..!!
ξερεις πολλους ελληνες που ξεκινανε τη μερα τους στη δουλεια τους ετσι και οχι εχοντας στο μυαλο τους πως θα δουλευψουν λιγοτερο ????
....ο γερμανος, για παραδειγμα παντα, ψαχνοντας μια δουλεια εχει στο μυαλο του ποσα θα παιρνει και πως θα δημιουργησει τις προυποθεσεις να βγαλει περισοτερα απο το αυξανομενο εργο που θα παραγει....!!
ξερεις πολλους ελληνες που το σκεφτονται ετσι και οχι το πως θα λουφαρουν περισοτερο ?????????
καποιος απ τους δυο μας ζει σε αλλη χωρα..
μηπως ποσταρεις απ το εξωτερικο ?????????
τους δογματισμους τυπου υπεραξιες και παπαριες, κρατα τες για τους συντροφους σου τους επαγγελματιες τεμπελχαναδες..
εχεις τρελαθει τεκνο μου ???????
Κύριο τυπικό προσόν είναι να έχεις βύσμα...