Συνήθως όλοι πάνε σε κάποια εταιρία που κάνει αυτή τη δουλειά.Δεν ξέρω αν έχουν έτοιμες εταιρίες και στις πουλάνε ή σου ανοίγουν εσένα?Θέλει μια (εικονική) διεύθυνση που έχει 100-200 εταιρίες,και 300 Ευρώ που βάζεις σε ένα λογαριασμό που ανοίγεις και τα παίρνεις αμέσως.
Η νορμάλ ζωή ποιά είναι?Του Βλάκμαν?που μένει στο μαγαζί και δουλεύει 14 ώρες τη μέρα
Οι μόνοι που ζούνε μιά νορμάλ ζωή είναι αυτοί που πήγαν πριν 30 χρόνια και ήταν έξυπνοι και αγώρασαν εκεί κάποια διαμερίσματα που τότε ήταν σχετικά φτηνά και πήραν τώρα τρομερή αξία.
Επειδή μου αρέσει να λέω την αλήθεια ο Τραμουντάνα σε αυτό που μένει γιά Αγγλία μπορώ να πω ότι είναι πάνω από το μέσο όρο των Ελλήνων!
ζει σε ενα απλό παλιο διαμέρισμα με μιά καποια επισκευή δε θα έλεγα ότι ζει φριχτά!Εντάξει τα οικονομικά του δε του επιτρέπουν να έχει αμάξι,και ίσα ίσα τη βγάζει αλλά δε ζει σε φριχτές συνθήκες.Που να δεις πως ζούνε οι άλλοι Ελληνες εκει
Ξέρεις πόσοι Ελληνες εκεί θα ζήλευαν αυτό το μικρό διαμέρισμα που έχει?
Οι Ελληνες στο εξωτερικό μένουν σε κάτι κελιά 4 τετραγωνικά ή σε χόστελ!
είδες ο Βλάκμαν που μένει στο μαγαζί που πιθανον του παραχώρησαν από τη δουλειά!κ'εσύ λες ότι ο Τραμουντάνα ζει χάλια!
Όλοι στο εξωτερικό περάσαμε δύσκολα το κακό είναι ότι αυτοί που πήγαν τώρα δεν έχουν κανενα μέλλον!Κ εγώ πέρασα δύσκολα κάποιες στιγμές τη δεκαετία του '90 εξαιτίας του εκβιασμού που δέχτηκα απο τους γονείς μου αλλά δεν έμεινα ποτέ έξω από την πόλη και σε τόσο χάλια συνθήκες.Ο Βλάκμαν και σε 10 χρόνια θα ζει έτσι όπως τώρα δε θα μπορέσει να κάνει τίποτα.Και ο Τραμουντάνα το ίδιο,ένα μισθό ίσα ίσα το ενοίκιο του άντε και να ψώνίσει κανέναν ψολαρά αράπη γιά να τον πηδήξει
Εγώ αύριο θα πάω στο άλλο διαμέρισμα που με περιμένει η κόρη μου και οι γάτες μου
.