dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ο Βολτέρος πήγε να το παίξει μάγκας ότι πηγαίνει Μόσχα και έβαλε σφραγγίδες από το διαβατήριο του,πήγαινε Μόσχα συνήθως γιά 2 μέρες!Από κει κατάλαβα ότι τον στέλνουν με τη δουλειά του υποψιάζομαι ότι δουλεύει στην chippita.Οταν έγραψα ότι είναι ένας αποτυχημένος υπάλληλος της Chippita το βούλωσε και από τότε που και που μπαίνει και πετάει τέτοιες μαλακίες .Σαυρούκο ... διακρίνω μια ΑΝΑΝΔΡΙΑ από μέρους σου.
ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΗΓΕΣ ΗΠΑ.
Σου βάζει φωτογραφίες.
Αποδεικνύει 10000000000000000000000000000% ότι πήγε.
Και μετά του λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ...........
Θα ήταν ΑΝΤΡΙΚΙΟ να παραδεχθείς ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΕΣ ΟΤΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΗΠΑ
και να παραδεχόσουν ότι το απέδειξε 100000000000000000% .
Συγγνώμη αυτό εδώ ήταν μαγαζί και στο έκαναν διαμέρισμα!Εδω εμένα ο Δημητράκης αμφισβητούσε ότι εμενα σε διαμέρισμα,μετά έλεγε ότι είναι αποθήκη,μετά ότι είναι μικρό,μετά ότι δεν έχει τίποτα μέσα,μετά ότι δεν έχει λουτρό,μετά ότι δεν έχει θέρμανση κτλ.
Τον διέψευσα σιγά σιγά στο ένα μετά το άλλο με σοβιετική τακτική όπως ξεφτιλισαν οι σοβιετικοί τον Αιζενχαουερ στο Παρίσι στο θέμα του Παουερς.
Όμως δεν το βλέπει κανένας,θεωρείται απλώς χλιαρή αντίδραση.
Είναι γιατί πολλοί συμφωνούν κατά βάθος με το ψωλαρισμα του Δημητράκη την κεντρική ιδέα που προβάλλει ενώ διαφωνούν με το ειρωνικό στυλ και την κοροϊδία σε αυτό.Οποτε δέχονται και όλα τα άλλα.
Δε λέω σε σχέση με τους Ελληνες που μένουν στα υπόγεια στα Ελληνικά σουβλατζίδικα που δουλεύουν ή σε χόστελ είσαι σε πλύ καλύτερη μοίρα.Αυτό το διαμέρισμα κάνει γιά ρεπορτάζ της Ρωσσικής τηλεόρασης γιά το πόσο χάλι ζούνε στη Γερμανία οι μετανάστες .Σχετικά με τη θέρμανση στη φώτο που έβαλες ήταν στην μπρίζα το ηλεκτρικό καλοριφεράκι.Εγώ σας έβαλα πόσους βαθμούς έχω στο σπίτι μου.
Οσο γιά την τιμή των διαμερισμάτων στη Ρωσσία αμέσως έβαλα αποδείξεις πόσο κάνουν!
Ναι η άβολη αλήθεια πάρτε τα ρούχα του Τραμουντάνα του μεγάλου γαμιά του πάμπλουτουΜην το λες. Με τις φωτογραφίες που ανέβασες εσύ και ο Τραμουντάνα ουσιαστικά τον σοδομίσατε.
Ήρθε αντιμέτωπος με την άβολη αλήθεια.