Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
αν ειχε δικια του μπιζνα κι ηταν πολυ φιτ θα μπορουσε να την πηδαει μεχρι να βρει καποιον πιο μικρο
Τωρα μονο αν μαστουρωνει η έτσι μπορει να τον φαει ;πο 50αρη

χαιρω πολυ χαιροπουλος ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Οχι ρε,είναι δυνατόν?Αυτά είναι δικαιώματα των Γερμανών.Ετσι κι αλλιώς δε σε αφήνουν ποτέ να τα κάνεις,να φας πάνω από ένα λεπτό ή να χέσεις πάνω από πεντάλεπτο οπότε δεν έχει νόημα.Μετά τη δουλειά βέβαια χέζεις όσο θες δε σε ενοχλεί κανένας.Αλλά να σε φωνάξουν και να τρέχεις με το σκατό στον κώλο ή με το σάντουιτς μισοφαγωμένο δε λέει,οπότε πρέπει να προσαρμόσεις τις συνήθειές σου.Χρειάζεται σιδηρά πειθαρχία.Οι Γερμανοί βέβαια τρώνε με τις ώρες,κάνουν διαλείμματα για κάπνισμα και κουβέντα και χέζουν απρόσκοπτα και για αυτό νομίζουν οτι έχουν το πάνω χέρι.
Αυτό όμως δεν ισχύει για ξένους οπότε πρέπει να μάθεις να ελέγχεις το στομάχι σου και το έντερό σου.Κατούρημα συχνά έχεις χρόνο να ρίξεις αλλά και εκεί πρέπει να εξασκηθείς να ελέγχεις την κύστη σου και να κατουράς ταχέως.Σιγά μην περιμένει ο άλλος να τινάξεις τη μαλαπέρδα σου,θα σε ταράξει στα βρισίδια.
:helpsos: :helpsos: :helpsos:

χαπια ληγμενα πινεις αρχηγε??
τι μλκιες ειναι αυτες???

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Τι σημασία έχουν οι ώρες?Τις γκόμενες τις ενδιαφέρει η ρευστότητα πόσα μπορείς να σκάσεις,δεν τις νοιάζει αν δούλεψες 40 ώρες ή 100 ώρες ή 1000 ώρες για να τα αποκτήσεις.
Εγώ το έχω γράψει για 80 ώρες δουλειά εβδομαδιαίως αλλά δε γίνεται δεκτό.
Απλά αυτό που λέμε είναι οτι τέτοια ποσά της τάξεως των 5000 ευρώ καθαρά ίσα ίσα φτάνουν αν είσαι 40-45 ετών.Μετά πρέπει να περάσεις σε άλλο επίπεδο 7000-10000 καθαρά αν θες να κρατήσεις το ίδιο lifestyle στα 45-50 αλλιώς δε γίνεται,πρέπει να αποσυρθείς από το άθλημα.Σε δύο χρόνια δηλαδή μάξιμουμ πρέπει να περάσω στο επόμενο επίπεδο.
Εγώ στα παιδιά λέω πόσο πρέπει να δουλέψουνε για να γαμήσουνε,δείχνω το δύσκολο δρόμο,όποιος πιστεύει οτι υπάρχουν εύκολοι δρόμοι πλανάται πλάνην οικτρά.
κοφτις μαλακιες σε μενα
ΠΟΣΕΣ ΩΡΕς αντιπροσωπευουν αυτα τα χρηματα?
απλα νεττα σκετα
υγ Γερμανια μεγαλωνουν ΑΝΕΤΑ ΚΙ ΟΜΟΡΦΑ οικογενειες με 2χ 1700 συν τα χρηματα για τα παδια πχ 2χ 200
συνολο 4000 νεττο
κ περναν ΑΡΙΣΤΑ
Τωαρα αν εσυ εχεις καψει δισκο κ θες 5000 για να ταιζεις τα αγγουρια χρυσαφι ειναι αλλο θεμα
αλλα οχι ο κανονας  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:helpsos: :helpsos: :helpsos:

χαπια ληγμενα πινεις αρχηγε??
τι μλκιες ειναι αυτες???
σε γαλερα δουλευεις??

Αν δεν είσαι σε ψωλαδώρικη δουλειά δε σε αφήνουν να φας.Αν σε αφήσουν πρέπει να φας μαζί τους.Αν φας μαζί τους θα σε ελέγξουνε στα πάντα όλα από πάνω μέχρι κάτω οπότε δε συμφέρει.
Γενικά ο Βαλκάνιος υπερπέουλας πρέπει να είναι αεικίνητος,πανταχού παρών και να μην κουράζεται ποτέ.Αν καθυστερήσεις πέντε ή δέκα λεπτά,καταγράφεται και δεν ταιριάζει με την κλάση μας.Επίσης δεν είναι καλό να ακούνε καζανάκι ή χέστρα όταν σε καλούνε ή να μιλάς με το στόμα μπουκωμένο.
Γενικώς τα είπαμε.Αμα θέλετε διαλείμματα,ωράρια,lifestyle,αναρρωτικές,δικαιώματα,δεν έχει και πολλά λεφτά.Ετσι πάει αυτό.Οσο περισσότερο δουλεύεις τόσο πιο πολλά κονομάς,δεν είναι το αντίστροφο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κοφτις μαλακιες σε μενα
ΠΟΣΕΣ ΩΡΕς αντιπροσωπευουν αυτα τα χρηματα?
απλα νεττα σκετα

Πού να ξέρω πόσες ώρες είναι?Πάντως σίγουρα είναι περισσότερες από όσες γράφουν αλλιώς θα έμπαιναν μέσα.Κάπου 80-100 ώρες τη βδομάδα,τώρα πόσες αυτοί γράφουν στα αρχίδια μου,δεν ασχολούμαι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Αν δεν είσαι σε ψωλαδώρικη δουλειά δε σε αφήνουν να φας.Αν σε αφήσουν πρέπει να φας μαζί τους.Αν φας μαζί τους θα σε ελέγξουνε στα πάντα όλα από πάνω μέχρι κάτω οπότε δε συμφέρει.
Γενικά ο Βαλκάνιος υπερπέουλας πρέπει να είναι αεικίνητος,πανταχού παρών και να μην κουράζεται ποτέ.Αν καθυστερήσεις πέντε ή δέκα λεπτά,καταγράφεται και δεν ταιριάζει με την κλάση μας.Επίσης δεν είναι καλό να ακούνε καζανάκι ή χέστρα όταν σε καλούνε ή να μιλάς με το στόμα μπουκωμμένο.
ασε μας ρε αρχηγε νυχτιατικα με τις μαλακιες σου
πουθενα δεν υπαρχουν αυτα που λες
σιγα μην δεν τρως στο παουζε η δεν χεζεις οποτε θες...
ελεος δηλαδη ,το τερματισες
κ η μαλ..α εχει ορια....
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.426
Πόντοι
5.506
Οχι ρε,είναι δυνατόν?Αυτά είναι δικαιώματα των Γερμανών.Ετσι κι αλλιώς δε σε αφήνουν ποτέ να τα κάνεις,να φας πάνω από ένα λεπτό ή να χέσεις πάνω από πεντάλεπτο οπότε δεν έχει νόημα.Μετά τη δουλειά βέβαια χέζεις όσο θες δε σε ενοχλεί κανένας.Αλλά να σε φωνάξουν και να τρέχεις με το σκατό στον κώλο ή με το σάντουιτς μισοφαγωμένο δε λέει,οπότε πρέπει να προσαρμόσεις τις συνήθειές σου.Χρειάζεται σιδηρά πειθαρχία.Οι Γερμανοί βέβαια τρώνε με τις ώρες,κάνουν διαλείμματα για κάπνισμα και κουβέντα και χέζουν απρόσκοπτα και για αυτό νομίζουν οτι έχουν το πάνω χέρι.
Αυτό όμως δεν ισχύει για ξένους οπότε πρέπει να μάθεις να ελέγχεις το στομάχι σου και το έντερό σου.Κατούρημα συχνά έχεις χρόνο να ρίξεις αλλά και εκεί πρέπει να εξασκηθείς να ελέγχεις την κύστη σου και να κατουράς ταχέως.Σιγά μην περιμένει ο άλλος να τινάξεις τη μαλαπέρδα σου,θα σε ταράξει στα βρισίδια.Μιλάμε για μάχιμους νεομετανάστες όχι κόπρους.
Γενικά Γερμανία πρέπει να είσαι μάχιμος,πολεμιστής πρώτης γραμμής και καταφερτζής δε γουστάρουν ψωλάδες,έχουν αρκετούς δικούς τους.

giphy.gif

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ασε μας ρε αρχηγε νυχτιατικα με τις μαλακιες σου
πουθενα δεν υπαρχουν αυτα που λες
σιγα μην δεν τρως στο παουζε η δεν χεζεις οποτε θες...
ελεος δηλαδη ,το τερματισες
κ η μαλ..α εχει ορια....

Το πάουζε είναι δυτικό σύστημα.Χέζω το Pause,το Aufgabe Erteilung,το Delegation,το Dokumentation,τα ωράρια κτλ.Για εμένα όλα αυτά είναι gay δυτικά συστήματα.Δεν εκφράζουν τον ανώτερο Βαλκάνιο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Το πάουζε είναι δυτικό σύστημα.Χέζω το Pause,το Aufgabe Erteilung,το Delegation,το Dokumentation,τα ωράρια κτλ.Για εμένα όλα αυτά είναι gay δυτικά συστήματα.Δεν εκφράζουν τον ανώτερο Βαλκάνιο.
σολο μαλ..ιας εγινε η φαση....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.714
Πόντοι
5.006
Πού να ξέρω πόσες ώρες είναι?Πάντως σίγουρα είναι περισσότερες από όσες γράφουν αλλιώς θα έμπαιναν μέσα.Κάπου 80-100 ώρες τη βδομάδα,τώρα πόσες αυτοί γράφουν στα αρχίδια μου,δεν ασχολούμαι.

80-100 ωρες την βδομαδα!!!!αμα το μαθει ο ΟΗΕ θα συγκληθει εκτακτο συμβουλιο ασφαλειας!!!
Χαραμιζεσαι εσυ...μαυρος στον αμερικανικο νοτο θα επρεπε να ειχες γεννηθει το 1800...

υγ: παντως τυπε κανε στο εργοδοτη και μια προταση να σου βαζει δαχτυλο καθε 2 ωρες, μπας και τσιμπησεις κανα χιλιαρικο παραπανω...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.426
Πόντοι
5.506
Γενικά ο Βαλκάνιος υπερπέουλας πρέπει να είναι αεικίνητος,πανταχού παρών και να μην κουράζεται ποτέ.Αν καθυστερήσεις πέντε ή δέκα λεπτά,καταγράφεται και δεν ταιριάζει με την κλάση μας.Επίσης δεν είναι καλό να ακούνε καζανάκι ή χέστρα όταν σε καλούνε ή να μιλάς με το στόμα μπουκωμένο.
Γενικώς τα είπαμε.Αμα θέλετε διαλείμματα,ωράρια,lifestyle,αναρρωτικές,δικαιώματα,δεν έχει και πολλά λεφτά.Ετσι πάει αυτό.Οσο περισσότερο δουλεύεις τόσο πιο πολλά κονομάς,δεν είναι το αντίστροφο.

Tύπε, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά απ αυτά που περιγράφεις είσαι ΕΝΑΣ ΣΚΛΑΒΟΣ που με τον αχταρμά που τα έχεις κάνει στο κεφάλι σου θεωρείς οτι αυτό είναι γαμάτο.

Ξέρω, σου γκρεμίζω τα όνειρα και την "κοσμοθεωρία" (τρομάρα σου) αλλά την πάτησες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σολο μαλ..ιας εγινε η φαση....

Δε με ενδιαφέρουν τα ηλίθια δικαιώματα και οι κανόνες της Δύσης.Τους χέζω.
Πώς δεν το καταλαβαίνεις?εμένα στα αρχίδια μου αν κάνω 2 ώρες υπερωρία γιατί μου φαίνονται χαζοί οι νόμοι τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Tύπε, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά απ αυτά που περιγράφεις είσαι ΕΝΑΣ ΣΚΛΑΒΟΣ που με τον αχταρμά που τα έχεις κάνει στο κεφάλι σου θεωρείς οτι αυτό είναι γαμάτο.

Ξέρω, σου γκρεμίζω τα όνειρα και την "κοσμοθεωρία" (τρομάρα σου) αλλά την πάτησες.

Δεν καταλαβαίνεις οτι έτσι τους γαμάς πίπα κώλο γιατί αποκτάς μεγαλύτερη εμπειρία και γίνεσαι πιο ανταγωνιστικός ενώ αυτός έχοντας να φροντίσει παιδιά,σκυλιά,γατιά και να αράξει πάει πίσω και τελικά τον μετατρέπεις εσύ σε σκλάβο,δηλαδή τον κάνεις ό,τι θες?
Είναι τεράστια η υπεροχή μας απλά ο βλέπετε στραβά από την ανάποδη.
Δείτε επιτέλους το αυτοκρατορικό μεγαλείο αυτό που δημιούργησε την Αθήνα,τη Ρώμη κτλ αυτό που ο barbarian Βόρειος δε θα πετύχει ποτέ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.714
Πόντοι
5.006
Δεν καταλαβαίνεις οτι έτσι τους γαμάς πίπα κώλο γιατί αποκτάς μεγαλύτερη εμπειρία και γίνεσαι πιο ανταγωνιστικός ενώ αυτός έχοντας να φροντίσει παιδιά,σκυλιά,γατιά και να αράξει πάει πίσω και τελικά τον μετατρέπεις εσύ σε σκλάβο,δηλαδή τον κάνεις ό,τι θες?
Είναι τεράστια η υπεροχή μας απλά ο βλέπετε στραβά από την ανάποδη.

Τυπε με κανα χιλιαρικο παραπανω γιατι δεν πασ να τους μεγαλωσεις και τα παιδια και τα σκυλια τους??ετσι να τους γαμησεις τελειως τους μαλθακους δυτικους..κατω απο 20 ωρες δουλειας το 24ωρο μονο οι μαλθακοι!!!εμεις ειμαστε βαλκανιοι πουτσαραδες!!! :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656

μλκιες λεει ο βαλκανιος
δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που περιγραφει
ουτε τα συν ουτε τα πλην
σολαρισμα μλκιας το εγκωμιον γραφει
κοινως
πηδηξε δοντι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά πάτε Δύση να ψωλάρετε.Διαβάστε και τους νόμους και τους κανονισμούς πριν πάτε.Είναι έτσι ακριβώς όπως τα γράφουν και αυτά που θα σας υποσχεθούν είναι ό,τι ακριβώς συμβαίνει στην πράξη.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.291
Πόντοι
506
Το πάουζε είναι δυτικό σύστημα.Χέζω το Pause,τα ωράρια κτλ. Για εμένα όλα αυτά είναι gay δυτικά συστήματα. Δεν εκφράζουν τον ανώτερο Βαλκάνιο.
Pausen dienen der Regeneration.

Idealerweise bedient man sich dabei einer Fickstute. Sie kommen gerne ins Büro.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom