Σιγά μην παίρνουν μόνο 1700€ οι Γερμανοί.Συγγνώμη ποια 2.000-2.500 μισθό?Οταν οι Γερμανοί παίρνουν 1.200-1.700 μισθό το πολύ 2.000 .Σιγά μη δώσουν στον ξένο 2.500 .Ο Βλάκμαν για να πάρει 2.500 πρέπει να δουλεύει τα 15ωρα που λέει.
Όσο για της φώτο οπως ειπες της ωαζει μετα απο 2 μήνες!και όλες οι φωτο ύποπτες.Καποιος τού την είπε με αποδείξεις ότι όλες οι φωτο του είναι από γραφεία
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
δεκα χιλιαδες μυδια θα παρεις ελβετια
Αστα τα σαπια κ βαλε ολο το χαρτι καθαρα να δουκε ωρες κλπ
Οποτε βαλε.φωτο απο ολο το χαρτι η το σκρην να δικαιωθεις
Σκας γάιδαρο.Τι χοντροκέφαλος είσαι?
Εδώ ολόκληρη η απόδειξη αποδοχών για τον Ιανουάριο.9000 ευρώ μεικτά,5300 καθαρά μετά την αφαίρεση 2400 ευρώ για φόρους και 1200 ευρώ για ασφάλειες.

Μας έχετε σπάσει τα αρχίδια,αμάν,100 αποδεικτικά στοιχεία και εκεί ο άλλος επιμένει στη μαλακία του μέχρις εσχάτων.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.335
- Πόντοι
- 3.656
παιρνουμ σε απλες δουλειες κ πιο λιγο 1100-1200Σιγά μην παίρνουν μόνο 1700€ οι Γερμανοί.
Για καθαραβστο χερι μιλαμε Nettolohn
το 1700 ειναι σχετικα για ψιλοειδικευμενους
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.335
- Πόντοι
- 3.656
oi ωρες που ειναιΣκας γάιδαρο.Τι χοντροκέφαλος είσαι?
Εδώ ολόκληρη η απόδειξη αποδοχών για τον Ιανουάριο.9000 ευρώ μεικτά,5300 καθαρά μετά την αφαίρεση 2400 ευρώ για φόρους και 1200 ευρώ για ασφάλειες.
![]()
Μας έχετε σπάσει τα αρχίδια,αμάν,100 αποδεικτικά στοιχεία και εκεί ο άλλος επιμένει στη μαλακία του μέχρις εσχάτων.
Βλεπω ουμπερστουντεν αλλα σε εμας ςιναι αλλιως ο υπολογισμος
Οποτε για ποσες ωρες μιλαμε ??
Θα τα διασταρωσω αργοτερα με φίλο που ειναι όχι Ελβετία αλλα γερμανια κ θα καταλαβει
Οποτε ποσες ωρες λες αντιπροσωπευει αυτα τα χρηματα??
Σωστα και εικοσι φορες πανω απο Ασια (εκτος Ιαπωνιας φυσικα)23 ετων σε δυτ ςυρωπη οπως κ ναναι η αξια της εφοσον μιλαςι καλατην τοπικη γλωσσα είναι ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ
Δυο φορές πανω απο ελλαρα η δεκα πανω απο Ανατ Ευρώπη
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.335
- Πόντοι
- 3.656
αν ειχε δικια του μπιζνα κι ηταν πολυ φιτ θα μπορουσε να την πηδαει μεχρι να βρει καποιον πιο μικροκαι θα τα φτιαξει με τον παραλιμνιο που ειναι 50 ;
Τωρα μονο αν μαστουρωνει η έτσι μπορει να τον φαει ;πο 50αρη
Και πιο λιγα ...Σιγά μην παίρνουν μόνο 1700€ οι Γερμανοί.
oi ωρες που ειναι
Θα τα διασταρωσω αργοτερα με φίλο που ειναι όχι Ελβετία αλλα γερμανια κ θα καταλαβει
Τι σημασία έχουν οι ώρες?Τις γκόμενες τις ενδιαφέρει η ρευστότητα πόσα μπορείς να σκάσεις,δεν τις νοιάζει αν δούλεψες 40 ώρες ή 100 ώρες ή 1000 ώρες για να τα αποκτήσεις.
Εγώ το έχω γράψει για 80 ώρες δουλειά εβδομαδιαίως αλλά δε γίνεται δεκτό.
Απλά αυτό που λέμε είναι οτι τέτοια ποσά της τάξεως των 5000 ευρώ καθαρά ίσα ίσα φτάνουν αν είσαι 40-45 ετών.Μετά πρέπει να περάσεις σε άλλο επίπεδο 7000-10000 καθαρά αν θες να κρατήσεις το ίδιο lifestyle στα 45-50 αλλιώς δε γίνεται,πρέπει να αποσυρθείς από το άθλημα.Σε δύο χρόνια δηλαδή μάξιμουμ πρέπει να περάσω στο επόμενο επίπεδο.
Εγώ στα παιδιά λέω πόσο πρέπει να δουλέψουνε για να γαμήσουνε,δείχνω το δύσκολο δρόμο,όποιος πιστεύει οτι υπάρχουν εύκολοι δρόμοι πλανάται πλάνην οικτρά.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
oi ωρες που ειναι
ρε τομπλερονάκια ... ρε καραφλέ με περουκίνι... πόσες φορές θα σου πω ότι από κάποιο επίπεδο και πέρα δεν μετράνε οι πόσες ώρες δουλεύεις αλλά το τι παράγεις σε αυτές τις ώρες...
θυμάσαι που είχα έρθει στα μέρη σου... για μια τετράωρη παρουσίαση (με δύο τετράωρα προετοιμασίας στο σπίτι μου στην Αγγλία) τους χρέωσα τρείς μέρες από 1000 ευρώ την μέρα.. χώρια τα έξοδα ταξιδιού και ξενοδοχεία και φαγητά...
δεν είναι όλοι εργάτες ούτε υπάλληλοι γραφείου ....
Οι ώρες εργασίας παίζουν τεράστιο ρόλο.Πρέπει να είσαι πάντα εκεί,βράχος,ακλόνητος απόλυτος άρχων.Οταν οι άλλοι ψοφάνε από την κούραση και κλάνουν να είσαι εκεί.Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά,πόσο αντέχεις την καταπόνηση και τις συνθήκες πίεσης.
Σήμερα μου χωνόταν ένας μαλάκας Αραβας.του λέω θα σε γαμήσω τιποτένιε,οι Αραβες είστε για τον πούτσο,οι Εβραίοι σας γαμάνε μια ζωή,υποτάξου παπάρα στη Βαλκάνια ανωτερότητα,εδώ είναι η δική μας χώρα,θα ψοφήσετε όλοι,μόνο εμείς μετράμε.Γαμήστε τους κέρατο γενικώς.
Δεν ανεχόμαστε bossy συμπεριφορές,bullying και παπαριές παντός είδους,απλώς γαμάμε και διαλύουμε τον ανταγωνισμό.
Εγώ εκεί που το χαρτί γράφει π.χ. 26 ώρες υπερωρία έχω μείνει 30 ώρες στην πραγματικότητα απλά δεν είμαι παπάρας να ζητήσω τα εξτρά αλλιώς θα πήγαινα στα 6000 ευρώ καθαρά.Αυτό είναι το δώρο που κάνουμε στη Γερμανία ως εξοφλητές του χρέους και καλά.
Οσο περισσότερες ώρες δουλεύεις τόσο πιο πολλή ανάγκη σε έχουν και αν σε διώξουν στα αρχίδια σου αφού θα βρεις αμέσως δουλειά με καλύτερες αποδοχές εκμεταλευόμενος την εμπειρία που απέκτησες.Αυτό το ξέρουν.Η τους γράφεις εντελώς και ανοίγεις δική σου δουλειά.Οι Ελληνες παρακαλάνε να βρουν συμπατριώτη,είμαστε θείο δώρο.
Σήμερα μου χωνόταν ένας μαλάκας Αραβας.του λέω θα σε γαμήσω τιποτένιε,οι Αραβες είστε για τον πούτσο,οι Εβραίοι σας γαμάνε μια ζωή,υποτάξου παπάρα στη Βαλκάνια ανωτερότητα,εδώ είναι η δική μας χώρα,θα ψοφήσετε όλοι,μόνο εμείς μετράμε.Γαμήστε τους κέρατο γενικώς.
Δεν ανεχόμαστε bossy συμπεριφορές,bullying και παπαριές παντός είδους,απλώς γαμάμε και διαλύουμε τον ανταγωνισμό.
Εγώ εκεί που το χαρτί γράφει π.χ. 26 ώρες υπερωρία έχω μείνει 30 ώρες στην πραγματικότητα απλά δεν είμαι παπάρας να ζητήσω τα εξτρά αλλιώς θα πήγαινα στα 6000 ευρώ καθαρά.Αυτό είναι το δώρο που κάνουμε στη Γερμανία ως εξοφλητές του χρέους και καλά.
Οσο περισσότερες ώρες δουλεύεις τόσο πιο πολλή ανάγκη σε έχουν και αν σε διώξουν στα αρχίδια σου αφού θα βρεις αμέσως δουλειά με καλύτερες αποδοχές εκμεταλευόμενος την εμπειρία που απέκτησες.Αυτό το ξέρουν.Η τους γράφεις εντελώς και ανοίγεις δική σου δουλειά.Οι Ελληνες παρακαλάνε να βρουν συμπατριώτη,είμαστε θείο δώρο.
Σιγά μην παίρνουν μόνο 1700€ οι Γερμανοί.
Οι Γερμανοί κατά μέσο όρο βγάζουν γύρω στα 2500 ευρώ καθαρά.Ομως ένα 15-20% βγάζει πάνω από 4000 ευρώ καθαρά ανάλογα με την περιοχή.Δηλαδή ανατολική Γερμανία δεν είναι ούτε 5% του πληθυσμού αλλά Μόναχο ή άλλες πλούσιες περιοχές μπορεί να πάει στο 25% και πάνω.Δηλαδή ένας στους τέσσερις είναι υψηλόμισθος.Οι γκόμενες συνήθως δουλεύουν part time και έχουν χαμηλότερες αποδοχές.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Οι ώρες εργασίας παίζουν τεράστιο ρόλο.Πρέπει να είσαι πάντα εκεί,βράχος,ακλόνητος απόλυτος άρχων.Οταν οι άλλοι ψοφάνε από την κούραση και κλάνουν να είσαι εκεί.Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά,πόσο αντέχεις την καταπόνηση και τις συνθήκες πίεσης.
Τα αραβοπακια ομως ζουνε απο τις κρατησεις σου.
Ακομα και η κοπελα μου που ειναι σχετικα χαμηλομισθη τους βριζει και για αυτον τον λογο
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Τι σημασία έχουν οι ώρες?Τις γκόμενες τις ενδιαφέρει η ρευστότητα πόσα μπορείς να σκάσεις,δεν τις νοιάζει αν δούλεψες 40 ώρες ή 100 ώρες ή 1000 ώρες για να τα αποκτήσεις.
Εγώ το έχω γράψει για 80 ώρες δουλειά εβδομαδιαίως αλλά δε γίνεται δεκτό.
Απλά αυτό που λέμε είναι οτι τέτοια ποσά της τάξεως των 5000 ευρώ καθαρά ίσα ίσα φτάνουν αν είσαι 40-45 ετών.Μετά πρέπει να περάσεις σε άλλο επίπεδο 7000-10000 καθαρά αν θες να κρατήσεις το ίδιο lifestyle στα 45-50 αλλιώς δε γίνεται,πρέπει να αποσυρθείς από το άθλημα.Σε δύο χρόνια δηλαδή μάξιμουμ πρέπει να περάσω στο επόμενο επίπεδο.
Εγώ στα παιδιά λέω πόσο πρέπει να δουλέψουνε για να γαμήσουνε,δείχνω το δύσκολο δρόμο,όποιος πιστεύει οτι υπάρχουν εύκολοι δρόμοι πλανάται πλάνην οικτρά.
Η παραπανω γκομενα με ειχε ζαλισει να γυρισω Ευρώπη αν και Αφρική εβγαζα περισσότερα. Τα μουνια θελουν να σε βλεπουν κιολας
Τα αραβοπακια ομως ζουνε απο τις κρατησεις σου.
Ακομα και η κοπελα μου που ειναι σχετικα χαμηλομισθη τους βριζει και για αυτον τον λογο
Αυτό που λες είναι αλήθεια.Πληρώνω 3800 ευρώ μηνιαίως εισφορές πρακτικά για να ζουν αυτοί οι μαλάκες.Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να πήγαιναν όλα αυτά τα λεφτά Ελλάδα για αποπληρωμή του χρέους όχι σε αυτούς τους καραμάλακες που κανονικά δε θα έπρεπε καν να είναι εδώ.
Τέλος πάντων αυτοί οι αραβοπάκηδες,κωλότουρκοι κτλ πάνε να εκμεταλευτούν το σύστημα,δεν έχουν τη δική μας αρχοντιά.Εγώ υπηρετώ το σύστημα αλλά δεν εκμεταλεύομαι τους Γερμανοειδείς γιατί το βρίσκω τιποτένιο,εντελώς ελεεινό αφού είμαι ανώτερος.Σιγά μη ζητήσω εγώ ως ανώτερος Ελληναράς δικαιώματα ή να διαμαρτυρηθώ για ρατσισμό αφού είμαι ανώτερος.Αυτοί μπορεί να διαμαρτυρηθούν,εγώ τι να διαμαρτυρηθώ?
Γενικά πολλοί έχουν την ψευδαίσθηση οτι άμα πάνε Δύση αυτομάτως αποκτούν τα δικαιώματα του Δυτικού.Φαντάσου δηλαδή τον άλλον να πιστεύει οτι έχει δικαίωμα να φάει εν ώρα εργασίας,να χέσει ή να κοιμηθεί.Μιλάμε για τρέλλα.
Τι λε ρε παπάρα?Τι το πέρασες εδώ?Πιστεύεις οτι έχεις δικαίωμα να κάνεις διάλλειμμα για να ντερλικώσεις ή για να χέσεις ή να κοιμηθείς?Γενικά ακούω κάτι ξένους να μου λένε τι ισχύει κτλ με βάση γραμμένους κανόνες και μου ανάβουν τα λαμπάκια.Εκτός τόπου και χρόνου.
Αμα θες να χέζεις,να τρως και να κοιμάσαι κάτσε στη χώρα σου.Δεν είσαι κατάλληλος για Δύση.
Τι λε ρε παπάρα?Τι το πέρασες εδώ?Πιστεύεις οτι έχεις δικαίωμα να κάνεις διάλλειμμα για να ντερλικώσεις ή για να χέσεις ή να κοιμηθείς?Γενικά ακούω κάτι ξένους να μου λένε τι ισχύει κτλ με βάση γραμμένους κανόνες και μου ανάβουν τα λαμπάκια.Εκτός τόπου και χρόνου.
Αμα θες να χέζεις,να τρως και να κοιμάσαι κάτσε στη χώρα σου.Δεν είσαι κατάλληλος για Δύση.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Κατσε ρε kman, εσυ δε κανεις διαλλειμα για κολατσιο η δε πας τουαλετα εν ωρα εργασιας;Γενικά πολλοί έχουν την ψευδαίσθηση οτι άμα πάνε Δύση αυτομάτως αποκτούν τα δικαιώματα του Δυτικού.Φαντάσου δηλαδή τον άλλον να πιστεύει οτι έχει δικαίωμα να φάει εν ώρα εργασίας,να χέσει ή να κοιμηθεί.Μιλάμε για τρέλλα.
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 81
- Like
- 7.768
- Πόντοι
- 17.436
Κατσε ρε kman, εσυ δε κανεις διαλλειμα για κολατσιο η δε πας τουαλετα εν ωρα εργασιας;
Ολα οκ κανουμε break στη δουλεια ή στην εργασια αλλα πολλοι μα πολλοι ελληνες κανουνε μονιμο break και δεν εχουν συνηθισει.....ξαφνικα πανε στο εξωτερικο,ολα καλα το πρωτο αντε και δευτερο μηνα και μετα παρε τα παλουκια....
Ξερεις ποσοι την εχουνε κανει και εχουνε γυρισει τρεχοντας....
Βεβαια αλλη τη κοπανησαν και βγαζουνε καλα φραγκα....Λιγοι και καλοι ομως.......
Κατσε ρε kman, εσυ δε κανεις διαλλειμα για κολατσιο η δε πας τουαλετα εν ωρα εργασιας;
Οχι ρε,είναι δυνατόν?Αυτά είναι δικαιώματα των Γερμανών.Ετσι κι αλλιώς δε σε αφήνουν ποτέ να τα κάνεις,να φας πάνω από ένα λεπτό ή να χέσεις πάνω από πεντάλεπτο οπότε δεν έχει νόημα.Μετά τη δουλειά βέβαια χέζεις όσο θες δε σε ενοχλεί κανένας.Αλλά να σε φωνάξουν και να τρέχεις με το σκατό στον κώλο ή με το σάντουιτς μισοφαγωμένο δε λέει,οπότε πρέπει να προσαρμόσεις τις συνήθειές σου.Χρειάζεται σιδηρά πειθαρχία.Οι Γερμανοί βέβαια τρώνε με τις ώρες,κάνουν διαλείμματα για κάπνισμα και κουβέντα και χέζουν απρόσκοπτα και για αυτό νομίζουν οτι έχουν το πάνω χέρι.
Αυτό όμως δεν ισχύει για ξένους οπότε πρέπει να μάθεις να ελέγχεις το στομάχι σου και το έντερό σου.Κατούρημα συχνά έχεις χρόνο να ρίξεις αλλά και εκεί πρέπει να εξασκηθείς να ελέγχεις την κύστη σου και να κατουράς ταχέως.Σιγά μην περιμένει ο άλλος να τινάξεις τη μαλαπέρδα σου,θα σε ταράξει στα βρισίδια.Μιλάμε για μάχιμους νεομετανάστες όχι κόπρους.
Γενικά Γερμανία πρέπει να είσαι μάχιμος,πολεμιστής πρώτης γραμμής και καταφερτζής δε γουστάρουν ψωλάδες,έχουν αρκετούς δικούς τους.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 754