Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Δε με ενδιαφέρουν τα ηλίθια δικαιώματα και οι κανόνες της Δύσης.Τους χέζω.
Πώς δεν το καταλαβαίνεις?εμένα στα αρχίδια μου αν κάνω 2 ώρες υπερωρία γιατί μου φαίνονται χαζοί οι νόμοι τους.
δυο κ τρεις κανω κι εγω ενιοτε
αλλο 2 μια τοσο κι αλλο 8 καθε τοσο ομως

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
δημητρακη  θα λετε και θα  κλαιτε ... :heavymetalbig:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.559
Πόντοι
2.356
:tooth:

Λογικο ειναι αυτο παντως , ειχε γραψει οτι θα πηγαινε Μινσκ τον Οκτωμβριο και δεν πηγε , μετα Κιεβο τον Ιανουαριο και ουτε αυτο εγινε.
6 μηνες συνεχομενα μερα νυχτα δουλεια σε ενα γερμανικο χωριο
ε δεν θελει και πολυ ...

Επισκέπτης
Οχι ρε,είναι δυνατόν?Αυτά είναι δικαιώματα των Γερμανών.Ετσι κι αλλιώς δε σε αφήνουν ποτέ να τα κάνεις,να φας πάνω από ένα λεπτό ή να χέσεις πάνω από πεντάλεπτο οπότε δεν έχει νόημα.Μετά τη δουλειά βέβαια χέζεις όσο θες δε σε ενοχλεί κανένας.Αλλά να σε φωνάξουν και να τρέχεις με το σκατό στον κώλο ή με το σάντουιτς μισοφαγωμένο δε λέει,οπότε πρέπει να προσαρμόσεις τις συνήθειές σου.Χρειάζεται σιδηρά πειθαρχία.Οι Γερμανοί βέβαια τρώνε με τις ώρες,κάνουν διαλείμματα για κάπνισμα και κουβέντα και χέζουν απρόσκοπτα και για αυτό νομίζουν οτι έχουν το πάνω χέρι.
Αυτό όμως δεν ισχύει για ξένους οπότε πρέπει να μάθεις να ελέγχεις το στομάχι σου και το έντερό σου.Κατούρημα συχνά έχεις χρόνο να ρίξεις αλλά και εκεί πρέπει να εξασκηθείς να ελέγχεις την κύστη σου και να κατουράς ταχέως.Σιγά μην περιμένει ο άλλος να τινάξεις τη μαλαπέρδα σου,θα σε ταράξει στα βρισίδια.Μιλάμε για μάχιμους νεομετανάστες όχι κόπρους.
Γενικά Γερμανία πρέπει να είσαι μάχιμος,πολεμιστής πρώτης γραμμής και καταφερτζής δε γουστάρουν ψωλάδες,έχουν αρκετούς δικούς τους.

Αν δεν είσαι σε ψωλαδώρικη δουλειά δε σε αφήνουν να φας.Αν σε αφήσουν πρέπει να φας μαζί τους.Αν φας μαζί τους θα σε ελέγξουνε στα πάντα όλα από πάνω μέχρι κάτω οπότε δε συμφέρει.
Γενικά ο Βαλκάνιος υπερπέουλας πρέπει να είναι αεικίνητος,πανταχού παρών και να μην κουράζεται ποτέ.Αν καθυστερήσεις πέντε ή δέκα λεπτά,καταγράφεται και δεν ταιριάζει με την κλάση μας.Επίσης δεν είναι καλό να ακούνε καζανάκι ή χέστρα όταν σε καλούνε ή να μιλάς με το στόμα μπουκωμένο.
Γενικώς τα είπαμε.Αμα θέλετε διαλείμματα,ωράρια,lifestyle,αναρρωτικές,δικαιώματα,δεν έχει και πολλά λεφτά.Ετσι πάει αυτό.Οσο περισσότερο δουλεύεις τόσο πιο πολλά κονομάς,δεν είναι το αντίστροφο.
[/quote

Μετα απο αυτα τα post του "γιατρου" νιωθω μια χαρα που δουλευω σε εστιατοριο, τρωω και πινω τζαμπα και παιρνω μαζι με το επιδομα (job center) 2000+ και χεζω οποτε μου ερθει :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Pausen dienen der Regeneration.

Idealerweise bedient man sich dabei einer Fickstute. Sie kommen gerne ins Büro.

Ναι,ξέρω.Εχουν τα διαλείμματα για να τρώνε όλοι μαζί και να νιώθει καλά το προσωπικό αφού ψωλάρει μαζί.Να ενισχύονται οι δεσμοί μεταξύ τους κτλ.
Για εμένα τα διαλείμματα είναι αδιαννόητα.Δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνει κάποιος διάλειμμα και να χάσει την ετοιμότητά του.Ειδικά για συζητήσεις,αφού οι Γερμανοί δεν κάνουν χαβαλέ,τα παίρνουν όλα στα σοβαρά.
Επίσης γιατί να τρώει κάποιος στη δουλειά.Αμα φας μετά θες να χέσεις.Είναι τεράστια απώλεια χρόνου.Ελλάδα δεν παίζουν Frühstück κτλ,όλοι έρχονται με τη φραπεδιά στο χέρι,Γερμανία απαιτούνε διάλειμμα να κάτσουν μαζί να φτιάξουν καφέ να ντερλικώσουν κτλ και πάνε όλοι μαζί δεν αφήνουν κανά δυο να κάνουν τη δουλειά,νεκρώνουν όλα.
Δεν καταλαβαίνω το γκαίυ σύστημα που δηλώνουν άρρωστοι.Αυτό είναι πούστικο να παίρνει ο άλλος αβέρτα αναρρωτικές λες και είναι ετοιμοθάνατος.Ελλάδα θα τον προγκάγανε και θα τον βρίζανε,Δύση έχει δικαιώματα.Γενικά πολλά ηλίθια δικαιώματα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
:tooth:

Λογικο ειναι αυτο παντως , ειχε γραψει οτι θα πηγαινε Μινσκ τον Οκτωμβριο και δεν πηγε , μετα Κιεβο τον Ιανουαριο και ουτε αυτο εγινε.
6 μηνες συνεχομενα μερα νυχτα δουλεια σε ενα γερμανικο χωριο
ε δεν θελει και πολυ ...
η δουλεια του κμαν παραμενει μυστηριο επισης
το που μενει δεν θελει ν αποκαλυψει,αυτο εχει καποια ,ελαχιστη λογικη
αλλα να μην λεει κ τι δουλεια κανει αυτο ειναι  μεγαλο μυστηριο
δουλιες που υπαρχουν τοσες πολλες υπερωριες ειναι σε μεγαλες αποθηκες σε συνεργεια βαρεων οχηματων κ κατι παρεμφερη
σε αλλες δουλιες υπαρχουν περιορισμοι,λογω οτι χανεται η αποδοτικοτητα αν ξεπερναει καποιος συνεχως τις 45 ωρες την βδομαδα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Ναι,ξέρω.Εχουν τα διαλείμματα για να τρώνε όλοι μαζί και να νιώθει καλά το προσωπικό αφού ψωλάρει μαζί.Να ενισχύονται οι δεσμοί μεταξύ τους κτλ.
Για εμένα τα διαλείμματα είναι αδιαννόητα.Δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνει κάποιος διάλειμμα και να χάσει την ετοιμότητά του.Ειδικά για συζητήσεις,αφού οι Γερμανοί δεν κάνουν χαβαλέ,τα παίρνουν όλα στα σοβαρά.
εικοσι λεπτα σου πηρε ν απαντησεις σε αυτο που ηταν στα γερμανικα
στα ποστ στα ελληνικα απαντας σε δυο-πεντε λεπτα
εισαι σιγουρος οτι εχεις ολα τα γερμανικα πτυχια στην γλωσσα οπως δηλωσες προσφατα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εικοσι λεπτα σου πηρε ν απαντησεις σε αυτο που ηταν στα γερμανικα
στα ποστ στα ελληνικα απαντας σε δυο λεπτα
εισαι σιγουρος οτι εχεις ολα τα γερμανικα πτυχια στην γλωσσα οπως δηλωσες προσφατα?

Μα γιατί να απαντήσω αφού αυτός που τα γράφει δεν ξέρει γερμανικά.Αυτά είναι γραμμένα με στυλ,κάποιος άλλος του τα μεταφέρει να τα γράψει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Μα γιατί να απαντήσω αφού αυτός που τα γράφει δεν ξέρει γερμανικά.Αυτά είναι γραμμένα με στυλ,κάποιος άλλος του τα μεταφέρει να τα γράψει.
απο καποια μηχανη ουμπερζετζουνγκ ειναιμαλλον
παρολα αυτα ....αργεις κι εσυ .....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
απο καποια μηχανη ουμπερζετζουνγκ ειναιμαλλον
παρολα αυτα ....αργεις κι εσυ .....

Μπα οχι,κάποιος άλλος του τα γραφει,μάλλον Γερμανός γιατί έχουν αέρα αυτα που γράφει.Ενας Έλληνας δε θα εγραφε τέτοια.Αντε να είναι Έλληνας που γεννήθηκε Γερμανία.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.244
Πόντοι
3.346
Μολδαβια γαμησα καμμια κατοσταρια στην επταετια που ημουνα εκει , τις εχω χορτασει ... να μην ειναι μονο κανα κοπροσκυλο ρουμανα και λεει οτι ειναι μολδαβη :grin: πετυχα μια τετοια πριν χρονια.

οχι φιλε τασο δεν ειναι ρουμανα μολδαβη ειναι, τωρα ηρθε και ενα μωρο απο την ρωσικη στεπα αλογο κουρσας δυο εβδομαδες εχει στην ελλαδα θα παω να το δοκιμασω και θα ενημερωσω.  ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
οχι φιλε τασο δεν ειναι ρουμανα μολδαβη ειναι, τωρα ηρθε και ενα μωρο απο την ρωσικη στεπα αλογο κουρσας δυο εβδομαδες εχει στην ελλαδα θα παω να το δοκιμασω και θα ενημερωσω.  ;)
η μοσχοβίτισες τι εγιναν???
Οι πρωην σου ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Μπα οχι,κάποιος άλλος του τα γραφει,μάλλον Γερμανός γιατί έχουν αέρα αυτα που γράφει.Ενας Έλληνας δε θα εγραφε τέτοια.Αντε να είναι Έλληνας που γεννήθηκε Γερμανία.
ισως ειναι οντως καπως λογοτεχνικά τα Τεξτεν

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.244
Πόντοι
3.346
η μοσχοβίτισες τι εγιναν???
Οι πρωην σου ?

μην ξεχασετε γεροντα να παρετε τα χαπια σας διοτι η κατασταση σας ειναι μη αναστρεψιμη  :tooth:

τελικα δεν απαντησατε στο ερωτημα που εθεσαν καποιοι συναγωνιστες σας κανει κου κου ή τζιφος και χρειαζεστε βιαγκρα;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.570
Πόντοι
216
Πού να ξέρω πόσες ώρες είναι?Πάντως σίγουρα είναι περισσότερες από όσες γράφουν αλλιώς θα έμπαιναν μέσα.[size=40pt]Κάπου 80-100 ώρες τη βδομάδα[/size],τώρα πόσες αυτοί γράφουν στα αρχίδια μου,δεν ασχολούμαι.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Οχι κι ετσι ρε μαν, ειπαμε να κανει καποιος υπερωριες και οι 40 ωρες να γινουν 50 αντε 55
Το 80 και το 100 ομως απεχουν πολυ.

Αν αληθευουν αυτα τα νουμερα τοτε σιγουρα το αντικειμενο της δυλειας σου ειναι απλο και ξεκουραστο, πχ φυλακας κλπ

Εγω Αγγλια, εφτανα παντα στη δουλεια 8:57 και εφευγα 18:03 και τη μια ωρα διαλλειμα την εκανα παντα στο φουλ. Παρ ολα αυτα στο 8ωρο δουλευα στο φουλ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.244
Πόντοι
3.346
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Οχι κι ετσι ρε μαν, ειπαμε να κανει καποιος υπερωριες και οι 40 ωρες να γινουν 50 αντε 55
Το 80 και το 100 ομως απεχουν πολυ.

Αν αληθευουν αυτα τα νουμερα τοτε σιγουρα το αντικειμενο της δυλειας σου ειναι απλο και ξεκουραστο, πχ φυλακας κλπ

Εγω Αγγλια, εφτανα παντα στη δουλεια 8:57 και εφευγα 18:03 και τη μια ωρα διαλλειμα την εκανα παντα στο φουλ. Παρ ολα αυτα στο 8ωρο δουλευα στο φουλ

τον ψευταρα τον καιμανο τωρα τον διαβαζεις (εμεις που τον διαβαζουμε χρονια εχουμε καταλαβει την κλινικη του περιπτωση) γι' αυτο και σου φαινονται περιεργα αυτα που λεει και γραφει. ο τυπος ειναι μυθοπλαστης και ζει μεσα στο ψεμα.

Επισκέπτης
ρε τομπλερονάκια ... ρε καραφλέ με περουκίνι... πόσες φορές θα σου πω ότι από κάποιο επίπεδο και πέρα δεν μετράνε οι πόσες ώρες δουλεύεις αλλά το τι παράγεις σε αυτές τις ώρες...

θυμάσαι που είχα έρθει στα μέρη σου... για μια τετράωρη παρουσίαση (με δύο τετράωρα προετοιμασίας στο σπίτι μου στην Αγγλία) τους χρέωσα τρείς μέρες από 1000 ευρώ την μέρα.. χώρια τα έξοδα ταξιδιού και ξενοδοχεία και φαγητά...

δεν είναι όλοι εργάτες ούτε υπάλληλοι γραφείου ....
ποσα λεφτα δινουν στα tedx?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom