Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Επισκέπτης
Γενικά πολλοί έχουν την ψευδαίσθηση οτι άμα πάνε Δύση αυτομάτως αποκτούν τα δικαιώματα του Δυτικού.Φαντάσου δηλαδή τον άλλον να πιστεύει οτι έχει δικαίωμα να φάει εν ώρα εργασίας,[size=20pt]να χέσει[/size] ή να κοιμηθεί.Μιλάμε για τρέλλα.
Τι λε ρε παπάρα?Τι το πέρασες εδώ?Πιστεύεις οτι έχεις δικαίωμα να κάνεις διάλλειμμα για να ντερλικώσεις ή για να χέσεις ή να κοιμηθείς?Γενικά ακούω κάτι ξένους να μου λένε τι ισχύει κτλ με βάση γραμμένους κανόνες και μου ανάβουν τα λαμπάκια.Εκτός τόπου και χρόνου.
Αμα θες να χέζεις,να τρως και να κοιμάσαι κάτσε στη χώρα σου.Δεν είσαι κατάλληλος για Δύση.

Αυτο λεμε με τον Δημητρακη και μας λενε υπερβολικους. Το χεσιμο ειναι πολυτελεια εκτος Ελλαδος, γι αυτο οι ανθρωποι ειναι συνεχεια σφιγμενοι. Πρεπει να πας ανατολικα του Οντερ για να ευχαριστηθεις χεσιμο, εκεις τους βαζεις να τα φανε, απεραντη εκδικηση!

Εγω βεβαια αν μεταναστευα Δυση δεν θα δεχομουν τετοιους περιορισμους. Πασχω απο ευερεθιστο εντερο και θα τους εχεζα παντου με τον τσαμπουκα. Αν προσπαθουσαν να με σταματησουν, τοσο το χειροτερο γι αυτους, η εκρηκτικη διαρροια θα βρωμιζε το χωρο εργασιας. Θα εκλειναν το γραφειο για απολυμανση, αδυσωπητη μανια!

Επισκέπτης
Οχι ρε,είναι δυνατόν?Αυτά είναι δικαιώματα των Γερμανών.Ετσι κι αλλιώς δε σε αφήνουν ποτέ να τα κάνεις,να φας πάνω από ένα λεπτό ή να χέσεις πάνω από πεντάλεπτο οπότε δεν έχει νόημα.Μετά τη δουλειά βέβαια χέζεις όσο θες δε σε ενοχλεί κανένας.Αλλά να σε φωνάξουν και να τρέχεις με το σκατό στον κώλο ή με το σάντουιτς μισοφαγωμένο δε λέει,οπότε πρέπει να προσαρμόσεις τις συνήθειές σου.Χρειάζεται σιδηρά πειθαρχία.Οι Γερμανοί βέβαια τρώνε με τις ώρες,κάνουν διαλείμματα για κάπνισμα και κουβέντα και χέζουν απρόσκοπτα και για αυτό νομίζουν οτι έχουν το πάνω χέρι.

Ειναι κοινα αποδεκτο οτι οι ταξικοι διαχωρισμοι στη Γερμανια δε βασιζονται τοσο στο τι αυτοκινητο οδηγεις, ή που μενεις, ή τι ρουχα φορας, αλλα στο ποσο ελευθερα μπορεις να χεσεις. Αυτο που χεζει απροσκοπτα κοιταει αφ υψηλου και με χαμογελο ειρωνιας τον νεομεταναστη που εχει καταπιεσμενο παχυ εντερο. Ειναι BDSM η φαση. Δεν ξερω ομως τι κανουν με τους Ινδους Pajeet shit in the street. Ισως αυτοι εχουν βρει τον τροπο να παρακαμπτουν το συστημα.

Αυτό όμως δεν ισχύει για ξένους οπότε πρέπει να μάθεις να ελέγχεις το στομάχι σου και το έντερό σου.Κατούρημα συχνά έχεις χρόνο να ρίξεις αλλά και εκεί πρέπει να εξασκηθείς να ελέγχεις την κύστη σου και να κατουράς ταχέως.Σιγά μην περιμένει ο άλλος να τινάξεις τη μαλαπέρδα σου,θα σε ταράξει στα βρισίδια.Μιλάμε για μάχιμους νεομετανάστες όχι κόπρους.

Γι αυτο και ειναι ακυρα τα σχολια που εχουν κανει μερικοι για τα σωβρακα ΜΙΝΕΡΒΑ. Ετσι κι αλλιως θα το κανεις κιτρινο μπροστα το σωβρακο γιατι δεν εχεις χρονο να τιναξεις τη μαλαπερδα σου, ποιος ο λογος να αγοραζεις ακριβα σωβρακα;

Ενας ξαδελφος μου που ζει Γερμανια μου εχει πει οτι δεν θελει να τον εξεταζουν Ελληνες γιατροι γιατι τα δαχτυλα τους μυριζουν πουτσιλα. Δεν προλαβαινουν τα πλυνουν μετα το κατουρημα.

Καλα οι φοιτητες του Βαλκανιου Φαφλατα πιανουν με τσιμπιδα τα γραπτα τους οταν τους τα επιστρεφει διορθωμενα.

Επισκέπτης
Το πάουζε είναι δυτικό σύστημα.Χέζω το Pause,το Aufgabe Erteilung,το Delegation,το Dokumentation,τα ωράρια κτλ.Για εμένα όλα αυτά είναι gay δυτικά συστήματα.Δεν εκφράζουν τον ανώτερο Βαλκάνιο.

Εισαι αντιτορπιλικο του Β´ παγκοσμιου πολεμου που βουλιαζει τα γερμανικα υποβρυχια! :headbaning1:

Θα γουσταρα καμια φορα να ερθω Γερμανια και να τους κανουμε το κολπο που παμε να μπουμε σε ενα μαγαζι για να τους παρασυρουμε να προσπαθησουν να μπουν πρωτοι, και τελευταια στιγμη να κανουμε στροφη και να μην μπουμε! :grin: Εγω θα τους βαλω και λιγο τρικλοποδια δηθεν κατα λαθος οπως γυρναω.
Νιωθω ηδη κατασκοπος της Ανταντ που το σκεφτομαι. :wanker:

Επισκέπτης
Μα γιατί να απαντήσω αφού αυτός που τα γράφει δεν ξέρει γερμανικά.Αυτά είναι γραμμένα με στυλ,κάποιος άλλος του τα μεταφέρει να τα γράψει.
Εχουν το ιδιο στυλ με το οποιο γραφει ο Μακης στα ελληνικα. Μεχρι κι εγω που δεν ξερω γερμανικα το αντιληφθηκα. αλλος ειναι ο λογος που δεν του απαντας στα Γερμανικα.

Επισκέπτης
Δεν καταλαβαίνεις οτι έτσι τους γαμάς πίπα κώλο γιατί αποκτάς μεγαλύτερη εμπειρία και γίνεσαι πιο ανταγωνιστικός ενώ αυτός έχοντας να φροντίσει παιδιά,σκυλιά,γατιά και να αράξει πάει πίσω και τελικά τον μετατρέπεις εσύ σε σκλάβο,δηλαδή τον κάνεις ό,τι θες?
Είναι τεράστια η υπεροχή μας απλά ο βλέπετε στραβά από την ανάποδη.
Δείτε επιτέλους το αυτοκρατορικό μεγαλείο αυτό που δημιούργησε την Αθήνα,τη Ρώμη κτλ αυτό που ο barbarian Βόρειος δε θα πετύχει ποτέ.

Δεν εχουν καταλαβει αυτοι οι βλακες που εχουν παιδια, σκυλια, γυναικες, κανουν διαλλειματα, βολτες κλπ οτι κανοντας απεραντες υπερωριες συσσωρευεις ανθρωπινο κεφαλαιο και οταν στα 60 σου ξεκινησεις να ζεις τη ζωη σου θα εισαι πραγματικα ασυναγωνιστος!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
:kneel:
Δεν εχουν καταλαβει αυτοι οι βλακες που εχουν παιδια, σκυλια, γυναικες, κανουν διαλλειματα, βολτες κλπ οτι κανοντας απεραντες υπερωριες συσσωρευεις ανθρωπινο κεφαλαιο και οταν στα 60 σου ξεκινησεις να ζεις τη ζωη σου θα εισαι πραγματικα ασυναγωνιστος!
:kneel: :kneel: :kneel:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
ρε τομπλερονάκια ... ρε καραφλέ με περουκίνι... πόσες φορές θα σου πω ότι από κάποιο επίπεδο και πέρα δεν μετράνε οι πόσες ώρες δουλεύεις αλλά το τι παράγεις σε αυτές τις ώρες...

δεν είναι όλοι εργάτες ούτε υπάλληλοι γραφείου ....
ναι δεν διαφωνω μωρη θεια
Απλα ο κμαν φαίνεται απο το χαρτι οτι ειναι καποιος που αμςιβετ;ι με ωρες κι οχι με προτζεκτ
Δηλ αριστερα αυτο που γραφει st  ειναι οι ωρες  εργασιας
τις βλςπω εξαιρετικα πολλες κ γι αυτο ρον ρωτησα κι απάντηση δεν πήρα
Αει κιχου λοιπον
Guten morgen
:hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.559
Πόντοι
2.356
Μετα τα 60 μπορεις να κανεις ζωαρα ...
Ταυλανδη ομως  :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.726
Πόντοι
606
Παιδια πειτε μια χωρα εκτος ελλαδος!! Που να ειναι σαν την ελλαδα με καλυτερο καιρο και αραχταλαν :grin: ξαπλα και ηρεμια :grin: και πολυ καλες και ευκολες γκομενες? Και δουλεια να μην εισαι ρομποτ αλλα ο ξενιαστος αμελης ελληνας  :hi:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.291
Πόντοι
506
Που να ειναι σαν την ελλαδα με καλυτερο καιρο και αραχταλαν ; ξαπλα και ηρεμια ;
86c34ac45.jpg

η αφρικη ειναι καλη λυση για εμας τους ελληνες

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
ναι δεν διαφωνω μωρη θεια
Απλα ο κμαν φαίνεται απο το χαρτι οτι ειναι καποιος που αμςιβετ;ι με ωρες κι οχι με προτζεκτ
Δηλ αριστερα αυτο που γραφει st  ειναι οι ωρες  εργασιας
τις βλςπω εξαιρετικα πολλες κ γι αυτο ρον ρωτησα κι απάντηση δεν πήρα
Αει κιχου λοιπον
Guten morgen
:hi:

δες λιγο τα εξτρα που παιρνει .... καμια 60αρια ωρες νυχτερινα επιδοματα και καμια 90αρια κατι που εχει σβησει.... :hi:

κατα τα αλλα με 5,5 μισθο και 3,5 απο υπερωριες βγαινει μια χαρα το 9αρι μικτο

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.572
Πόντοι
216
Παιδια πειτε μια χωρα εκτος ελλαδος!! Που να ειναι σαν την ελλαδα με καλυτερο καιρο και αραχταλαν :grin: ξαπλα και ηρεμια :grin: και πολυ καλες και ευκολες γκομενες? Και δουλεια να μην εισαι ρομποτ αλλα ο ξενιαστος αμελης ελληνας  :hi:
Κυπρος, Ισπανια, Ιταλια, Κοστα Ρικα, Κολομβια, Τζαμαικα, Κουβα, Ταυλανδη, κ.α.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.291
Πόντοι
506
Εχουν το ιδιο στυλ με το οποιο γραφει ο Μακης στα ελληνικα. Μεχρι κι εγω που δεν ξερω γερμανικα το αντιληφθηκα.
μεντορα!

πραγματι χειριζομαι την γερμανικη γλωσσα καλυτερα απο την ελληνικη

μη ξεχνας οτι η μητερα μου ειναι γερμανιδα και οτι ο παππους μου ηταν μελος των SS

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.426
Πόντοι
5.506

Ρε συ Χρήστο, τι έγινε με τη δουλειά που είχες βρει;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.426
Πόντοι
5.506
μεντορα!

μη ξεχνας οτι η μητερα μου ειναι γερμανιδα και οτι ο παππους μου ηταν μελος των SS

Τύπε, δεν έρχεσαι μια βόλτα από το νήμα του Σεχίδη να τα πούμε λίγο;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
δες λιγο τα εξτρα που παιρνει .... καμια 60αρια ωρες νυχτερινα επιδοματα και καμια 90αρια κατι που εχει σβησει.... :hi:

κατα τα αλλα με 5,5 μισθο και 3,5 απο υπερωριες βγαινει μια χαρα το 9αρι μικτο
τα βλεπω
Εξ ου κ τα βρισκω περίεργα
Υπερωριες 150 ωρες κ με βραδυνα 60 δεν εχω ξαμακουσςι
Ελβετια πανω απο 62 ωρες υπερωριες απαγορευεται

Επισκέπτης
μεντορα!

δεν ηξερα οτι ο παππους σου ηταν μελος των SS. Ο αλλος σου παππους ποια πλευρα υποστηριζε στον πολεμο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom