Επισκέπτης
Γενικά πολλοί έχουν την ψευδαίσθηση οτι άμα πάνε Δύση αυτομάτως αποκτούν τα δικαιώματα του Δυτικού.Φαντάσου δηλαδή τον άλλον να πιστεύει οτι έχει δικαίωμα να φάει εν ώρα εργασίας,[size=20pt]να χέσει[/size] ή να κοιμηθεί.Μιλάμε για τρέλλα.
Τι λε ρε παπάρα?Τι το πέρασες εδώ?Πιστεύεις οτι έχεις δικαίωμα να κάνεις διάλλειμμα για να ντερλικώσεις ή για να χέσεις ή να κοιμηθείς?Γενικά ακούω κάτι ξένους να μου λένε τι ισχύει κτλ με βάση γραμμένους κανόνες και μου ανάβουν τα λαμπάκια.Εκτός τόπου και χρόνου.
Αμα θες να χέζεις,να τρως και να κοιμάσαι κάτσε στη χώρα σου.Δεν είσαι κατάλληλος για Δύση.
Αυτο λεμε με τον Δημητρακη και μας λενε υπερβολικους. Το χεσιμο ειναι πολυτελεια εκτος Ελλαδος, γι αυτο οι ανθρωποι ειναι συνεχεια σφιγμενοι. Πρεπει να πας ανατολικα του Οντερ για να ευχαριστηθεις χεσιμο, εκεις τους βαζεις να τα φανε, απεραντη εκδικηση!
Εγω βεβαια αν μεταναστευα Δυση δεν θα δεχομουν τετοιους περιορισμους. Πασχω απο ευερεθιστο εντερο και θα τους εχεζα παντου με τον τσαμπουκα. Αν προσπαθουσαν να με σταματησουν, τοσο το χειροτερο γι αυτους, η εκρηκτικη διαρροια θα βρωμιζε το χωρο εργασιας. Θα εκλειναν το γραφειο για απολυμανση, αδυσωπητη μανια!