Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Στρατολογούν ταχύτατα λάθρο και δημιουργούν ασπίδα γύρω τους ... Όσο αργεί το ξεκαθάρισμα η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη..

τα γιαχαμπιμπια ειναι κρεας για κιμα
αλλά ειναι αληθεια πως οσο το καθυστερουμε τοσο περισσοτερο αιμα θα χυθει

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Καλα χαλαρωστε λιγο στο εξωτερικο που πηγατε και δειξτε και λιγο σεβασμο σε εκεινους που εμειναν πισω να πληρώνουν φορους και εισφορες, καθψς και τις συνταξεις και τα φαρμακα των γονιων-παππουδων σας. Αλλωστε, στις τελευταίες εκλογες οι περισσοτεροι τριανταρηδες "σπουδαγμενοι" που εγιναν στη συνεχεια νεομεταναστες η για καφε ειχαν παει η ψηφισαν συριζα και τα λουζομαστε τώρα οι υπολοιποι..

Ενα χιλιαρικακι να βγαζατε εδω, σιγα μη φευγατε...
σωστος.Αλλα ασε να ξεσπανε εδω μεσα που να τρεχουν σε ψυχολογους τωρα  :cheesy:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
596
Πόντοι
96
ολοι για υπαλληλισμο μιλατε, για μισθους,ολο δουλους των αφεντικων βλεπω εδω  :grin:

κανας με φιλοδοξιες για καμια business visa?

τον ποδολαγνο θυμαμαι που λεγε θα φυγει αυστραλια να ανοιξει σουπερ μαρκετ με τα λεφτα που βγαλε απο το χρηματηστιριο

χαθηκε εκ τοτε..

δεν ξερουμε τι απεγινε

:zfuck:

τύπε μόνο ο majestic ήτανε για μπίζνες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ολοι για υπαλληλισμο μιλατε, για μισθους,ολο δουλους των αφεντικων βλεπω εδω  :grin:

τον ποδολαγνο θυμαμαι που λεγε θα φυγει αυστραλια να ανοιξει σουπερ μαρκετ με τα λεφτα που βγαλε απο το χρηματηστιριο

χαθηκε εκ τοτε..

δεν ξερουμε τι απεγινε

τι business visa ρε παίκτη μου ? δεν χρειαζεται σε όλη την Ευρώπη ... στην Αγγλία ανοίγεις επιχείρηση σε 7 λεπτά...

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
596
Πόντοι
96
τι business visa ρε παίκτη μου ? δεν χρειαζεται σε όλη την Ευρώπη ... στην Αγγλία ανοίγεις επιχείρηση σε 7 λεπτά...

Τράμου έχω μια ιδέα στα σκαριά και ψάχνω angel investor
Η επιχείρηση θα ανοίξει στη Μάλτα. Ψηνεσαι να ρίξεις κανά 30ρι για αρχή συν τα λειτουργικά έξοδα για τον πρώτο χρόνο που δεν είναι πολλά;
Τα αναμενόμενα κέρδη είναι δυσθεώρητα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ολοι για υπαλληλισμο μιλατε, για μισθους,ολο δουλους των αφεντικων βλεπω εδω  :grin:

χαθηκε εκ τοτε..

δεν ξερουμε τι απεγινε

Αναρωτιέμαι... έχεις ποτέ επιχειρήσει στην Ελλάδα που έδωσε τα φώτα,την δημοκρατία και τον πολιτισμό στους υπόλοιπους βαρβάρους αρχαιε Έλληνα φιλοσοφε με την χλαμύδα που περισυλογιζεσαι στον ιερότερο βράχο (Ακρόπολη) του κόσμου ή απλά ψωλαρεις λέγοντας αρχιδιες πίσω από το πληκτρολόγιο και γλεντωντας με την τακτοποίηση που σ ριξαν στα είκοσι βολευοντας σε στο δημόσιο

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
καλησπερα
μετακομιζω Στουγκαρδη για δουλεια
ημουν εκει μια εβδομαδα κ ειδα τη δουλεια
αυτοκινητο, τηλ. με συσκευη κ διαμερισμα για να μεινω...
μισθος πολυ καλος κ εργοδοτης ο διπλανος απο το γυμνασιο..
καθε πληροφορια για τη πολη δεκτη....κανα τσιγαρο να καπνισω που θα μπορω να βρω εκει?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
καλησπερα
καθε πληροφορια για τη πολη δεκτη....κανα τσιγαρο να καπνισω που θα μπορω να βρω εκει?

παρε μαζι σου, δεν ελεγχει κανενας

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
καλησπερα

ωραιος καλη αρχη αδερφε

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
παρε μαζι σου, δεν ελεγχει κανενας

εχω ταξιδεψει πολυ...
ευρωπη κ ασια...οπου παω βρισκω εκει...με τιποτα μαζι μου στο αεροπλανο...
στη τελικη κ χωρις αυτο ολα καλα...

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
εχω ταξιδεψει πολυ...
ευρωπη κ ασια...οπου παω βρισκω εκει...με τιποτα μαζι μου στο αεροπλανο...
στη τελικη κ χωρις αυτο ολα καλα...

εννοειται να μην το διακινδινεψεις στο σταθμο του τρενου κατι θα βρεις ετσι ειναι σε ολες τις πολεις

Επισκέπτης
Μετα τον Σεβαλιε, δευτερο μελος του μπου επιστρεφει στον λαμπερο ηλιο της πατριδας.

Γερμανια ειμαι. Αλλα βαρεθηκα. Πολυ μοναξια εδω. Παρολο που εχω και γκομενα και κανα δυο καλους φιλους, δεν την παλευω ειδικα τωρα που χειμωνιαζει. Κανω ενα πλανο οικονομικο και το ΄19 το καλοκαιρι επιστροφη στην πατριδα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.612
Πόντοι
606
kalhspera ειχα εναν γνωστο πολυ καλο παλικαρι ηταν αμερικη και ξαναγυρισε ελλαδα στην ιδια δουλεια παλι στα ιδια λιμερια 7 μηνες αντεξε αμερικη ηταν στο νιου χεβεν  :hi: και τωρα ειναι παλι στο χωριο :grin: στου νιου γκρεκ βιλατζ  :grin: ελλαδα πατριδα αραευω σε

Επισκέπτης
Μετα τον Σεβαλιε, δευτερο μελος του μπου επιστρεφει στον λαμπερο ηλιο της πατριδας.

Δεν επεστρεψα ακομα τυπε. Ειπα πως προγραμματιζω να επιστρεψω το καλοκαιρι του 2019. Ως τοτε ομως ειναι "μακρυς ο δρομος" και ισως αλλαξω γνωμη. Παντως αυτο που εγραψα εδω αυτο εχω ανακοινωσει σε φιλους και γνωστους. Αυτο ειναι το πλανο μου.
Αλλωστε εγω ενας ταπεινος ψηστης σε ελληνικο εστιατοριο ειμαι δεν εχω τιποτα περγαμηνες ωστε να κανω καριερα στη Γερμανια. Κανω το κομποδεμα κι επιστροφη στη βαση.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
596
Πόντοι
96
Δεν υπάρχει "φευγω για παντα" ούτε "γυρναω για παντα"

Οι περισσότεροι αυτό που κάνανε αυτα τα χρονια ειναι να ανοιξουν ενα μονοπατι προς το εξωτερικο που πολλοι θα ξαναπερπατησουν τα επομενα χρονια, μιας και οι αιτιες που τους εδιωξαν για πρωτη φορα δεν εχουν εξαλειφθει

Οι περισσοτεροι θα ξαναφυγουν, θα ξαναγυρισουν και θα ξαναφυγουν κ.ο.κ. μεχρι να παρουν συνταξη

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει "φευγω για παντα" ούτε "γυρναω για παντα"

Οι περισσότεροι αυτό που κάνανε αυτα τα χρονια ειναι να ανοιξουν ενα μονοπατι προς το εξωτερικο που πολλοι θα ξαναπερπατησουν τα επομενα χρονια, μιας και οι αιτιες που τους εδιωξαν για πρωτη φορα δεν εχουν εξαλειφθει

Οι περισσοτεροι θα ξαναφυγουν, θα ξαναγυρισουν και θα ξαναφυγουν κ.ο.κ. μεχρι να παρουν συνταξη
οικογενεια ποτε θα κανουν;

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
596
Πόντοι
96
οικογενεια ποτε θα κανουν;

Οι περισσότεροι έχουν
Προχθές γύρισε γνωστός μου από Ολλανδια κοντά στα 60, είχε πάει κανά εξάμηνο ως εργάτης σε αποθήκη, μαζί με έναν φίλο του 4ορη ο οποίος εχει πάρει και το 17ρονο παιδί μαζι του.
Ο 60ρης έχει χωράφια εδώ και θα το πηγαίνει έτσι τα επόμενα χρόνια, λίγους μήνες πάνω λίγους εδώ. Έχει παιδιά της παντρειάς που δουλεύουν ήδη Ελλάδα.
Οι περισσότεροι είναι ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom