poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 4.765
απέραντη μανία,πελώρια λαχτάρα,ξεκάθαραΕίμαστε οι άλλοι,το αντίθετο ακριβώς.Αυτοί είναι αυτοί και εμείς είμαστε οι άλλοι.
απέραντη μανία,πελώρια λαχτάρα,ξεκάθαραΕίμαστε οι άλλοι,το αντίθετο ακριβώς.Αυτοί είναι αυτοί και εμείς είμαστε οι άλλοι.
Καταλαβαίνεις φανταζομαι οτι οι βολεμενοι, βυσματα κλπ ειναι εκεινοι που εχουν επηρεαστεί λιγότερο από την κριση και οι πρώτοι που θα ωφεληθουν οταν η κριση περασει.
Σίγουρα ο Γερμανός σκέφεται τι τυχερός που είμαι που έχω ατό το βλάκα Ελληνα που δεν ξέρει τα δικαιώματά του στη Δύση και τον εκμεταλλεύομαι αγρίως.Τον ψαρώνω χαλαρά να μου βγάζει γούστα,κονομάω τον έχω κάνει άλογο.
Ομως ο Ελληναράς αδιαφορεί εν γένει για το δυτικό πολιτισμό,τα δικαιώματα,στα αρχίδια του οι ισορροπίες.Μιλάμε για τρομερή ανωτερότητα.Είμαστε τεράστια κατηγορία,πραγματική βόμβα στα θεμέλια του συστήματος.Με 10% Ελληναράδες θα ανατρεπόταν το σύμπαν στην Ευρώπη.
Είμαστε οι άλλοι,το αντίθετο ακριβώς.Αυτοί είναι αυτοί και εμείς είμαστε οι άλλοι.
Είμαστε τεράστια κατηγορία,πραγματική βόμβα στα θεμέλια του συστήματος.Με 10% Ελληναράδες θα ανατρεπόταν το σύμπαν στην Ευρώπη.
Τα ίδια έλεγαν κι ο Τσίπρας με τον Μπαρουφάκη το 15,θα βαράγανε τα νταούλια και θα χόρευε η Ευρώπη για την Ελλάδα.Και από τότε δίνουμε μόνο κώλο στην Ευρώπη.
Αυτό που λες συνεχώς,το πόσο ανώτερος είναι ο 'Ελληναράς',που θα πάει έξω και θα τα γαμήσει όλα,από πού προκύπτει;Γιατί οι πιο πολλοί που φεύγουν,καταλήγουν τελικά να τους γαμάνε παρά το αντίθετο.
Ότι πιο ωραίες θέσεις έχω διαβάσει απο Έλληνα του εξωτερικού!Ευγε!:'( :'( :'(
Τους τιμωρώ στερώντας τις πολυτιμες υπηρεσίες και τους φόρους μου,κ.λ.π. που τόσα χρόνια απολάμβαναν τρομπάροντας ασύστολα..
Αυτοί και τα παιδιά τους τα κωλοβύσματα.
Και η ύψιστη τιμωρία θα έρθει σε λίγα χρόνια που θα κατεβαίνω και θα γαμάω τις κόρες και τις εγγονές τους για 20ευρώ.
Ήδη χαίρομαι που η γενιά του πατέρα μου,που τα γάμησε τη μάνα όλα θα φτάσει να παίρνει 100ευρώ σύνταξη και κομμουνιστικά κουπόνια για γάλα και κρέας.
Την Ελλάδα την αγαπάμε,όμως τους ψωλάδες,γόνους,βύσματα,θέλουμε να τους δούμε να δίνουν κώλο για 5ευρώ στη Συγγρού και να μην σταματάει να τους γαμήσει κανείς.
Και προτού γράψεις ότι ζηλεύουμε τη ζωαρά κάτω,να ξέρεις ότι οι περισσότεροι νεοφερμένοι ούτε σε φάμπρικες δουλεύουμε,ούτε σε γυράδικα ακούγοντας καζαντζίδη.
Μια χαρά ποιότητα ζωης έχουμε και τα ταξιδάκια μας και τα πάντα όλα.
Αν ξαναβγεί ο Συριζα (το πιο πιθανό πλέον) τα μαζεύουμε και τη κοπανάμε σε μια νύχτα τον επόμενο Σεπτέμβριο...
Αν βγουν οι άλλοι δεν θα αλλάξει τίποτα! Απλά παίρνει μια παράταση 4 χρόνια η έξοδος και παρατείνεται η μεταβατική περίοδος! Ίσως κάποια μη οικονομικά θέματα όπως η λαθρομετανάστευση περιοριστούν κάπως και κοπούν οι bussiness με τις ΜΚΟ! Ισως... Το πιο πιθανό είναι όχι! Ίσως και για 4 χρόνια γλιτώσουμε και την είσοδο Ελληνοποιημένων στο ...δημόσιο...Και αν ξανάρθουν οι άλλοι,τί θ'αλλάξει δηλαδή για να μείνουμε εδώ;
Πες τα χρυσόστομε!!!Respect!!Καλα χαλαρωστε λιγο στο εξωτερικο που πηγατε και δειξτε και λιγο σεβασμο σε εκεινους που εμειναν πισω να πληρώνουν φορους και εισφορες, καθψς και τις συνταξεις και τα φαρμακα των γονιων-παππουδων σας. Αλλωστε, στις τελευταίες εκλογες οι περισσοτεροι τριανταρηδες "σπουδαγμενοι" που εγιναν στη συνεχεια νεομεταναστες η για καφε ειχαν παει η ψηφισαν συριζα και τα λουζομαστε τώρα οι υπολοιποι..
Ενα χιλιαρικακι να βγαζατε εδω, σιγα μη φευγατε...
Καλα χαλαρωστε λιγο στο εξωτερικο που πηγατε και δειξτε και λιγο σεβασμο σε εκεινους που εμειναν πισω να πληρώνουν φορους και εισφορες, καθψς και τις συνταξεις και τα φαρμακα των γονιων-παππουδων σας. Αλλωστε, στις τελευταίες εκλογες οι περισσοτεροι τριανταρηδες "σπουδαγμενοι" που εγιναν στη συνεχεια νεομεταναστες η για καφε ειχαν παει η ψηφισαν συριζα και τα λουζομαστε τώρα οι υπολοιποι..
Ενα χιλιαρικακι να βγαζατε εδω, σιγα μη φευγατε...
Του χρόνου τον Σεπτέμβριο θα ξέρεις αν χρειάζεται να ξαναέρθεις Ελλάδα..Eλλαδα εβγαζα περισσοτερο απο χιλιάρικο
τα ταξιδια ειναι φτηνα και οι περισσοτεροι ερχομαστε τακτικά αφηνοντας ΝΕΟ και οχι ανακυκλωμενο χρημα στην οικονομια
δυστυχως με τα χρηματα που φερνουμε επωφελούνται και τα βυσματα/ψωλαδες
Του χρόνου τον Σεπτέμβριο θα ξέρεις αν χρειάζεται να ξαναέρθεις Ελλάδα..
Αν έχουμε Σύριζα πάλι... ούτε να πετάς από επάνω στα 30.000 πόδια δεν θα θέλεις... Θα σκέφτεσαι τις Συριζόφατσες που κυκλοφορούνε κάτω και θα σε πιάνει αίσθημα ναυτίας και αηδίας ...
Ναι προϋποθέτουν όμως και έναν πλυθησμό σχετικά νέο γυμνασμένο , σκληροτραχυλο και εθνικά συννειδητοποιημένο...Μυστη μου μονο λακοκαταστασεις θα σωσουν την Ελλάδα
Ναι προϋποθέτουν όμως και έναν πλυθησμό σχετικά νέο γυμνασμένο , σκληροτραχυλο και εθνικά συννειδητοποιημένο...
Για σκέψου τι μένει πίσω μετά την έξοδο τον ικανών και με τι ηθικό όσοι δεν μπορούν να φύγουν... ?
Πιο πιθανό είναι μετά από την επανεκλογή Σύριζα το προγκρόμ να γίνει από τους λάθρο προς εμάς...
Στρατολογούν ταχύτατα λάθρο και δημιουργούν ασπίδα γύρω τους ... Όσο αργεί το ξεκαθάρισμα η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη..ο εχθρος ειναι οι αριστεροι θολοκουλτουριάρηδες οι πολιτικώς ορθοι ξυπολυτοι wanna be γιαπιδες τα μοσχοαναθεμενα βυσματα και τα μεμετια
σκοποβολή θα κανουμε τους εχουμε ανετα αρκει να το αποφασισουμε