Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Επισκέπτης
Βγαινω που λες KristoferG την περασμενη Κυριακη με μια Ελληνιδα γυρω στα 40 ωραιο μουνι που γνωρισα μεσω ενος φιλου. Την ξερω κανα χρονο αλλα βρισκομαστε 1 φορα στους 2 ή 3 μηνες για κανα καφε ή μπυρα.
Εγω δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου, εχω κοψει και το καπνισμα 3 βδομαδες, εχω σχολασει απο το εστιατοριο δεν εχω χρονο ουτε να παω σπιτι για μπανιο και αφου με πηρε τηλεφωνο της λεω να βρεθουμε καπου που να βολευει και τους δυο μας. Ερχετε στην ωρα της στην μπυραρια που ειχαμε ραντεβου. Πινει τη μπυρα μονορουφι και μου λεει να παμε σε club. Τι να κανουμε στο club της λεω απο τις 9 ας πιουμε καμια μπυρα ακομα και παμε αργοτερα.
-Οχι εγω αυριο ξυπναω στις 6 το πρωι να παω για δουλεια πρεπει να παω νωρις για υπνο η απαντηση της. Ε. γαμα το club της λεω αραξε να πιουμε μπυρες.
- Τι λες μου λεει, ζουμε στο Βερολινο club, party, εδω ειναι η ζωη και μου ζαλισε τ΄αρχιδια με τη ζωη στο Βερολινο και οτι ειμαι μουχλας κτλ. Ποια η 40ρα που ξυπναει στις 6 για να καθαριζει τουαλετες στο ξενοδοχειο και την εχει δει καπως. Και δυστυχως ειναι πολλοι τετοιοι/ες εδω. Ειδικα οι γυναικες.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.434
Πόντοι
216
Εχω μια προταση για μια σχετικα μικρη πολη κοντα στη Βρεμη να αναλαβω μαγειρας σ΄ενα ελληνικο εστιατοριο. Τα λεφτα ειναι καλα και μου παρεχει και στεγη. Ξερω τον τυπο που εχει το μαγαζι καλο ατομο. Δεν παω ομως. Πρωτα γιατι δεν εχω απολυτη εμπιστισυνη στον εαυτο μου οτι μπορω να του βγαλω τη δουλεια οπως θελει και δευτερο γιατι με εχει κουρασει η φαση μεταναστευση, κουζινες και ολο αυτο. Το πρωτο καιρο ειχε ενδιαφερον τωρα βαριεμαι. Ακομα και οι ανθρωποι εδω μου φαινονται βαρετοι και βαρεμενοι. Πιο ενδιαφεροντα ατομα βρισκω στο κωλοχωρι μου.

Εγώ στη θεση σου θα πηγαινα. Πρωτον γιατι θα ειναι εργασιακη αναβαθμιση για σενα σαν ποστο, αν δεν κανω λαθος που μπορει να σου χρησιμευσει σημαντικα στο μελλον, ακομα και στα 60-65-70 σου. Συν οτι μπορει να μαθεις τοση μαγειρικη που να μπορεις να ανοιξεις κατι δικο σου Ελλαδα. Και ολα αυτα σε ενα καλο αφεντικο, πολυ σημαντικο.

Δευτερον, χρωστας και καθε επιπλεον χρονος επανω θα ειναι σημαντικη ανασα για τα οικονομικα σου. Ελλαδα ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση, ειδικα για κτηνοτροφια που ανεφερες, πλεον εχει γινει ενα δραμα, φετος πληρωνουν 65 λεπτα το κιλο το προβειο γαλα !!! Πολυ πιθανο να εγλωβιστεις εδω οικονομικα.

Αν η πολη που θα πας εχει μια Α ζωη η/και μπορεις να ταξιδευεις ευκολα σε ωραια μερη, τοτε νομιζω ειναι ευκαιρια. Προσωπικη αποψη παντα.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.434
Πόντοι
216
Βγαινω που λες KristoferG την περασμενη Κυριακη με μια Ελληνιδα γυρω στα 40 ωραιο μουνι που γνωρισα μεσω ενος φιλου. Την ξερω κανα χρονο αλλα βρισκομαστε 1 φορα στους 2 ή 3 μηνες για κανα καφε ή μπυρα.
Εγω δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου, εχω κοψει και το καπνισμα 3 βδομαδες, εχω σχολασει απο το εστιατοριο δεν εχω χρονο ουτε να παω σπιτι για μπανιο και αφου με πηρε τηλεφωνο της λεω να βρεθουμε καπου που να βολευει και τους δυο μας. Ερχετε στην ωρα της στην μπυραρια που ειχαμε ραντεβου. Πινει τη μπυρα μονορουφι και μου λεει να παμε σε club. Τι να κανουμε στο club της λεω απο τις 9 ας πιουμε καμια μπυρα ακομα και παμε αργοτερα.
-Οχι εγω αυριο ξυπναω στις 6 το πρωι να παω για δουλεια πρεπει να παω νωρις για υπνο η απαντηση της. Ε. γαμα το club της λεω αραξε να πιουμε μπυρες.
- Τι λες μου λεει, ζουμε στο Βερολινο club, party, εδω ειναι η ζωη και μου ζαλισε τ΄αρχιδια με τη ζωη στο Βερολινο και οτι ειμαι μουχλας κτλ. Ποια η 40ρα που ξυπναει στις 6 για να καθαριζει τουαλετες στο ξενοδοχειο και την εχει δει καπως. Και δυστυχως ειναι πολλοι τετοιοι/ες εδω. Ειδικα οι γυναικες.

Κοιτα εδω θα κανω μια ενσταση γιατι αν κατι αγαπησα στο εξωτερικο , ειναι τα κλαμπ γι αυτο και την καταλαβαινω.
Ημουν απο παντα φαν των ντισκοτεκ και το στυλ διασκεδασης με πιστα στο κεντρο, χορο, κλπ και παντα ελεγα οτι λειπουν απο Ελλαδα απο τοτε που εξαφανιστηκαν στις αρχες των 90'ς. Εξω ειναι ακιβω οπως ηταν παλια και αυτο μ αρεσει προσωπικα.

Απο το να σου αρεσει βεβαια μεχρι το να λες τους αλλους μουχλες κλπ υπαρχει αποσταση.

Τλικα την εριξες καναν πουτσο; Πιστευω ετοιμη ηταν

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το μοναδικό μέρος που έχει κλάμπ στις 21:00 είναι το Λονδίνο στο city..
Είναι έτσι ρυθμισμένο να ξεκινάει από τις 19:00 περίπου όταν σχολάνε τα ...ρομποτακια από το city να πηγαίνουν μετά τη δουλειά μέχρι τις 23:30 περίπου και μετά ύπνο για να είναι ξεκούραστοι για τη δουλειά την επόμενη μέρα!
Σε κανένα άλλο μέρος δεν ξέρω να υπάρχει κλάμπ πριν τις 00:00!
Βερολίνο μόνο τίποτα καμμένο μπορεί να έβαζε μουσική και να χόρευαν τίποτα χοντρές λατίνες στη μέση...Δεν γνωρίζω κάτι άλλο καθημερινή ..
Αν η Ελλεινίδα αυτή  αυτή είχε τέτοια νοοτροπία στο Βερολίνο απορώ πως θα είναι οι Ελλεινίδες του Λονδίνου ή του Παρισιού ....

Βέβαια τα φουσκωμένα μυαλά τους δημιουργούν ευκαιρίες για  :knockinb: !

Μετά τη μπύρα τη παίρνεις και της λες "Πάμε στο καλύτερο κλάμπ της πόλης" με αστείο ύφος  και όσο πηγαίνετε δεν λες τίποτα για το Μέρος απλά ένα "θα δεις"!
Μόνο όταν είσαι έξω από το σπίτι σου λες " εδώ μένω και έχω τη καλύτερη μουσική και μπύρες" Μετά όλα είναι εύκολα!Αν δεν ανέβει (Πολύ λίγες αρνούνται αν γουστάρουν  ) τοτε χαμένος χρόνος θα ήταν και το κλάμπ!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Είναι έτσι ρυθμισμένο να ξεκινάει από τις 19:00 περίπου όταν σχολάνε τα ...ρομποτακια από το city να πηγαίνουν μετά τη δουλειά μέχρι τις 23:30 περίπου και μετά ύπνο για να είναι ξεκούραστοι για τη δουλειά την επόμενη μέρα!
Βερολίνο μόνο τίποτα καμμένο μπορεί να έβαζε μουσική και να χόρευαν τίποτα χοντρές λατίνες στη μέση...Δεν γνωρίζω κάτι άλλο καθημερινή ..
Αν η Ελλεινίδα αυτή  αυτή είχε τέτοια νοοτροπία στο Βερολίνο απορώ πως θα είναι οι Ελλεινίδες του Λονδίνου ή του Παρισιού ....

Βέβαια τα φουσκωμένα μυαλά τους δημιουργούν ευκαιρίες για  :knockinb: !

Μετά τη μπύρα τη παίρνεις και της λες "Πάμε στο καλύτερο κλάμπ της πόλης" με αστείο ύφος  και όσο πηγαίνετε δεν λες τίποτα για το Μέρος απλά ένα "θα δεις"!
Μόνο όταν είσαι έξω από το σπίτι σου λες " εδώ μένω και έχω τη καλύτερη μουσική και μπύρες" Μετά όλα είναι εύκολα!Αν δεν ανέβει (Πολύ λίγες αρνούνται αν γουστάρουν  ) τοτε χαμένος χρόνος θα ήταν και το κλάμπ!

Το berghaim στο Βερολίνο ξεκινά τα πάρτι την Παρασκευή βράδυ και τελειώνουν Δευτέρα πρωί.Γουγλαρε να δεις τι εστί berghaim και μετά βγάλε αμπελοσοφιες και εξέθεσε τες εδώ...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Αν η Ελλεινίδα αυτή  αυτή είχε τέτοια νοοτροπία στο Βερολίνο απορώ πως θα είναι οι Ελλεινίδες του Λονδίνου ή του Παρισιού ....

Βέβαια τα φουσκωμένα μυαλά τους δημιουργούν ευκαιρίες για  :knockinb: !

Μόνο όταν είσαι έξω από το σπίτι σου λες " εδώ μένω και έχω τη καλύτερη μουσική και μπύρες" Μετά όλα είναι εύκολα!Αν δεν ανέβει (Πολύ λίγες αρνούνται αν γουστάρουν  ) τοτε χαμένος χρόνος θα ήταν και το κλάμπ!
Τυπε μάλλον δεν έχεις πάει Πολωνία, οπότε ποτέ μην λες ποτέ.
Έχω πετύχει πολλά μαγαζιά εκεί σε μεγάλες πόλεις που ανοίγουν από τις 10 και η πίστα είναι γεμάτη πριν τις 12.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το berghaim στο Βερολίνο ξεκινά τα πάρτι την Παρασκευή βράδυ και τελειώνουν Δευτέρα πρωί.Γουγλαρε να δεις τι εστί berghaim και μετά βγάλε αμπελοσοφιες και εξέθεσε τες εδώ...

o paralimnios μίλησε για Κυριακή βράδυ... δεν μίλησε για Παρασκευή ούτε για Σαββατόβραδο..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
o paralimnios μίλησε για Κυριακή βράδυ... δεν μίλησε για Παρασκευή ούτε για Σαββατόβραδο..
Έτσι είναι! Κι εγώ σκέφτηκα πως ήταν καθημερινή! Εγώ 6 μήνες Βερολίνο "έκοβα φλέβες" τις καθημερινές...
Ούτε με τους φοιτητες δεν έβγαζα άκρη! Αν δεν είχε πάρτυ δεν έβγαινε κανένας και για κανέναν λόγο καθημερινή! Ακόμα και οι Εράσμους στον κόσμο τους!
Όσο για τη Πολωνία , ναι έχει κάποια μαγαζιά σε κάποιες πόλεις αλλά δεν είναι σοβαρά κλαμπ! Για παράδειγμα Βαρσοβία δεν βρίσκεις τέτοιο κλαμπ!

Στα Πολωνικά κλαμπ του Szecin  όμως που οι πολωνοί γίνονται λιώμα πριν τα μεσάνυχτα και η πίστα είναι γεμάτη εμετούς δεν ξέρω αν θα έμπαινε η Σαραντάρα Ελληνίδα... 

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Παραλίμνιε, είσαι 50, από επιλογή σου έχεις εμπλακεί εργασιακά μόνο με Έλληνες και μάλιστα σε δουλειές της πούτσας.
Θα ήταν θαύμα αν γνωριζες γυναίκα διαφορετική από αυτή που περιγράφεις,μιας και δραστηριοποιείσαι κοινωνικά σε τομείς φουλ με βλαμμένους.

Μεγάλη μαλακία που δεν έκατσες να πάρεις τα γερμανικά λίγο στα σοβαρά.
Όχι ότι θα σε έπαιρναν σε καμιά super δουλειά,απλά δεν θα είχες τη μιζέρια και τη μαλακία των λαζοντόιτς πάνω από το κεφάλι σου.

Και φυσικά θα είχες πρόσβαση και σε γερμανίδες,κ.λ.π. όχι μόνο σε ελληνίδες,βαλκάνιες,κ.λ.π.

Επισκέπτης
Δε γαμιουνται οι γυναικες, γκρινιαζετε. Γαμιουνται, παλι γκρινιαζετε. Αν δεν την εχει δει εναλλακτικη κουλτουρα η αλλη, berlin electroindustrial καλλιτεχνης του δρομου, γιατι να σου σταθει;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636

Πως φαίνεται ότι δεν έχεις σχέση με Βερολίνο και με το τι εστί Βερολίνο. Το bergheim κάνει αδιάκοπα από Παρασκευή βράδυ έως Δευτέρα πρωί, αυτό σημαίνει εξήντα ώρες σερί με τους πιο γνωστούς-καλους dj's παραγωγούς της ελεκτρο σκηνής.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις σχέση με Βερολίνο και με το τι εστί Βερολίνο. Το bergheim κάνει αδιάκοπα από Παρασκευή βράδυ έως Δευτέρα πρωί, αυτό σημαίνει εξήντα ώρες σερί με τους πιο γνωστούς-καλους dj's παραγωγούς της ελεκτρο σκηνής.

το θέμα δεν είναι τι κάνει το bergheim αλλά πόσοι και το κυριώτερο ποιοί είναι εκεί Κυριακή βράδυ...

αμφιβάλλω αν είναι κανένας ο οποίος την Δευτέρα το πρωί έχει να πάει για δουλειά...

τουρίστες είναι και αυτοί που ζούνε με επιδόματα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
το θέμα δεν είναι τι κάνει το bergheim αλλά πόσοι και το κυριώτερο ποιοί είναι εκεί Κυριακή βράδυ...

αμφιβάλλω αν είναι κανένας ο οποίος την Δευτέρα το πρωί έχει να πάει για δουλειά...

τουρίστες είναι και αυτοί που ζούνε με επιδόματα

Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος γαμω την στενομυαλιτιδα μας ξερολα βλαχοελληνα.Καρακανει μπαμ ότι έχεις στο μυαλό σου ως μέτρο σύγκρισης τον Πλούταρχο με την Πέγκυ Ζήνα απ την μία κ το αφεντικό που κάνει ντα σ όποιον υπάλληλο τολμήσει να μην πάει για δουλειά την Δευτέρα.

Προς ενημερωσιν των υπολοίπων,μιας που εσύ τα ξέρεις όλα,τα δικαιώματα των υπαλλήλων είναι κατά τι ισχυρότερα αν όχι ίσα με των εργοδοτών εδώ στην Γερμανία και ο υπάλληλος γυρνάει και λέει στο αφεντικό,του οποίου το επίπεδο είναι εξαιρετικά ανεβασμένο ως άτομο και ως μόρφωση ώστε να κάνει τον υπάλληλο να νοιώθει ίσος του χωρίς να παραγνωρίζονται ταυτόχρονα, "αφεντικό την Δευτέρα βάλε μου μια άδεια γιατί θα πάω στο τάδε {γεγονός} και κανένα αφεντικό δεν θέλει τον υπάλληλο όπως θα μαι εγώ την Δευτέρα στην δουλειά αν δεν μ δώσεις άδεια.

Το μόνο που οφείλει ο εργαζόμενος είναι να δώσει μια βδομάδα τουλάχιστον διορία ώστε να ρυθμίσει το πρόγραμμα η εταιρεία

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος γαμω την στενομυαλιτιδα μας ξερολα βλαχοελληνα.Καρακανει μπαμ ότι έχεις στο μυαλό σου ως μέτρο σύγκρισης τον Πλούταρχο με την Πέγκυ Ζήνα απ την μία κ το αφεντικό που κάνει ντα σ όποιον υπάλληλο τολμήσει να μην πάει για δουλειά την Δευτέρα.

Προς ενημερωσιν των υπολοίπων,μιας που εσύ τα ξέρεις όλα,τα δικαιώματα των υπαλλήλων είναι κατά τι ισχυρότερα αν όχι ίσα με των εργοδοτών εδώ στην Γερμανία και ο υπάλληλος γυρνάει και λέει στο αφεντικό,του οποίου το επίπεδο είναι εξαιρετικά ανεβασμένο ως άτομο και ως μόρφωση ώστε να κάνει τον υπάλληλο να νοιώθει ίσος του χωρίς να παραγνωρίζονται ταυτόχρονα, "αφεντικό την Δευτέρα βάλε μου μια άδεια γιατί θα πάω στο τάδε {γεγονός} και κανένα αφεντικό δεν θέλει τον υπάλληλο όπως θα μαι εγώ την Δευτέρα στην δουλειά αν δεν μ δώσεις άδεια.

Το μόνο που οφείλει ο εργαζόμενος είναι να δώσει μια βδομάδα τουλάχιστον διορία ώστε να ρυθμίσει το πρόγραμμα η εταιρεία

αντε καλά... συνεπως για τον εργαζόμενο που θα πάει Κυριακή στο κλάμπ η δευτέρα είναι αργία ηλίθιε... τολμα να το κάνει και να πάει για δουλειά ?

ΥΓ στο εξωτερικό ζω και δουλεύω πολλά περισσότερα χρόνια από σένα βλάκα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
αντε καλά... συνεπως για τον εργαζόμενο που θα πάει Κυριακή στο κλάμπ η δευτέρα είναι αργία ηλίθιε... τολμα να το κάνει και να πάει για δουλειά ?

ΥΓ στο εξωτερικό ζω και δουλεύω πολλά περισσότερα χρόνια από σένα βλάκα

Εγώ δεν έγραφα σε πρώτο πρόσωπο,δλδ εσένα, όπως γράφεις εσύ για μένα...παρ όλα αυτά όποιος διαβάζει το νήμα καταλαβαίνει εύκολα το ποιόν σου... και να φανταστείς ότι ξεκίνησες ως ότι δεν υπάρχει κλάμπ ανοιχτό νωρίς και Κυριακή, αφού το αποδέχτηκες τελικα λες άλλα τώρα...

Σε δουλειά να βρισκόμαστε δλδ :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εγώ δεν έγραφα σε πρώτο πρόσωπο,δλδ εσένα, όπως γράφεις εσύ για μένα...παρ όλα αυτά όποιος διαβάζει το νήμα καταλαβαίνει εύκολα το ποιόν σου... και να φανταστείς ότι ξεκίνησες ως ότι δεν υπάρχει κλάμπ ανοιχτό νωρίς και Κυριακή, αφού το αποδέχτηκες τελικα λες άλλα τώρα...

Σε δουλειά να βρισκόμαστε δλδ :jerking:

ρε μαλάκα είναι δυνατόν σε μέρη όπως το Βερολίνο, το Λονδίνο, το Παρίσι που βρωμάει ο τόπος από τουρισμό να μην έχει κλαμπ ανοιχτά 24/7 ? από κει και πέρα πόσοι Γερμανοί, Εγγλέζοι ή Γάλλοι ξεφαντώνουν Κυριακή βράδυ μέχρι Δευτέρα το πρωί θα μας πείς ηλίθιε ? Και μάλιστα όταν την επόμενη έχουν να πάνε στην δουλειά ???

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αει σιχτίρι πανίβλακα 15 χρόνια έχω φάει σχεδόν σε όλον τον κόσμο... πήγες ένα χρόνο Γερμανία και τα έμαθες όλα...

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
αει σιχτίρι πανίβλακα 15 χρόνια έχω φάει σχεδόν σε όλον τον κόσμο... πήγες ένα χρόνο Γερμανία και τα έμαθες όλα...
ποια 15 χρονια ρε απατεωνα,μεχρι το 2010 τουλαχιστον ησουν εδω σωγαμπρος και σου εκανε τον κωλο χοανη με το στραπον της η νταρια  :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ποια 15 χρονια ρε απατεωνα,μεχρι το 2010 τουλαχιστον ησουν εδω σωγαμπρος και σου εκανε τον κωλο χοανη με το στραπον της η νταρια  :jerking: :jerking:

αει γαμίσου και σύ μαλακα χοντρέ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom