Επισκέπτης
Ο ντοπας και ο Δουκας γιναν φιλοι και δεν ξαναμπηκαν στο σαιτ γιατι δεν το χρειαζονται.
Ναι γι αυτο ξεμεροβραδιαζοσουν στο bordelaοι τουριστριες φυσικα!
χαχαΝαι γι αυτο ξεμεροβραδιαζοσουν στο bordela
εγω; οτι να ναι...Ναι γι αυτο ξεμεροβραδιαζοσουν στο bordela
Σαν στερημενη γεροντοκορη κανεις.
Όχι η θειά μου η μαριγω!!εγω; οτι να ναι...
λεει γενικα αρλουμπες το ατομο...εχει κοψει καπιστρι.Όχι η θειά μου η μαριγω!!
Εδώ είσαι στα πρωτοκλασάτα ονόματα για Mr. Malakas βρε peter
ξεχασες που διαβαζα τις χαζομαρες σου και σου απαντουσα μετα απο 2 μερες βρε βλακα; Ολο το καλοκαιρι οχι τωρα. Ειχες κανει και ποστ που αναρωτιοσουν γιατι. Αλλα γκευ χωρις ψευτια και κακεντρεχεια δε γινεται.λεει γενικα αρλουμπες το ατομο...εχει κοψει καπιστρι.
βαλε κανα κουτσουρο στον κωλο σου τωρα να ηρεμησεις.ξεχασες που διαβαζα τις χαζομαρες σου και σου απαντουσα μετα απο 2 μερες βρε βλακα; Ολο το καλοκαιρι οχι τωρα. Ειχες κανει και ποστ που αναρωτιοσουν γιατι. Αλλα γκευ χωρις ψευτια και κακεντρεχεια δε γινεται.
βαλε κανα κουτσουρο στον κωλο σου τωρα να ηρεμησεις.
καλησπερα
εχω διαβασει αρκετες σελιδες κ εχω παρει απαντησεις
αλλα τωρα που εχω δεδομενα κ ειμαι ετοιμος να την κανω για πειτε.....με 3500 καθαρα ζεις Στουγκαρδη?
εργοδοτης φιλος απο το γυμνασιο..κ αυτα για αρχη κ με δυνατοτητα εξελιξεις..
ευχαριστω..
Να παραθεσω την εμπειρια μου!
Εγω πηγα για σπουδες Γερμανια και εμεινα εκει μετα. 19 χρονια συνολο! Ειχα πολύ καλη δουλεια, μισθο πανω από 5.000 καθαρα και παρολα αυτά επεστρεψα πριν από 4 χρονια Ελλαδα! Εχω δικη μου δουλεια, δεν βγαζω οσα εβγαζα Γερμανια αλλα η ζωη μου είναι πολύ καλυτερη. Τωρα λογω επαγγέλματος μπορει να μην είμαι σημειο αναφορας αλλα γενικα στην γερμανια πρεπει να βγαζεις πανω από 3000 για να πεις πως εισαι καλα. Οι περισσοτεροι που γνωρισα που πηγανε, πανε σε δουλειες τις πλακας και ισως καθαριζουν 2000. Με αυτά τα λεφτα στην γερμανια δεν κανεις τιποτα! Ειδικα αν υπαρχει και οικογενεια! Γενικα στην Γερμανια το κοστος ζωης είναι πολύ υψηλο και οι μισθοι δεν ανταποκρίνονται σε αυτο. Οι προηγούμενες δεκαετιες παγωματος των μισθων στην Γερμανια εκδικουνται τωρα!
Τωρα αν υπαρχει ένα καλο πτυχιο και μπορει να βρει κανεις καλοπληρωμενη εργασια όλα καλα! Και να ξεκαθαρισω πως στην Γερμανια πρεπει να ξεχωριζει κανεις τον ονομαστικο μισθο από τα λεφτα που θα παρει καθαρα! Ελευθερος μπορει και να σου μενει το 55%!
Gute reise!
ευχαριστωχαλαρα
υπολογισε χοντρικα κανενα 1000 για νοικι και κανενα 1000 για λογαριασμους και τροφιμα και με τα υπολοιπα κανεις τη ζωαρα σου
περισσοτερες πληροφοριες στο
Το ψαχνω πολυ σοβαρα αλλα δεν το εχω παρει αποφαση. Ψηνω και Αθηνα κατι γκομενακι, εχω και το αρχοντικο στο νησι... Δυσκολα τα παρατας ολα αυτα για το εξωτερικο. Πιο πολυ θα μου ταιριαζε freelacer να μενω οπου θελω οσο θελω. Αλλα δεν ειναι στο χερι μου. Κατι θα πρεπει να θυσιασω για κατι αλλο. Εσυ μαλλον εφυγες μικρος και δεν τα σκεφτηκες ετσι. Ζυγισες τη θεση και την αμοιβη μονο, εγω πρεπει να επιλεξω ζωη. Γι αυτο οι αντισυμβατικες αλλα σημαντικες ερωτησεις.
Εξωτερικό πας για δυο κυρίως λόγους:
1. Έχεις πολύ καλό βιογραφικό και ικανότητες, που κακοπληρώνονται στην Ελλάδα και πας να τριπλασιάσεις τις αποδοχές σου
2. Πεινάς στην Ελλάδα. Δεν έχεις που να μείνεις, τι να φας, λεφτά να πάρεις εισιτήριο για τον ΗΣΑΠ να πας μέχρι την Ομονοια, και δε βρίσκεις δουλειά ούτε για 200 ευρώ εδω και 2 χρόνια
Αν δεν εχει κάποιος ούτε το 1 ούτε το 2, δεν έχει λόγο να το κουνήσει από δω, να πάει σκλάβος στα ξένα