Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Κατα τη γνωμη μου φταινε και οι Ελληνες επιχειρηματιες στον τουρισμο που προσλαμβανουν ξενους αντι για ανεργους Ελληνες και πηδανε οι ξενοι τις τουριστριες. Μεγαλα καθικια!
Οι περισσότεροι επιχειρηματίες δίνουν προτεραιότητα στον Έλληνα που όμως μπορεί να βγάλει τη δουλειά και δεν είναι μαμάκιας, μαλθακός,κακομαθημένο μυξιάρικο ή σνομπ υπεροπτικό βλαχαδερό!
Και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν και καλύτερα μεροκάματα!
-Γνωστός μου ταβερνιάρης έβγαλε αγγελία πριν 2 χρόνια για σερβιτόρους και απο τους Έλληνες που πήγαν (ήταν καμιά 10αρία) μόνο οι δύο έκρινε πως έκαναν για τη δουλειά! Το μαγαζί έχει 30 άτομα προσωπικό και μόνο 6 είναι Έλληνες ή Ελληνίδες! Οι υπόλοιποι δεν αντέχουν...
Και το βασικότερο---->
-Κάποτε είχα μεσολαβήσει για ένα φίλο ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΆ για πολύ σοβαρή εποχιακή δουλειά στην ίδια επιχείρηση που αργότερα εμένα με βοήθησε να εκτοξευτώ επαγγελματικά στη Ρόδο! Ο φίλος λοιπόν στο ραντεβού με τον υπεύθυνο και μετά απο 1 λεπτό βγήκε από τη πόρτα! Μετά έμαθα πως δεν πήρε τη θέση διότι ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!!!
Αν κι εγώ ήμουν ..."δαντελωτό" αγόρι και ήθελα να δουλεύω με τους όρους μου τώρα θα ήμουν άνεργος και θα έκραζα την Ελλάδα!!!

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
σαν το λονδινο πουθενα παιδια μεγαλη πολη με πολλες δουλειες και αυκολες σχετικα γκομενες
βερολινο γαμαει το λονδινο, ειδικα μετα το μπρεξιτ θα ειναι για τον πουτσο η αγγλια και το λονδινο τουλαχιστον για καμμια δεκαρια χρονια

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Οτι να ναι.Φετος και αφού επέστρεψα από Γερμανια, βρέθηκε μια θέση για μένα Μύκονο.80€ δεκαωρο,εξαημερο με πληρωμένη διανυκτέρευση, όχι όμως και διατροφή.Απ την πρώτη βδομάδα με παρακάλεσε να δουλεύω και Κυριακή μιας που δεν μ είχε εκεί για διακοπές.Δουλεψα.Με πλήρωνε κάθε δεκαπέντε.Το πρώτο δεκαπενθήμερο κομπλέ.Το επόμενο ήταν εικοσαημερο,μ είπε επέστρεψε στην πόλη σου γιατί χαλάρωσε η δουλειά λόγω τουρισμού.Εγω δούλευα τεχνίτης σε οικοδομή.

Επέστρεψα όπως μου.Τα λεφτά δεν τα έβαλε, και το τηλέφωνο δεν το σηκώνει.Εικοσι σερί μέρες ο Έλληνας εγώ,τις έκανα δωρεά... Ήτοι 1600€ τα γλενταει κάποιος, εγώ που δούλεψα, τρέχω να βρω πενταευρα για καφέ.

Η Μύκονος είναι ότι χειρότερο για τους τεχνίτες της οικοδομής.Σουπερ μάρκετ πανάκριβο και η μπύρα πιο ακριβή και από την Ζυρίχη.10,5€ τα 330 ml.

Γουστάρω να διαβάζω ότι ο Έλληνας δεν δουλεύει και ότι τ αφεντικά προσλαμβάνουν αλλοδαπούς αντί Ελλήνων.Ν αναρρωτηθειτε δεν κάνει... Ότι πιπιλιζουν τα μουνόπανα...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Οτι να ναι.Φετος και αφού επέστρεψα από Γερμανια, βρέθηκε μια θέση για μένα Μύκονο.80€ δεκαωρο,εξαημερο με πληρωμένη διανυκτέρευση, όχι όμως και διατροφή.Απ την πρώτη βδομάδα με παρακάλεσε να δουλεύω και Κυριακή μιας που δεν μ είχε εκεί για διακοπές.Δουλεψα.Με πλήρωνε κάθε δεκαπέντε.Το πρώτο δεκαπενθήμερο κομπλέ.Το επόμενο ήταν εικοσαημερο,μ είπε επέστρεψε στην πόλη σου γιατί χαλάρωσε η δουλειά λόγω τουρισμού.Εγω δούλευα τεχνίτης σε οικοδομή.

Επέστρεψα όπως μου.Τα λεφτά δεν τα έβαλε, και το τηλέφωνο δεν το σηκώνει.Εικοσι σερί μέρες ο Έλληνας εγώ,τις έκανα δωρεά... Ήτοι 1600€ τα γλενταει κάποιος, εγώ που δούλεψα, τρέχω να βρω πενταευρα για καφέ.

Η Μύκονος είναι ότι χειρότερο για τους τεχνίτες της οικοδομής.Σουπερ μάρκετ πανάκριβο και η μπύρα πιο ακριβή και από την Ζυρίχη.10,5€ τα 330 ml.

Γουστάρω να διαβάζω ότι ο Έλληνας δεν δουλεύει και ότι τ αφεντικά προσλαμβάνουν αλλοδαπούς αντί Ελλήνων.Ν αναρρωτηθειτε δεν κάνει... Ότι πιπιλιζουν τα μουνόπανα...
Φίλε αν υπονοείς το δικό μου πόστ, αντιλαμβάνομαι το δίκιο σου! Ο συγκεκριμένος τύπος χρειάζεται ένα γερό ξυλίκι απο όλους τους απλήρωτους υπαλλήλους του να δούμε αν θα το ξανακάνει!

Στις δικές μου επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι πληρώνονται ακριβώς στην ώρα τους όπως είναι συμφωνημένα όλα!

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι επιχειρηματίες δίνουν προτεραιότητα στον Έλληνα που όμως μπορεί να βγάλει τη δουλειά και δεν είναι μαμάκιας, μαλθακός,κακομαθημένο μυξιάρικο ή σνομπ υπεροπτικό βλαχαδερό!
Και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν και καλύτερα μεροκάματα!
-Γνωστός μου ταβερνιάρης έβγαλε αγγελία πριν 2 χρόνια για σερβιτόρους και απο τους Έλληνες που πήγαν (ήταν καμιά 10αρία) μόνο οι δύο έκρινε πως έκαναν για τη δουλειά! Το μαγαζί έχει 30 άτομα προσωπικό και μόνο 6 είναι Έλληνες ή Ελληνίδες! Οι υπόλοιποι δεν αντέχουν...
Και το βασικότερο---->
-Κάποτε είχα μεσολαβήσει για ένα φίλο ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΆ για πολύ σοβαρή εποχιακή δουλειά στην ίδια επιχείρηση που αργότερα εμένα με βοήθησε να εκτοξευτώ επαγγελματικά στη Ρόδο! Ο φίλος λοιπόν στο ραντεβού με τον υπεύθυνο και μετά απο 1 λεπτό βγήκε από τη πόρτα! Μετά έμαθα πως δεν πήρε τη θέση διότι ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!!!
Αν κι εγώ ήμουν ..."δαντελωτό" αγόρι και ήθελα να δουλεύω με τους όρους μου τώρα θα ήμουν άνεργος και θα έκραζα την Ελλάδα!!!
ξερω καλα τι σκατοψυχοι ειναι οι νησιωτες ειδικα οσοι εχουν διαφθαρει απο τον τουρισμο. Τον Ελληνα δεν τον βοηθανε απο ζηλεια, ουτε. Τον συγγενη τους, και χαιρονται να τον δουν να κακοπαθει. Το ωραιο βεβαια ειναι οτι τους γαμανε οι Αλβανοι τις γυναικες και τις κορες.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ξερω καλα τι σκατοψυχοι ειναι οι νησιωτες ειδικα οσοι εχουν διαφθαρει απο τον τουρισμο. Τον Ελληνα δεν τον βοηθανε απο ζηλεια, ουτε. Τον συγγενη τους, και χαιρονται να τον δουν να κακοπαθει. Το ωραιο βεβαια ειναι οτι τους γαμανε οι Αλβανοι τις γυναικες και τις κορες.
Στην προσωπική μου σταδιοδρομία τρικλοποδιά δέχτηκα από συγγενή της ηπειρωτικής Ελλάδας που φέρθηκε ζηλόφθονα όπως ακριβώς περιγράφεις ενώ η τοπική νησιώτικη κοινωνία με στήριξε 100%! Οπότε το ζήτημα δεν είναι τοπικό! Άντε να δεχτούμε πως ο Τουρισμός διαφθείρει! Το έχω πει και στο Ουκρανοθρέντ πως η διαχείριση χρημάτων είναι υπόθεση ισχυρών χαρακτήρων!

Όσο για Αλβανούς που γαμάνε γυναίκες και κόρες , αυτό είναι προνόμιο των ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΕΝΤΡΩΩΝ  πατεράδων και συζύγων ανεξαρτήτως τοπικής προέλευσης ανα την επικράτεια!   

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
ντοπα λες οτι εισαι σε νησι αλλα και δουλευεις φανταζομαι χωρις ρεπο...αλλα ολη μερα εδω την βγαζεις.. :S :S :S
ξεροχυνω με την δουλεια σ :wanker: :wanker: :wanker:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
596
Πόντοι
96
βοηθαω σε ενα μαγαζι με τουριστικα. Λεω να κατσω μεχρι το χειμωνα φετος γιατι εχω και τον κηπο.

κάρφωσες καμιά τουριστριούλα τύπε; Είσαι σε Α class νησί (Μύκονος, κλπ) ή σε πιο απόμερο;

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
τυπε δεν σε απαξιωσα χαλαρωσε!
εγω ουτε νερο δεν μπορουσα να πιω οχι να ειμαι μεσα στο μπου!αν παιζει ετσι οπως τα λες εισαι μαχιμος :hi: :hi:

εσυ που ησουν?
μυκονο?
ξενοδοχειακα? μπαρ? ή λιανικη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom