hyena
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
λονδινο η επαρχια? μηπως συγκατικουσες με χαμιλης υποσταθμης ατομα?
Βόρειο Λονδίνο ή Γκλασκώβη ήταν άσχημα αλλά Νότινγχαμ ή Μπρίστολ ήμουν εντάξει.
λονδινο η επαρχια? μηπως συγκατικουσες με χαμιλης υποσταθμης ατομα?
Βόρειο Λονδίνο ή Γκλασκώβη ήταν άσχημα αλλά Νότινγχαμ ή Μπρίστολ ήμουν εντάξει.
Που εχεις ζησει;εχεις γυρισει πολυ αγγλια νομιζω γερμανια ειναι πολυ καλυτερα πρωτα απο ολα υψηλοτεροι μισθοι και χαμιλοτερα νοικια
Που εχεις ζησει;
η στουτγκαρδη ειναι η καλυτερη πολη εχω ακουσειντυσελντορφ και τωρα φρανκφουρτη
η στουτγκαρδη ειναι η καλυτερη πολη εχω ακουσει
Εξωτερικό τα τελευταία 10 και κάτι χρόνια. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω: μοναξιά, αλκοόλ, ναρκωτικά, ψυχρός κόσμος. Και σχέση που είχα πάλι δεν παλεύονταν. Μόνο τα λεφτά ήταν καλά.
Εδώ και λίγα χρόνια έχω επιστρέψει στην Ελλάδα και ζω με σφιγμένο ζωνάρι (όπως και όλοι οι Έλληνες).
μια χαρά είναι στην Αγγλία...
η στουτγκαρδη ειναι η καλυτερη πολη εχω ακουσει
μου εχουν πει οτι η Στοτγκαρδη εχει τους λιγοτερους τριτοκοσμικους και οτι ειναι περιποιημενη και ομορφη ποληαν επρεπε να διαλεξω θα ελεγα μοναχο απο οσα εχω ακουσει και εχω δει
που εχεις ζησει αγγλια οι αγγλοι ειναι ο πιο γτπ λαοος
Έλα ρε φίλε που να ζούσες σε χώρα του Ισημερινου που δεν μπορείς να αναπνεύσεις από την υγρασία η στην Μ. Ανατολή που δεν μπορείς να σταθείς από την ζεστηΗ Αγγλία είναι μια χαρά χώρα, όντως. Το μόνο κακό είναι ο καιρός. Μιλάμε για φάσεις που μπορεί να φτάσεις στα όρια σου και να σου ρχεται να σηκώσεις το κεφάλι στον ουρανό και να φωνάξεις: "Επιτέλους σταμάτα και λίγο!!!"
Στουτγαρδη μακρυα. Εμεινα λιγο καιρο. Εντελως για τον πουτσο. ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ οι schwaben δεν την παλευουν. Οι τσιγγουνια δεν λεγεται. Χειροτεροι απο τους σκωτζεζους. Εχουν και ανεκδοτο.η στουτγκαρδη ειναι η καλυτερη πολη εχω ακουσει
Στουτγαρδη μακρυα. Εμεινα λιγο καιρο. Εντελως για τον πουτσο. ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ οι schwaben δεν την παλευουν. Οι τσιγγουνια δεν λεγεται. Χειροτεροι απο τους σκωτζεζους. Εχουν και ανεκδοτο.
Γιατι οι schwaben διωξαν τους σκοτζεζους?Γιατι ηταν ανοιχτοχεριδες και σπαταλουσαν λεφτα (οι σκωτζεζοι).
Στα χωρια γυρω απο Στουτγαρδη ο γιος θα πηδηξει την αδερφη η την μανα ο πατερας την κορη και παει λεγοντας. Αιμομιξια τρελλη και ο λογος μην χασουν την περιουσια και τα λεφτα .
Δεν ειναι πλακα αυτο.
λοιπον εμενα στην Στουτγαρδη 6 μηνες και δεν αντεξα την φασιστικη νοοτροπια που εχουν και την τσιγγουνια. Ειμουνα σε εταιρια που για αντι να του κανουνε 100 ευρω αυξηση που τους ζητουσε προτημισανε να κανουνε οικονομια και να βρουνε καποιον αλλοπαρα να εχουνε το υπαλληλο. χασανε υπαλληλο που τους εβγαζε 160.000 το μηνα. Ειναι οι χειροτεροι γερμανοι. Γαμισετα . Τωρα ενα και κατι χρονο φρανκφουρτη. Εδω ειναι πιο νορμαλ οι ανθρωποι
Απλα εχει πολλη βισμα .
Εαν δεν εισαι Γερμανος δεν προχωρας πολλη. θα εχεις ενα μισθο που αμα εχεις τα προσοντα θα τον παρεις αλλα μεχρι εκει. Δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβεις η να παρεις αυξηση.
δινω παραδειγματα 2 .
Αυστραλος στην εταιρια που δουλευω. Ηρθε μεσω τις εταιρειας που εχουνε στην ισπανια. απο θεη 3 πηγε με τα 1000000000 ζορια στην θεση 5. Τωρα αυτη την εβδομαδα παραιτηθηκε και παει σε μια αλλη εταιρια. Ειναι 36 Αμα πρωχορας και παραιτησε κατι παιζει!
οποτε κατι εγινε και ειτε του βαλανε χερι η μαλλον βαρεθηκε να κανει πιπες.οποτε παλι χλωμο το περιβαλλον.
Αμερικανος που μενει εδω 18 χρονια δουλευε στην Wall street στο χρηματιστηριο. Ειναι εδω και δεκα χρονια με τον ιδιο μισθο δεν ειχε αυξηση παρα μονο τον πανε γαμιωντας στην δουλεια. Οταν εκλεισε 10 χρονια στην εταιρεια του κανανε δωρα ενα στυλο Bic οχι τον πλαστικο αλλα αλουμινιο και καλα.
Γερμανος 30 χρονων πιτσιρικι. Ειναι στην εταιρεια 4 χρονια τον εχουνε κανει ηδη θεο εχει παρει ποσες αυξησεις εχει ατομα που ειναι υπευθυνος .
διαβασε και αυτο και θα καταλαβεις τι γιενται στην Ναζιστοχωρα.
www.thelocal.de/20140915/the-three-types-of-companies-hiring-foreigners-in-germany-jobtalk]https://www.thelocal.de/20140915/the-three-types-of-companies-hiring-foreigners-in-germany-jobtalk[/url]
Δεν ειναι ασχημα απλα βλεπεις τις ιδιες πουστιες που ειχαμε στην Ελλαδα , ο γνωστος του γνωστου με την μονη διαφορα οτι εδω σε παιρνουνε στην δουλεια γιατι εχουνε πολλη δουλεια και χρειαζονται ατομα.
Σε project που ημουνα ειδα κατι πολωνους να παιρνουνε το project πισω στην πολωνια. Δηαλδη να εχουνε γραμμενους τους γερμανους.
Εξυπνο αυτο γιατι σιγα σιγα οι Γερμανια σβηνει .. Τι εννοω
Πολωνια Ρουμανια κτλ ειναι φτηνες και ολοι πανε εκει γιατι ειναι φτηνες. οποτε ειναι θεμα χρονου να κανει μπαμ στην Γερμανια.
αλλα Ελλαδα οι δουλειες ειναι χαλια. οποτεΤο καλύτερο είναι Ελλάδα τύποι. Μπουρδελίλα παντού και άγιος ο Θεός
Πουτάνα όλα
αλλα Ελλαδα οι δουλειες ειναι χαλια. οποτε