Τυπε το σχολιο σου ειναι εκτος πραγματικοτητας.Γραφεις οτι η κοπελα σου ειναι υπεθυνη καταστηματος εστιασης και παιρνει 1100.Για πες μας ποσες μερες δουλευει και ποσες ωρες...και το ωραριο αν θες.Μετα γραφεις για μηχανικους.Κανεις δεν αμφισβητει οτι οι μηχανικοι ειναι ενα απο τα δυνατα επαγγλεματα ομως υπαρχει μεγαλη ανεργια στον κλαδο και οσοι δουλευουν ειναι σχετικα μικρο ποσοστο.Ξες ποσοι μηχανικοι την εχουν κοπανησει απο Ελλαδα απο το 10 μεχρι και σημερα?Εγω τουλαχιστον εχω 5,6 γνωστους και παλαιους συμμαθητες που ειναι Αγγλια και Γερμανια και βγαζουν πανω απο τα 1400 η και τα 2χιλ που ανεφερες.Μετα μας γραφεις ο μικροτερος μισθος στην οικοδομη για τον χαμαλη ειναι 40 ευρω την μερα.Σε ποιο μερος της Ελλαδας χτιζονται οικοδομες και εγω δεν το γνωριζω?Η οικοδομη απο το 10 και μετα εχει πεθανει.
Οσο για ψυκτικους,ηλεκτρολογους,υδραυλικους κτλ μιλας προφανως για τα λαμογια που φοροδιαφευγουν σε καθημερινη βαση?Διοτι δεν γνωριζω κανεναν απο αυτα τα επαγγελματα που κοβει αποδειξη.Το τι λεφτα βγαζουν και τα ποσα κονομανε ειναι πραγματικα αγνωστο.
Για καραβαναδες και σωματα ασφαλειας τα εχουμε γραψει ειναι τα τελευταια επαγγελματα στην Ελλαδα αλλα και παλι γι'αυτο που κανουν τα λεφτα ειναι λιγα.Οι καραβαναδες εχουν μεταθεσεις.Βαλε ενοικια ιστοριες,ρευματα,λογαριασμοι,τροφιμα τα λεφτα δεν φτανουν.Το ιδιο και για αστυνομικους... εχω κολλητους σε αστυνομια και στρατο ειναι δυσκολα.
Στην Ελλαδα και 1000 ευρω να βγαζεις οπως η κοπελα σου αν δεν εχεις δικο σου σπιτι η να σηζεις με καποιον και να πληρωνετε μισα μισα το νοικι εισαι δυσκολα και ζοριζεσαι.Το χιλιαρικο στο ελλαδισταν πλεον φευγει για πλακα.Ολοι εχουν απο πισω οικογενεια,γεροντια κτλ να τους βοηθανε γι'αυτο και βλεπεις δεν υπαρχει ακομα κοινωνικη αναταραχη.Αλλα κατσε να πεθανουν και θα δεις τι εχει να γινει...