aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Είσαι μαύρος φίλε?Είστε όλοι ψτωχομπινέδες,περιμένετε στις ουρές και στα check in...
Εγώ...σε κάποια από τα ταξίδια μου,ο Σαββ με περιμένει στο πιλοτήριο!
Είσαι μαύρος φίλε?Είστε όλοι ψτωχομπινέδες,περιμένετε στις ουρές και στα check in...
Εγώ...σε κάποια από τα ταξίδια μου,ο Σαββ με περιμένει στο πιλοτήριο!
Είσαι μαύρος φίλε?
Ρε εδώ τους λέω τώρα θα τον πιεις,εδώ μιλάμε για βαλκανική υπεροχή άλλα γούστα τι με ενδιαφέρουν
εμένα οι συσχετισμοί δυνάμεων? Εγώ είμαι υπεράρχων,πρέπει να προσαρμοστείς στη δική μου πραγματικότητα.
ποσα την μερα?Τύπε όπως βλέπεις πιο πάνω έχω ένα πρόβλημα,ψάχνω κάποιον να μου κουβαλάει τις βαλίτσες...σε ψήνει;
ποσα την μερα?
με 500 σε φτιαχνω και φραπεΞεκινάμε με 500,αν είσαι καλός...θα φτάσεις ψηλά.
με 500 σε φτιαχνω και φραπε
Οι πιό πολλοί κάνουν ουρές στα μαγαζιά με τα άθλια Πολωνικά προ'ι'όντα λόγω της αφραγκίας τους της μιζέριας τους και της κακομοιριάς τους
Η ποιοτική τροφή δεν έχει καμιά σχέση με τη γεύση αλλά με το κατα πόσο είναι υγιεινή για τον οργανισμό! Οι κατεψυγμένες γαρίδες έχουν θρεπτική αξία 0 και η σάλτσα με τα χημικά και τα λιπαρά συμβάλουν αθροιστικά στο φράξιμο των αρτηριών και βέβαια τα παίρνει και σε λίπος στο ήδη παραπληγικό σώμα του! Το καρδιακό δύσκολα το αποφεύγει..
Ξυπνησες και ήρθες να φυλάξεις πάλι το γραφείο μέχρι αύριο το μεσημέρι άντε βάλε μας το αυτοκινητο που λες ότι έχεις να το δούμε βάλε μας και τα λάστιχα που πήρες με 140 ευρώ .Το δωμάτιο που νοικιάζεις το είδαμε Θέλουμε φωτογραφίες γιά να .Μιλαει για αφραγκια κ μιζερια κ κακομοιρια αυτος που τρωει mcdonalds 0,99€ σε παγκακι
Εβγαλα απο την διατροφη την πενταδαΗ καλη διατροφη στο εξωτερικο ειναι πολυ σημαντικη και θελει καλο ψαξιμο. Πολλοι την βαζουν σε δευτερη μοιρα επειδη καιγεται ο κωλος τους για αλλα πραγματα, φαινομενικα πιο σοβαρα (???!!!) οπως δουλεια, σπιτι, γκομενες, κλπ και αφηνουν τη διατροφη σε δευτερη μοιρα.
Οι καλυτεροι τροποι για να τρωει καποιος υγιεινα στο βορρα ειναι:
1. Μαγειρικη στο σπιτι
2. Στο lunch break να τρωει απο μαγαζια που πουλανε μαγειρεμενο φαγητο της στιγμης, στο ποδι, εχει σχεδον σε καθε πολη.
3. Εξαιρετικα προσεκτικες επιλογες προιοντων απο σουπερ μαρκετ, οπως φρουτα, χυμους 100%, σαλατες, αυγα βραστα, σαντουιτσ με λαχανικα, ξηρους καρπους, ελιες, κλπ Γενικως προιοντα που δεν χρειαζονται-επιδεχονται ευκολα επεξεργασιας
4. Εξαιρετικα προσεκτικες επιλογες απο φαστφουντ τυπου Mc Donalds, Subway, κλπ Πχ στα subway εχει ωραια σαντουιτσ με προσεγμενα υλικα αλλα και ψωμι, πολυ ανωτερα απο κατι σαβουρες οπως τα χαμ στο McDonalds και αλλου
5. Φαγητο σε εστιατοριο. Αν μπορει να βρει ενα καλο ελληνικο εστιατοριο και να κανει συμφωνια, ειναι οτι καλυτερο. Το ειχε κανει ενας φιλος οταν ημουν επανω, ειχε ενα ελληνικο εστιατοριο, ακριβο γενικα, πχ 15-20 ευρω η μεριδα-μπριζολα, κλπ Αυτος ειχε κανει συμφωνια και ετρωγε καθε απογευμα που σχολουσε, και εδινε 300 ευρω το μηνα. Αν ξαναπηγαινα, θα εκανα ακριβως το ιδιο, γιατι βολευε η ωρα, αλλα και ηταν στη διαδρομη για το σπιτι. Διαφορετικα, μπορεις να τρως καθημερινα σε εστιατορια αλλα χωρις τετοια συμφωνια, θα σου βγαινει αρκετα ακριβα. Τα εστιατορια στο βορρα ειναι ακριβα γενικα
Η χειροτερη διατροφη ειναι ετοιμα κατεψυγμενα γευματα απο σουπερ μαρκετ, οπως μακαροναδες, κοτοπουλα, κατι κινεζικα, ινδικα, κλπ που εχουν και ειναι γενικως τιγκα στο νατριο αλλα και σαβουρες απο φαστφουνταδικα με βρωμοκρεατα και σαλτσες, και φυσικα κοκα κολες, πατατακια, πιτσες του σωρου, fish and chips μαγειρεμενα σε λαδι απο μηχανη μπουλντοζας κλπ
O αλλος λιγο πριν εδινε συμβουλες πως να μην τρωμε ποιοτικο φαγητο αλλα σαβουρα για να μας περισσευουν..Εσύ σε 15 μέρες όταν θα ξαναέχεις ρεπό πάλι θα πας να φας ένα πιάτο κατεψυγμένες γαρίδες και να πιείς μιά μπύρα?
O αλλος λιγο πριν εδινε συμβουλες πως να μην τρωμε ποιοτικο φαγητο αλλα σαβουρα για να μας περισσευουν..
και να τα τρωνε οι ταριφες του διαδικτυου μαζι με τους νταβαδες τους
Χριστουγενιατικο τραπεζομαντηλακι...Η παρακάτω φωτογραφία ξέρω πως θα πονέσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έχει γραφτεί σε αυτό το νήμα ...
Είναι το μεσημεριανό μου στο σπίτι μου
nescafe οριτζιναλ τυπε το σπαστο το μονο που κανει κρεμα αφρο στο χτυπημα με το χεριΧεράτο όμως όχι με μιξεράκι...
Θα μπορουσα να πω σαν τον δημητρακη πως δεν εισαι εσυ στην φωτογραφια αλλα δεν το κανω ,εχω τις καλες μου σημερα...Άστο τύπε, η μούρη σου είναι κιμάς σήμερα!
nescafe οριτζιναλ τυπε
Ξυπνησες και ήρθες να φυλάξεις πάλι το γραφείο μέχρι αύριο το μεσημέρι άντε βάλε μας το αυτοκινητο που λες ότι έχεις να το δούμε βάλε μας και τα λάστιχα που πήρες με 140 ευρώ .Το δωμάτιο που νοικιάζεις το είδαμε Θέλουμε φωτογραφίες γιά να .
Περιμένω να ανοιξουν τα εμπορικά αρχες αυγούστου να πάω να πάρω γύρω στα 900-1.000 ευρώ κρέμμες γιά το πρόσωπο,σκέφτομαι να πάρω και το Galaxy Tab S7 που θα βγει και αυτό λίγο κάτω από χιλιάρικο.Εσύ έχεις ένα κινητο που δεν κάνει ούτε 100 ευρώ και κιλότες γιά να μυρίζεις
Εσύ σε 15 μέρες όταν θα ξαναέχεις ρεπό πάλι θα πας να φας ένα πιάτο κατεψυγμένες γαρίδες και να πιείς μιά μπύρα?
Γουστάρεις ξύλο Στο νήμα της Αργεντινής υπάρχουν όλα! Η ταπείνωσή σου είναι ολική!Θα μπορουσα να πω σαν τον δημητρακη πως δεν εισαι εσυ στην φωτογραφια αλλα δεν το κανω ,εχω τις καλες μου σημερα...
φραπες ελλαδα και μαρμελαδα ροδακινο στον ταβα που καναν οι παλιες γυναικεςΣωραίος!!!