Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
O κώλος σου πιάνει που τον έχω ανοίξει σαν τριαντάφυλλο;
Η άλλη κουνιστή η barock , αν δεν βάλει φωτό , πιστοποιημένη , να βάλει τις παλιές δικές μου στον κώλο της. Δεν της ... βάζω τίποτεστον κώλο.
Για δε το σκάφος με το Macbook στην τρέχουσα (τότε) σελίδα του bou κάνεις πάλι κοκοκο.
Να βάλω printscreen [size=30pt]το pm[/size] ;;;;;
Για τα τηλεκοντρόλ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΦΩΤΟ , είπες στο pm ότι ήταν ... χαλασμένα ;;;
Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο !
Χαλασμένα τηλεκοντρόλ , που βρίσκονται αλήθεια ;;;
Το pm ρε μαλάκες, το pm, έστειλε ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ σε PM.
ρε μαλακα τραλαλακη έβαλες φωτό τηλεκοντρόλ κληματιστικων και το χασα μωρη ;Γέρο ... το μασούρι που έβαλα , ήταν τριπλό από το δικό σου ;;;;
Τις φωτό τις έσβησαν βέβαια, γιατί κάποιο παπάρι έλεγε μαλακίες ....
(σβήστηκαν και οι 2 και η δικιά σου και η δικιά μου).
Για τα τηλεκοντρόλ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΦΩΤΟ , είπες στο pm ότι ήταν ... χαλασμένα ;;;
Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο !
Να βάλω printscreen το pm ;;;;;
Χαλασμένα τηλεκοντρόλ , που βρίσκονται αλήθεια ;;;
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗ ΦΩΤΟ ....
Μπορείς να βρεις εσύ τώρα, 8-10 χαλασμένα τηλεκοντρόλ κλιματιστικών να τα βάλεις φωτό σαν τη δικιά μου ;;;;;;
Η άλλη κουνιστή η barock , αν δεν βάλει φωτό , πιστοποιημένη , να βάλει τις παλιές δικές μου στον κώλο της. Δεν της ... βάζω τίποτεστον κώλο.
[size=20pt]ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΜΑ !!!!!!!!![/size]
[size=16pt]
Καμία σελίδα δεν φαινόταν πουθενά.[/size]
Μια φωτό πάνω σε βάρκα ήταν , καμία πιστοποίηση πουθενά . ΤΙΠΟΤΕ.
αχαχαχαχαχαχαΤο pm ρε μαλάκες, το pm, έστειλε ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ σε PM.
Και να μην υπήρχε Λάκης στο bou θα έπρεπε να τον είχαμε εφεύρει.
Σε σέρβις ηλεκτρονικών συσκευών δουλεύεις ρε μαλάκα;
ρε μαλακα τραλαλακη έβαλες φωτό τηλεκοντρόλ κληματιστικων και το χασα μωρη ;
[size=13pt] Βοηθουσε κι εκεινη με στραπωναρισματα τελειωσα σχετικα γρηγορα. [/size]
[size=13pt] να μην περιαυτολογησω αλλα εχω λιωσει στη μαλακια [/size]
Σήμερα Πισω απο το Μετρο του Αγιου Αντωνίου κατέβηκε μια γκόμενα γυρς στα 25-30 με σωματαρα ματα γκρι κολαν ψηλή με γόβες ψηλές τρελλο περπατημα και κώλο ποιήμα.!!!Αφου ρωτησε για μια οδο σε ενα περιπτερο συνεχισε να περπαταει με κατευθυνση το μπουρνάζι.Δεν αντισταθηκα και την ακολουθησα και την ρωτησα τι κανεις κουκλα...Αφου σαστισε στην αρχη σταματαει και ειμασταν τετ α τετ.την ρωταω που παει αν επιτρεπεται και μου λεει ΄΄ολο καπου παω και εγω'' με καλη διάθεση και χαμογελαστή παντως.της λεω αν εχει χρόνο να βρεθουμε.είτε για χοτελ είτε για μια αλλη φορα καποιο τηλ..η φεισμπουκ.και μου λεει οχι,κοιταζομασταν για αρκετη ωρα και δεν εδειχνε να βιάζετε. και της λες καλα να περασεις. και εκανα τελικα αναστροφη και εφυγα με την καυλα..!!αυτη έμεινε να δει τι θα κάνω..θελω να σας ρωτησω εκανα καλα??
σαν πιο εμπειροι..ηταν η πρωτη γκόμενα που την επεσα στο δρόμο..εκανα καλα???Αυτη τη ρολο βαραγε??να ηταβ ερασιτεχνης η επαγγελματιας?ελπιζω να καταλαβε τι ηθελα εγω απο αυτην παντως..!μηπως επρεπε να της πς κατευθειαν για λεφτα??η οχι?για λεφτα δεν αναφερθηκα.ντραπηκα..ηταν η πρωτη μου φορα σας ξαναλεω!
νταξει τι να πω πίνω τσίπουρο από το φιερι και το βλέπω για σατο πετρους του εβδομηντατεσσεροΌχι τύπε, ντράπηκε, ο Λάκης είναι σοβαρός. Τα έστειλε σε πμ στον Τραμου.
νταξει τι να πω πίνω τσίπουρο από το φιερι και το βλέπω για σατο πετρους του εβδομηντατεσσερο
Βολικό το μαπμπουκ ... να πιάνει το κάτω μισό .....
και η άλλη μισή εικόνα το πάνω ..........
το πιο εύκολο μοντάζ ...........
νταξει τι να πω πίνω τσίπουρο από το φιερι και το βλέπω για σατο πετρους του εβδομηντατεσσερο
μετα απο καμια 350αρια ετικετες σε κοκκινο κρασι που εχω πιει εχω να προτεινω Avaton Γεροβασιλειου
οχι του Τσανταλη,Μεγας οινος Σκουρα,Γιαννακοχωρι Μπουταρη για πιο οικονομικο