Εδώ πάντος όσοι έχουν μείνει,γιατί Ελλάδα δεν έχουν μέρος να μείνουν
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
και ζούνε μιά φρίκη!περιφανεύοντε ότι χούνε εδώ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
πηγαίνουν και βγάζουν φωτογραφίες σε τίποτα καφετέριες σε ταράτσες με θέα την πόλη,Ελλάδα λένε ότι κάνουν δουλειές και έχουν όλες της ανέσεις τους
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
εγώ μόνο ξέρω σε τι χάλια συνθήκες ζούνε
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Όσοι ζούνε Η.Π.Α και Αγγλία περιφανεύονται ότι ζούνε σε αυτά τα μέρη.Δε λεω να περιφανευεσαι ότι ζεις καλά.Δε νομίζω ότι είναι να περιφανεύεσαι ότι ζεις σε μιά παράγκα στην Αστόρια σε ένα μικρό δωμάτιο και δουλεύεις γκαρσόνι ή στην Αγγλία 100χλμ. από το Λονδίνο σε ένα δωμάτιο 4-6 τετραγωνικά!
Και αυτοί που ζούν Γερμανία περιφανεύονται ότι ζούνε Γερμανία αλλά όχι τόσο όσο αυτοί των Η.Π.Α ή της Αγγλίας.
Η πλάκα είναι που λένε ότι δε μετάνιωσαν που έφυγαν στο εξωτερικό αλλά όλοι θέλουν να γυρίσουν Ελλάδα
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
αλλά Ελλάδα δεν υπάρχουν λεφτά ούτε και μέρος να μείνουν.Αν είχαν ένα χαρτζιλίκι στην Ελλάδα και που να μείνουν δε θα έφευγαν με τίποτα στο εξωτερικό!