Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.682
- Πόντοι
- 3.936
οχι αλλα μπορω να τα βαλω στον φουρνο να ψηθουν
Η θέση είναι δικιά σου... κατεψυγμένα τα παίρνουμε.
οχι αλλα μπορω να τα βαλω στον φουρνο να ψηθουν
Η θέση είναι δικιά σου... κατεψυγμένα τα παίρνουμε.
πες μας πόσο ερεθίζεσαιΠαπουτσάκια φτιάχνεις;
με πέθανες στα γέλια ρε γιαλαντζη πιλοτετο ξαναλεω γιατι εισαι και αμεα
η μια ειναι ελβετιδα
μπορω να το αποδειξω σε εκεινους που θα καταθεσουμε απο 5.000 ευρω
αν δεν τους πεισω κρατας ολα τα λεφτα εσυ
αν τους πεισω τα παιρνω εγω
προτεινω ροδιτη και λακη που σε συμπαθουν
πας το στοιχημα ρε φτωχομπινε![]()
Είδες τυπε?
Η πραγματικότητα είναι ότι στα 10 χρόνια που κάνει τον κλοουν στο μπου.κομ μπορεί να έχει βγαλει σύνολο το πολύ 200 ευρώ
Τα έβγαζε και με χεσιμο αυτά τα λεφτά τις καλές εποχές
Τα "αν μάθαινε Αγγλικά..", "αν ερχόταν στη Ρόδο..." κλπ πειτε τα μεταξύ σας εσείς οι θεωρητικοί.
Αν δεν ξερει Αγγλικα η δεν μπορει να τα μιλησει καλα, ναι εκει ειναι προβλημα. Μονο με την αγγλικη γλωσσα μπορει να βγαλει καποιος σοβαρο χρημα στο youtube και στο internet γενικα, με εξαιρεση την ινδικη, την κινεζικη και ισως την ισπανικη γλωσσα
Ε ναι , σε αυτο συμφωνω.Οτιδήποτε μέχρι τώρα τον εκθετει (χεσιματα, κλπ) και δεν το επιθυμει, μπορει να κατεβει απ το ιντερνετ αυθημερον. Αλλα και οτι υπολλειμματα απομεινουν, δεν του χαλανε την περσονα που λες.
Ο Δημητρακης διαφημιζει εναν τροπο ζωης που μοιαζει με την κυνικη φιλοσοφια και τον αρχαιο Διογενη, δηλαδη χλευασμο των παντων, αποδοχη της ανθρωπινης φυσης οπως ειναι φτιαγμενη απο την ιδια τη φυση, δηλαδη με αδυναμιες και απολαυσεις οπως το γαμησι, το χεσιμο, το φαι, κλπ
Ολα οσα λεει ακολουθουν την ιδια φιλοσοφια, απαρεγκλιτα και αυτο οι θεατες το κρινουν
Ο Μήτσος είναι λεβέντης!
Ήρθε η ώρα να αποκαλύψω......... μαζί με Μεγα Σαββ και Λακαρο ανοίγουν τον επόμενο μήνα κανάλι στο γιουτουμπι,θα έχει ολοκληρωμένη θεματολογία, οικονομικές αναλύσεις,γκόμενο καταστάσεις,πως να τον παίζεις με τηλεπάθεια και μαστορεματα- φτιαξτο μόνος σου.
Θα είναι συνδρομητικό και πρωτοποριακό,για κάθε view θα πληρώνουν αυτοί 100 ευρώ μέσω επενδυτικής πυραμίδας του Μέγα Σαββ!
Ακουσα πως το πρω5ο επεισοδιο εχει θεμα
"Πως να γινεις πλουσιος κλανοντας"....
![]()
![]()
Και έρχονται τώρα αυτοί να τη πούνε στο Μήτσο...
Μνημόνια, κορονοιοί και φτώχειατουςμας αξίζει μέχρι να βγει ο Μήτσος πρωθυπουργός!!!![]()
![]()
![]()
Μαλακα είναι αδιανόητο ότι υπάρχουν τόσο θλιβερές υπάρξεις που έχουν την ανάγκη να μπούνε σε ένα φόρουμ για μπουρδέλα για να φτιάξουν μια περσόνα πάμπλουτου γαμαω και δέρνω και να νιώσουν ότι είναι κάτι και αυτοι.
Πρέπει να την έχει καποιος 3 εκατοστα και να είναι ένα βήμα πριν το Δρομοκαΐτειο
Να μετρήσουμε μπανιέρες ;;;
Ψάχνω κάποιο που να αλλάζει 4άδα λάστιχα με ... 140€ !!!!!
Θα με βοηθήσουν εδώ !
Ξέρουν !!!!!!
ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ γιατί να μην πιστέψω το μήτσο , που είδε σε βίντεο κλήση τη Μ6 του Σαβίδη .
Θίχτηκε ο κλώνος μου για την σπόντα σουΝαι ναι
Ο γνωστος σε ολους για την αξιοπιστια και την ειλικρινεια δημητρακης29.
Τωρα σιγουρευτηκα...
Φύλακα, σου κάνω μια πρόταση, να ξεχαρμσνιασεις λίγο από τα 12ωρα, άνοιξε ψηφοφορία για αν είμαι κλώνος του δημητρακης29![]()
Θίχτηκε ο κλώνος μου για την σπόντα σουΤουλάχιστον εσένα μπροστά στους άλλους φουκαράδες σου αναγνωρίζω την ειλικρινεια, εκτός την περίπτωση της ασιατησας που μας είπες είναι γκόμενά σου
εσύ έχεις αποδεχτεί ότι στην Ελλάδα καταστράφηκες, σε κατέστρεψε η πίστη στα στεγαστικά και στην αγάπη μεταξύ γυνής και ανδρός
έχεις αποδεχτεί ότι μένεις σε αποθήκη και ότι τα 2/3 του εισοδήματος σου πάνε Ελλάδα
ότι χρωστάς τράπεζα 80-100 χιλιάδες
πως θα προλάβεις να το πληρώσεις? Και αν το πληρώσεις θα στο φάει η πρώην να το γλεντήσει με γκόμενους, σαν την άλλη στα χωριά της Ελλάδας που ο φουκαράς ο καπετάνιος της έστελνε και αυτήν την πηδαγε όλο το χωριό
και στο τέλος τον έφαγε κιόλας εγω αν με κατέστρεφε έτσι, θα το έκαιγα το σπίτι
δεν την νοιάζει μια την πρώην, δεν θα με ένοιαζε 10, άμα κάτσεις και άλλο χρόνο Γερμανία, πάρε εκεί δάνειο, γιατί πρέπει να πάνε Ελλάδα πάλι τα λεφτά
απλές λύσεις που το φτωχό μυαλό σας δεν τα καταλαβαίνει
![]()
όχι θα κάνει πάταγο αυτή η ψηφοφορία, ποιος είναι ποιος, εγώ ο Δημήτρης, η ο Δημήτρης εγώΑφου βαζω αλλα οι ισχυρες γνωριμιες σου μεσω πουτιν κ kgb μου τις διαγραφουν