aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Μάλλον διάβασες βιαστικά και δεν κατάλαβες σε τι άνοιξε τα μάτια ο Κμαν!Ειναι λυπηρο να διαβαζω τα οσα γραφεις τυπε.
Σου είπε και το κ.προβατο, για κάτι τέτοια που μας έγραφε , τότε που το παιχνίδι ήταν χωρίς λεφτά γι αυτόν! --->
Υπάρχει πάντως τρέλλα στην Ελλάδα από ό,τι βλέπω.Ολοι θέλουν να χωθούν,να παίξουν άσχετα από ικανότητες κτλ.
Αλλά δεν τα μαθαίνεις όλα αμέσως.Εγώ ασχολούμαι 10 χρόνια τώρα με το ανατολικό μπλοκ και μόλις άρχισα να φτάνω σε κάποια βασικά συμπεράσματα σαν τρόπο σκέψης.
Π.χ. όταν είχα πρωτοπάει στο Κίεβο είχα απογοητευτεί τελείως και ήθελα να φύγω,εντελώς τυχαία κάποιες γκόμενες που ήρθαν και μου μίλησαν ενώ πήγαινα προς το μετρό μου άνοιξαν τα μάτια.Το ίδιο και Πράγα στην αρχή δεν είχα ιδέα τι έπαιζε.Μια Τσέχα μου εξήγησε τα πάντα για τις τσέχες και σύντομα γάμησα 8 Τσέχες στη σειρά.
Πραγματικά πρέπει να έχεις πληροφορίες από μέσα,insider information,να ξέρεις την άλλη πλευρά του λόφου.
Και παρ' όλα αυτά πολλές φορές βρίσκομαι προ εκπλήξεων και την πατάω.Δηλαδή δεν μπορώ να τα εντάξω όλα σε ενιαίο πλαίσιο σκέψης και να προβλέπω τι θα γίνει κάθε φορά.Πολλές φορές οι γκόμενες είναι απρόβλεπτες,τυχαία γεγονότα παίζουν τεράστιο ρόλο και η επιτυχία του παίκτη εξαρτάται από το πώς χειρίζεται αυτές τις απρόσμενες καταστάσεις.