dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Θα απαντήσω με τα λόγια σου εσύ δεν τα γράφεις αυτά? 'η τα χεις χάσεις τελείως από την αφραγκία και την αγαμία?Χαχαχα εισαι ενας χωρατατζης εσυ....
Ατιμουλικο.
Οφθαλμιατρο πότε πηγες τελευταια?
Τα χεις χάσει εντελώς από τη σκληρή δουλειά στη Γερμανία τα 'χεις παίξει μου φένεται .Εχω παρει κ εγω ενα στεγαστικο δανειο οπως χιλιαδες κοσμος ,τα "καλα τα χρονια" τοτε που οι τραπεζες στο εδιναν πριν ακομη πρλαβεις να κανεις την αιτηση σου.
Με το καιρο:
-Χωρισαμε ,οποτε δεν υπαρχει οικογενεια να μεινει που για αυτην αγοραστηκε
-δεν μενω καν ελλαδα
-ειναι πρωτη και μοναδικη κατοικια
-η αξια του ακινητου εχει πεσει στο μισο απο 100.000 τωρα στις 50.000
-η πραγματικη μηνιαια δοση ειναι πλεον δυσθεωρητη ,850€ τον μηνα περιπου.
Επειδη δεν πληρωνα ,,η alpha bank μου προτεινε καποιους διακανονισμους "συμβασεις" τα τελευταια 3-4 χρονια ,χαμηλα ποσά τα οποια πληρωνα με τυπικοτητα.
Βεβαια η τραπεζα δεν ξεχναει πως ειναι ο λυκος στην υποθεση και δεν μπορει να μην κανει την 'πονηρια'της. Θελω να πω πως ενω τραβαει αυτοματα το συμφωνηθεν με την συμβαση ποσόν π.χ. 200€ ,με την ληξη του χρονου της συμβασης ,χωρις προειδοποιηση οτι "κοιταξτε κυριε Τενεκεδοπουλε τον επομενο μηνα ληγει η συμβαση της, τι θελετε να κανετε? Να ανανεωσετε η κατι αλλο?" τραβαει οτι υπολοιπο εχεις μεσα στον λογαριασμο με την αιτιολογια οτι ηταν χρεη πριν την συμβαση.....παρολο που για τον πελατη ηταν μια μικρη οικονομια αυτο.
Τεσπα.
-η συμβαση εχει ληξει παλι
-δεν τραβηξαν κατι επιπλεον γιατι φροντιζα ο λογαριασμος να ειναι παντα μηδενικος
-σπαζουν τα αρχιδια συγγενων παρολο που λενε να μην τους ενοχλουν, ψαχνοντας εμενα.
-μου προτειναν σημερα νεα συμβαση για 3 χρονια με μια αυξηση 25% περιπου χωρις να εχουν αλλαξει ομως τα οικονομικα μου δεδομενα.
-δεν δεχτηκα κ ακουσα κατι ψιλοαπειλες ευγενικα.
Μαγκες τους εχω βαρεθει,τι να κανω????
-Δεν γουσταρω να πληρωνω
-Δεν εχω αλλα περιουσιακα στοιχεια
-Ουτε ο εγγυητης μου εχει περιουσιακα στοιχεια.
Αντί να γράφεις κοίτα στις κάμερες μην μπει κάνας κλέφτης όταν γράφεις στο σά'ι'τ και σε απολύσουν και πεθάνεις από την πείνα γιατί με τα 450 ευρώ επίδομα συν το ενοίκιο που θα σου πληρώνουν δε βγαίνεις