aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Α με Λωλανεις πρεΚαλά πρε, ακόμα περιμένεις να πάει εκεί ο μαλούκος;;;
Ο Λάκαρος ότι λέει το κάνει!
Θα ψηφίσει σύριζα και θα πορνομεταναστευσει Βουδαπέστη!
Α με Λωλανεις πρεΚαλά πρε, ακόμα περιμένεις να πάει εκεί ο μαλούκος;;;
Πιστεύω και Βουδαπέστη που θα πάει ο Λάκης είναι σοβαρή επιλογή!
Είναι καλά προετοιμασμένοι οι πορνομεταναστες μας για τη doomsday!
Σωστο ,υπαρχουν ομως πιστευω αρκετοι που μπορουν να το κανουν αλλα καθονται και μιζεριαζουν στην Ελλαδα ....Ο kman2 έχει δίκιο πάντως στη βασική του θεώρηση.
Για όποιον θέλει να δουλέψει και να ζήσει εξωτερικό, η Δυτ. Ευρώπη είναι μακράν η καλύτερη επιλογή.
Η Ανατολική Ευρώπη είναι για τύπους με έτοιμα εισοδήματα. Και τη γλώσσα να ξέρει κάποιος (που είναι μικρή η πιθανότητα) αντε ζήσε Ρωσία με ρωσικό μισθό. Ψιλό-μίζερα θα είναι τα πράγματα.
Αν σας ενοχλεί η πολύ-πολιτισμική κοινωνία, κάντε τις επιλογές σας αντίστοιχα και τις παραχωρήσεις που απαιτούνται. Όλα δε μπορείς να τα έχεις.
Σωστο ,υπαρχουν ομως πιστευω αρκετοι που μπορουν να το κανουν αλλα καθονται και μιζεριαζουν στην Ελλαδα ....
ειχα γραψει τα ποσα για το big 4 2.000 για Κισιναου -Κιεβο ,2.500 για Πητερ και πανω απο 3.000 για Μοσχα ,προυποθεση να αγορασεις δικο σου διαμερισμα (οταν και εαν φυγεις το πουλας) οποτε χρειαζεται να επενδυσεις και ενα κεφαλαιο ας πουμε απο 50.000 εως 150.000 (μεχρι 60 τεραγωνικα μετρα βρισκεις σε αυτες τις τιμες).
Οπως καταλαβαινεις δεν μιλαμε για εκατομμυρια , γινεται αλλα θελει να εισαι και τετοιος τυπος ... να μην υπολογιζεις δηλ ποσα θα χασεις αν πηγαινες πχ Δυτικη Ευρωπη και δουλευες βγαζοντας περισσοτερα λεφτα και για ενα καλυτερο μελλον.
Ελευθερος βεβαια χωρις αλλες υποχρεωσεις και να γουσταρεις το μουνι αλλιως δεν γινεται και δεν αξιζει στο φιναλε ...
Αυτο που θα ζησεις ομως (σου βαζω 10 χρονια max δεν χρειαζεται να πεθανεις και εκει ) δεν συγκρινεται με τιποτα με αυτα που θα κανεις στην χωρα μας ακομα και αν ξοδευεις μεγαλυτερα ποσα το μηνα για ολη σου την ζωη.
Γνωριζω ατομα στον κυκλο μου που μπορουσαν να το κανουν αλλα κιοτεψαν ... αναφερομαι παντα σε μουνακηδες
Διαλεγεις και παιρνεις φυσικα ,υπαρχει και το ρισκο οπως παντου.
Ο kman2 έχει δίκιο πάντως στη βασική του θεώρηση.
Για όποιον θέλει να δουλέψει και να ζήσει εξωτερικό, η Δυτ. Ευρώπη είναι μακράν η καλύτερη επιλογή.
Η Ανατολική Ευρώπη είναι για τύπους με έτοιμα εισοδήματα. Και τη γλώσσα να ξέρει κάποιος (που είναι μικρή η πιθανότητα) αντε ζήσε Ρωσία με ρωσικό μισθό. Ψιλό-μίζερα θα είναι τα πράγματα.
Αν σας ενοχλεί η πολύ-πολιτισμική κοινωνία, κάντε τις επιλογές σας αντίστοιχα και τις παραχωρήσεις που απαιτούνται. Όλα δε μπορείς να τα έχεις.
Σωστο ,υπαρχουν ομως πιστευω αρκετοι που μπορουν να το κανουν αλλα καθονται και μιζεριαζουν στην Ελλαδα ....
ειχα γραψει τα ποσα για το big 4 2.000 για Κισιναου -Κιεβο ,2.500 για Πητερ και πανω απο 3.000 για Μοσχα ,προυποθεση να αγορασεις δικο σου διαμερισμα (οταν και εαν φυγεις το πουλας) οποτε χρειαζεται να επενδυσεις και ενα κεφαλαιο ας πουμε απο 50.000 εως 150.000 (μεχρι 60 τεραγωνικα μετρα βρισκεις σε αυτες τις τιμες).
Οπως καταλαβαινεις δεν μιλαμε για εκατομμυρια , γινεται αλλα θελει να εισαι και τετοιος τυπος ... να μην υπολογιζεις δηλ ποσα θα χασεις αν πηγαινες πχ Δυτικη Ευρωπη και δουλευες βγαζοντας περισσοτερα λεφτα και για ενα καλυτερο μελλον.
Ελευθερος βεβαια χωρις αλλες υποχρεωσεις και να γουσταρεις το μουνι αλλιως δεν γινεται και δεν αξιζει στο φιναλε ...
Αυτο που θα ζησεις ομως (σου βαζω 10 χρονια max δεν χρειαζεται να πεθανεις και εκει ) δεν συγκρινεται με τιποτα με αυτα που θα κανεις στην χωρα μας ακομα και αν ξοδευεις μεγαλυτερα ποσα το μηνα για ολη σου την ζωη.
Γνωριζω ατομα στον κυκλο μου που μπορουσαν να το κανουν αλλα κιοτεψαν ... αναφερομαι παντα σε μουνακηδες
Διαλεγεις και παιρνεις φυσικα ,υπαρχει και το ρισκο οπως παντου.
Ο kman2 έχει δίκιο πάντως στη βασική του θεώρηση.
Ο ιδανικός συνδυασμός είναι να δουλεύεις Δυτική Ευρώπη να γαμάς ανατολική και να κάνεις διακοπές στη μεσογειακή Ευρώπη.Αυτό το ονομάζω ευρωπαική ενοποίηση.Παίρνεις τα καλύτερα από κάθε κόσμο.(γερμανικό-εργασία,υποδομές,λεφτά,σλαβικό-γκόμενες,γλέντι,γαμήσι,μεσογειακό-ευζωία,μάσα,τοπία,καιρός,αρχιτεκτονική).
Αφου ειχα οδηγο - μπατλερ το αυτοκινητο βεβαια ηταν ...Αυτοκίνητο δεν πιστεύεις πως χρειάζεσαι;
Και κάποιον να σε οδηγάει για να μπορείς να πίνεις(εμένα μ'αρέσει)
Ναι αλλά ψάρωσες και νόμισες ότι είναι η τουαλέτα μου .Εγώ έχω βάλει αποδείξεις ότι έχω δύο διαμερίσματα αξίας 80.000 ευρώ το ένα και το δεύτερο πάνω από 200.000 ευρώ.Εσύ τι μας έβαλες? ένα δωμάτιο 7-8 τετραγωνικά που νοικιάζεις και χρέη στις τράπεζεςΚαι 1 δισεκατομυριο να κανει ,δεν ειναι δικο σου. Ειναι το μπουρδελο εκει.
Τι κακομοιρια να βγαζεις φωτογραφιες το μπουρδελο σαν εκστασιασμενος τουριστας κ να προσπαθεις να πεισεις πως ειναι δικο σου σπιτι.
Χαχαχαχα
Μιζερια.
Γιατι δεν ερχεσαι στο σαιτ σου ,που σε ξεκατινιαζω καλυτερα εκει?
Εδω ειναι off topic.
Φοβασαι επειδη αποκαλυψα τα τελευταια παραμυθια σου που μας ξεφουρνισες?
Μετά μας γράφεις ότι έχεις 3 διαμερίσματαΕχω παρει κ εγω ενα στεγαστικο δανειο οπως χιλιαδες κοσμος ,τα "καλα τα χρονια" τοτε που οι τραπεζες στο εδιναν πριν ακομη πρλαβεις να κανεις την αιτηση σου.
Με το καιρο:
-Χωρισαμε ,οποτε δεν υπαρχει οικογενεια να μεινει που για αυτην αγοραστηκε
-δεν μενω καν ελλαδα
-ειναι πρωτη και μοναδικη κατοικια
-η αξια του ακινητου εχει πεσει στο μισο απο 100.000 τωρα στις 50.000
-η πραγματικη μηνιαια δοση ειναι πλεον δυσθεωρητη ,850€ τον μηνα περιπου.
Τελικά το μόνο που έχεις είναι χρέη προς της τράπεζες .Τι να πουλησω φιλε
Αξια 50-55.000 μαξιμουμ ενω η οφειλη στην τραπεζα ειναι περιπου 80.000.
Σωστος τυπε.Γενικά, προσπαθώ να μην είμαι απόλυτος. Φυσικά και τα όσα λες είναι εφικτά. Αλλά μιλάς για την περίπτωση που συντρέχουν όλα τα παρακάτω ταυτόχρονα:
1. Μιλάς στοιχειωδώς τη γλώσσα (αν υποθέσουμε ότι στην εταιρεία χρησιμοποιείται η Αγγλική)
2.Βρισκεις τα 1.500
3. Μιλάει και η γυναίκα στοιχειωδώς τη γλώσσα.
4. Βρίσκει και η γυναίκα δουλειά.
Εεε όλα αυτά μαζί είναι μάλλον μια ειδική περίπτωση, υπαρκτή βέβαια, αλλά με λίγες πιθανότητες.
Δυτική Ευρώπη όμως όλα αυτά είναι ο κανόνας. Ένα average qualified ζευγάρι με απλά καλές δουλειές ζει πολύ άνετα οικονομικά. Μιλάω για Η.Β., Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ελβετία κλπ
Πωπω δημητρακη με ψαρωσες. Ατιμουλικο.Ναι αλλά ψάρωσες και νόμισες ότι είναι η τουαλέτα μου .Εγώ έχω βάλει αποδείξεις ότι έχω δύο διαμερίσματα αξίας 80.000 ευρώ το ένα και το δεύτερο πάνω από 200.000 ευρώ.Εσύ τι μας έβαλες? ένα δωμάτιο 7-8 τετραγωνικά που νοικιάζεις και χρέη στις τράπεζες
Εγώ βάζω τα διαμερίσματα μου με αποδείξεις πόσο κάνουν κ'εσύ γράφεις και σχολιάζεις πως είναι η τουαλέτα μου και ότι έχει μικρή τουαλέτα
Μετά μας γράφεις ότι έχεις 3 διαμερίσματα
Τελικά το μόνο που έχεις είναι χρέη προς της τράπεζες .
Μας τα πρηξες με το ενοικιαστήριο το ετοίμασες γιά να μας το βάλεις? να πενευτείς ότι νοικιάζεις διαμέρισμα που δε νοικιάζεις δωμάτιο νοικιάζεις και ο Βαλκάνιος φουκαράς μας έβαλε ενοικιαστήριο
Ο ιδανικός συνδυασμός είναι να δουλεύεις Δυτική Ευρώπη να γαμάς ανατολική και να κάνεις διακοπές στη μεσογειακή Ευρώπη.Αυτό το ονομάζω ευρωπαική ενοποίηση.Παίρνεις τα καλύτερα από κάθε κόσμο.(γερμανικό-εργασία,υποδομές,λεφτά,σλαβικό-γκόμενες,γλέντι,γαμήσι,μεσογειακό-ευζωία,μάσα,τοπία,καιρός,αρχιτεκτονική).
Οπότε με Ευρώπη είσαι κομπλέ,δε χρειάζεσαι κάτι άλλο.