dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εμένα στη μία τράπεζα μου την εκαναν δώρο γιατί είχα πάντα λεφτά στο λογαριασμό και οι λογαριασμοί μου κινούνταν.Στη δεύτερη πήγα εκανα αίτηση....είδαν το ιστορικό μου και μου ενέκριναν 400.000 ρούβλια (5.000 ευρώ περίπου) εγώ κατέβασα το όριο στις 75.000 γιατί δεν χρειάζομαι παραπανω.Η κάρτα МТС έχει πολύ καλό cash back γ'αυτό την πήρα 5% σε όλα τα σουπερ μάρκετ και υπερμάρκετ καθώς και στα βενζινάδικα!Δημητράκη για να βγάλεις πιστωτική στην Ελλάδα πρέπει να είσαι μεσαία τάξη και βαλε, και αν στην εγκρίνουν την αίτηση, φυσικά για τους φουκαράδες αυτά είναι είδη πολυτελείας αφού οι πιστωτικές που της έβγαζε μαζικά ο κόσμος σταμάτησαν από μνημόνιο Παπανδρέου και μετά. Ήθελα να δω τα μούτρα των υπαλλήλων της τράπεζας αν πάνε αυτοί οι φουκαράδες εδώ να ζητήσουν δάνειο εκεί στην Ρωσία θα γελάνε μαζί τους
Αν δεν είσαι μόνιμος κάτοικος στην πόλη με δικό σου διαμέρισμα και να φένεται κάποιο εισόδημα δε σου δίνουν με τίποτα πιστωτική!
Σίγουρα σε αυτες της φώτο δεν είναι ο ίδιος.Στην πρώτη είναι ένας νάνος το πολύ 1.60 που δεν έχει καμία σχέση με αυτόν της δεύτερης φωτογραφίας Αντί ο Βλάκας να βάζει το κοινόχρηστο μπάνιο που έχει στο δωμάτιο που νοικιάζει ας μας βάλει φώτο του να δούμε ποιός από τους δύο είναι? ο στούμπος ή ο άλλος?Kαι εσυ τυπε προσπαθεις να μας πεισεις οτι αυτοι οι δυο στις παρακατω φωτο ειναι το ιδιο ατομο