urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.600
- Πόντοι
- 1.706
Το να σε χεζουν δεν εγινε και τιποταKαλητερα να σε φτυνουν παρα να σε χεζουνε
Το φτυσιμο ειναι το προβλημα ,ειναι ξεφτιλα, ταπεινωση, σκουπιδιασμα
Το να σε χεζουν δεν εγινε και τιποταKαλητερα να σε φτυνουν παρα να σε χεζουνε
Ποιος ο λογος να κουβαλαω χρημα?
Τύπε ... κολλητός μου, 55 ετών , τσίμπησε τηλεφωνάκι σερβιτόρας σήμερα, 25άρας , επειδή ψάρωσε με το πορτοφόλι που είχε ακουμπήσει πάνω στο τραπέζι ... που είχε μέσα καμιά 150ρια 50ρικα ....
Δεν είναι σημαντικός λόγος αυτός ;;;
Και λέγα να δω μια ταινία με τον Βέγγο(ΘΟΥ-ΒΟΥ) να περάσει η ώρα,θα διαβάσω Λάκη...για πάμε!
Τύπε ... κολλητός μου, 55 ετών , τσίμπησε τηλεφωνάκι σερβιτόρας σήμερα, 25άρας , επειδή ψάρωσε με το πορτοφόλι που είχε ακουμπήσει πάνω στο τραπέζι ... που είχε μέσα καμιά 150ρια 50ρικα ....
Πάντως ένας Καναδός You tuber, ο Sandman, έχει αφιερώσει βίντεο σε τύπο που χρησιμοποιεί αυτή την τακτική και την ονομάζει Μανούβρα του πορτοφολιού.
Και λέγα να δω μια ταινία με τον Βέγγο(ΘΟΥ-ΒΟΥ) να περάσει η ώρα,θα διαβάσω Λάκη...για πάμε!
Πάντως ένας Καναδός You tuber, ο Sandman
Magic Wallet Maneuver - MGTOW Πιάνει στο 95% των περιπτώσεων, σύμφωνα με τον τύπο που τη χρησιμοποιεί, σε όσες πέντε λεπτά πριν έδειχναν ότι δεν ενδιαφέρονταν
Και μιλάς για ΚΑΝΑΔΑ !!!!!!!
Μισό αιώνα μπροστά από τη χώρα που χορεύει καπετανάκη, πότε βούδα πότε κούδα
και τους αλήτες τους αλήτες που γυρνάς !!!!
Αααααα και ικαριώτικο !!!!!!!!
Γαμιόλη ... μου βάζεις ιδέες .....
θα πάω με 400 50ρικα να την πέσω σε σερβιτόρα !
Από τον άλλο γαμιόλη έχασα στοίχημα !
Τέτοια ινδιανιά , ούτε εγώ θα έκανα !
Γαμιόλη ... μου βάζεις ιδέες .....
θα πάω με 400 50ρικα να την πέσω σε σερβιτόρα !
Από τον άλλο γαμιόλη έχασα στοίχημα !
Τέτοια ινδιανιά , ούτε εγώ θα έκανα !
Οι έντιμες γυναίκες με προσωπικότητα και χαρακτήρα ήταν ανέκαθεν προιόντα Σκληρής Πατριαρχίας. Είτε Κοινωνικής (Σπάρτη, Σούλι) είτε περιβάλλοντος (πολύ ισχυρή προσωπικότητα του Πατέρα / Αδελφού / πρώτου γκόμενου).
Τύπε ... δεν θα βάλουμε κανένα τωρινό ξερατό στην ίδια μοίρα με τη γυναίκα που ενέπνευσε το γλύπτη να φτιάξει το άγαλμα της Μανιάτισσας στο σπήλαιο του διρού ...
ή τις ηπειρώτισσες που ΚΟΥΒΑΛΑΓΑΝ ΣΤΙΣ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΑ ΚΑΦΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ HOWITZER.
Είναι ιεροσυλία.
Ρε Λαλάκη αφού όπως λες φτιάχνεις μεσέλες,σκάσε έτσι...
Μπορείς καλύτερα Λάκη.
Εγώ λέω πως είσαι ξεβράκωτος και πως δεν έχεις δε ποτέ σου μαζεμένα 150 πενηντάρικα.
Ο δε φίλος είναι στην φαντασία σου γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να σε κάνει παρέα,εκτός από τον ψυχίατρο σου.