Με ξεσκεπαζεις σιγα σιγα ντοματακη χαχαχαχα
Εισαι ενα σαινι εσυ...
Αντε παλι με τουμπαρες κ σου εβαλα φωτογραφια. Εγω ειμαι 1,50 και το υψος της πορτας 1,70 χαχαχαχχαχα. Οι γερμανοι επειδη ειναι ταπες φτιαχνουν τις πορτες στο 1,70 μαξ
Τα λεφτα σου ειναι 3.600. Εγω ποσταρα 5.000 .Σημερα εχεις 1000 το πολυ
Φωτο απο την τρωγλη το μπανιο σου θα δουμε τωρα?
Τον κουβα τον εβαλα για να ρωτας.
Γιατι παντα ασχολεισαι με αλλα και οχι με το θεμα
Χαχαχχαχα φουκαρακη
Έτσι βάζε φώτο να βλέπουμε τα χάλια σου
πολύ χωριάτης είσαι
από τίποτα Γιαννιτσά σε κώβω
πρέπει να χάσεις και καμιά τριανταριά κιλά
.Βλέποντας εσένα δε νιώθω χοντρός
.Λέω υπάρχουν και χειρότερα
.
Τα λεφτά που έβαλα είναι 3.000 και όχι 3.600 εγώ αυτά τα λεφτά τη πήρα τον προηγούμενο μήνα.Αυτό το μήνα έχω πάρει 300 την προηγούμενη βδομάδα που μου έστειλε η κόρη μου και χτες 1.500 που έβαλα τα 2 πεντακοσάρικα που πήρα από την τράπεζα και περιμένω άλλα 500 στο τέλος του μήνα,αυτό το μήνα όπως συνήθως 2.300.Εγώ τα λεφτά τα έχω στην τράπεζα όχι όπως εσείς οι χωριάτες που τα φυλάτε στο σπίτι,σπίτι άντε να έχω 2.000-3.000.
Εσείς οι χωριάτες είσαστε ηλίθιοι γ'αυτό και είσαστε μιά ζωή στην πείνα
γκόμενες δεν έχεις αν είχες θα μας της έβαζες.Για Γερμανίδες λιγάκι δύσκολο δε νομίζω να πηγαίνουν με μετανάστες
.
Έχεις το στυλ του μπατήρη πάντος,φένεσαι από μακριά ότι είσαι άφραγκος
.
Το μπάνιο μου το είδες και σε φώτο και σε βίντεο
και την τουαλέτα μου την είδες
.Το θλυβερό μαζί σου είναι ότι γιά σένα ένδειξη πλούτου είναι η τουαλέτα,το μπάνιο και η τηλεόραση με τα Ελληνικά κανάλια
αντί να είναι σπίτια,αμάξια,θαλαμηγοί
.Αυτά γιά σένα είναι κάτι το εξωπραγματικό
εσύ έβαλες φώτο με 5000 με φωτοσοπ, είμαι αρχάριος στο φωτοσοπ και αυτό που έκανες είναι για τα πρώτα βήματα κάποιου που κάνει φωτοσοπ. Καλοκαίρι ήρθε, κάνε λίγο αερόβια, αλλά θα μου πεις δουλεύεις πόσες ώρες και χρόνο δεν έχεις. Ο πορνομεταναστης είναι από τα ποιο ευκαταστατα μέλη εδώ μέσα. Είσαι νέος βλέπω, κοίτα μην κατάντησεις σαν τον κμαν και γεράσεις 10 χρόνια σε 2 χρόνια δουλειάς. Αφού τα μαζέψες τα λεφτά τραβά ρε μέγαλε να μείνεις σε μια γκαρσονιέρα. Πραγματικά τα στοιχεία που έχετε ανεβάσει ώρες ώρες εδώ οι οικονομικοί μετανάστες είναι να τα δείχνεις σε όσους θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα, αλλά όπως λέει και ο Δημητράκης, όσοι φύγατε παίζει να μην είχατε μια
Δε ξέρω αν τα λεφτά που έβαλε είχαν φωτοσόπ.Μπορεί και να ήταν οι οικονομίες που μάζευε 2-3 χρόνια,δουλεύοντας στη Γερμανία.
Το τηλέφωνο από το μέγεθος φένεται γιά ένα μοντέλο των 200-250 ευρώ.Της κυλότες τώρα δεν ξέρω τι της κάνει?
ή της φοράει?
ή της μυρίζει όταν τραβάει μαλακία
Φυσικά και δεν είχαν φράγκο και γ'αυτό έφυγαν
είναι δυνατόν κάποιος που έχει έστω και λίγα λεφτά να πάει Γερμανία γκαστερμπά'ι'τερ?
Το μέλλον του θα είναι σαν όλων στη Γερμανία,δε ξέρω γιατί αλλά σε 2 χρόνια όπως είπες γερνάνε γιά 10 χρόνια.Κάπως έτσι έγινε και με τον Βλάκμαν
Γιατί να πάει στη Γερμανία να δουλέψει σεκιουριτάς?
γιά να παίρνει με της υπερωρίες 1.800 ευρώ και να δίνει 500 γιά το ενοίκιο συν ότι όλα είναι ακριβότερα από Ελλάδα
και ότι έκει δεν έχει καμία διασκέδαση
,όταν στην Ελλάδα θα μπορούσε να δουλέψει σεκιουριτάς και να παίρνει με υπερωρίες 800 ευρώ και να είναι και σπίτι του,με τους φίλους του,τον ήλιο και τη θάλασσα.Δεν ακούγεται πολύ
.
Η απάντηση είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχει τίποτα και μένει στο νοίκι!
οπότε με 800 ευρώ δεν ζεις και γ'αυτό πήγε Γερμανία και βασανίζεται και μισεί εμένα που έχω τα πάντα χωρίς να δουλεύω
και δεν είμαι στο νοίκι
και ζω και στην Ρωσσία και όχι στο κάτεργο τη Γερμανία