barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.785
- Πόντοι
- 5.506
Καταρχήν δεν είμαι σκουρόδερμος ρε.
Είσαι σαν κύπριος ;;;;
Eίμαι σαν Έλληνας.
Καταρχήν δεν είμαι σκουρόδερμος ρε.
Είσαι σαν κύπριος ;;;;
Τύπε με σωνεις!
Αυτό υπάρχει σε όλες τις αραβικές χώρες και είναι όντως πολύ πρακτικό για μετά το χεσιμο.
Τύποι μου είστε απόλαυση.
Ένα βράδυ σε μια cult μπάρα, με φθηνό αλκοόλ να ρέει αβέρτα θα ήταν εμπειρία ζωής.
Φαντάζομαι στην ίδια μπάρα Πορνομητσο, Kman2, Τραμουντανα, Τάσος3, Φυλοβιος, Τροβαδούρο, Μπαρόκ και λοιπές μορφές του παρόντος thread και ξεροχυνω
Κερνάω ευχαρίστως ότι πιούμε
Πρέπει να πας εγγυητική από τράπεζα στο μαγαζί , ότι διαθέτεις από 10 μεγάλα και πάνω.
Θα κανονιστεί μια πόρνο-σύναξη να τεθούν όλα τα θέματα στη μπάρα?
Τετραγωνικά, μισθοί, πισίνες, τουαλέτες, Tuareg, 24ωρα σούπερ μάρκετ, Λαμπραντόρ, χεσιματα, ταριφες σπόνσορετς, Κίεβο, κλπ?
Κερνάω ευχαρίστως ότι πιούμε
και γινεται ολη η τουαλετα κωλος, απο νερα και ακαθαρσιες γυρω απο την λεκανηΑυτό υπάρχει σε όλες τις αραβικές χώρες και είναι όντως πολύ πρακτικό για μετά το χεσιμο.
Τυπε να διαβάζεις καλά τα ελληνικά.τυπε μη γραφετε πραματα χωρις να ξερετε.
ΦΡΑΠΕΣ-ΦΡΑΠΕΔΑΡΑ-ΦΡΑΠΕΔΟΥΜΠΑ.
Ελα στο wuppertal που μενω να σε κερασω φραπεδακι σε ενα απο τα 24ωρα ελληνικα μαγαζια που και τον καφε ακομη απο την ελλαδα τον φερνουν.
Μη με βαζετε να κανω τον δικηγορο γραφοντας πραματα που δεν ισχυουν και να φαινομαι σαν τον δημητρακη που παινευει το μερος του ως το καλυτερο του κοσμου
Αν εγραψες ετσι οκ.Τυπε να διαβάζεις καλά τα ελληνικά.
Γράφω ξεκάθαρα ότι ελληνικό φραπέ βρίσκεις μόνο σε ελληνικά στέκια.
Τα υπόλοιπα φτιάχνουν κάτι χάλια απομιμήσεις.
Ξέρουμε και άλλοι τι υπάρχει στο εξωτερικό ξέρεις.
Αυτός είναι Έλληνας ρε κεφτέ;;
Εσυ ρε τυπακο σε ποιο συννεφακι ζεις; στο μεροδουλι-μεροφαι της ξενιτιας εισαι,Κατεβα απο το συννεφακι
Αυτά του προηγούμενου μήνα τα ξέχασες την προηγούμενη εβδομαδα πήρα 300 χτες πήρα 1.500 και προς το τέλος του μήνα θα πάρω άλλα 500 Εσύ τα περισσότερα από 1.500 που παίρνεις είναι 1.800 με της υπερωρίεςκακομοιρακη29 χαχαχαχα
Που ξερεις για τα ρουχα μου και το κινητο μου βρε φαντασιοπληκτε.
Κατεβα απο το συννεφακι
Η τουαλετα δεν ειναι ενδειξη πλουτου ,αλλα η τουαλετα 1 τμ ειναι ενδειξη κακομοιριας.
Εσυ τετοια εχεις, χεζεις ορθιος μηπως??? Εγω παντως δεν χωραω εκει μεσα.
Η δικια μου που την ειδες, χεζω με τα ποδια τεντωμενα κ βαζω κ το ταμπλετ απεναντι να διαβαζω δημητρακη αμα λαχει ναουμ
Τα λεφτα που εβαλες τα χιλια ευρω ,μισο μηνα μετα που σε προκαλεσα, γιατι πιο πριν δεν ειχες μια, ειναι σε καθε περιπτωση 5 φορες λιγοτερα απο αυτα που σου πεταξα στα μουτρα.
Τι θα γινει, καθε μερα τις ιδιες φωτογραφιες πρεπει να σου βαζω? Επειδη δεν καταλαβαινεις τα αυτονοητα?
Φωτογραφια απο το μπανιο θα βαλεις η ντρεπεσαι?? Χαχαχαχ . Ολοκληρη ομως οχι μια γωνιτσα.
Ξερω οτι ντρεπεσαι οποτε αστο. Χαχαχχαχα
Αν σου βαλω αποδειξη οτι βγαζω περισσοτερα απο 1.500€ θα κανεις βιντεακι με αυτογιαουρτωμα και να λες "αυτο για τον urlauber"?
Ή θα χασω παλι τον χρονο μου μαζι σου? Χαχαχαχ
Ακου κεντρικη αποχετευση ....χαχαχαχα
Θυμάμαι με κάτι τέτοιους φουκαράδες που είχαν έρθει εδώ και έλεγα κάνουν παξημάδι τα σκατά τους και τα τρώνε,ο ένας έμαθα μετά πήγε Γερμανία γιά δουλειάΕσυ ρε τυπακο σε ποιο συννεφακι ζεις; στο μεροδουλι-μεροφαι της ξενιτιας εισαι,
π.ε. δεν εισαι, απο γκομενες δεν.. και μενεις σε ενα κοινοβιο οικημα.
Παρολααυτα λανσαρεσαι ως κατι ουαου. Κουλαρε λιγο
Αργησες αλλα ξαναφανηκεςΕσυ ρε τυπακο σε ποιο συννεφακι ζεις; στο μεροδουλι-μεροφαι της ξενιτιας εισαι,
π.ε. δεν εισαι, απο γκομενες δεν.. και μενεις σε ενα κοινοβιο οικημα.
Παρολααυτα λανσαρεσαι ως κατι ουαου. Κουλαρε λιγο
Ψευταρακη,Αυτά του προηγούμενου μήνα τα ξέχασες την προηγούμενη εβδομαδα πήρα 300 χτες πήρα 1.500 και προς το τέλος του μήνα θα πάρω άλλα 500 Εσύ τα περισσότερα από 1.500 που παίρνεις είναι 1.800 με της υπερωρίες
Εσύ που έχεις κοινόχρηστη τουαλέτα τι μιλάς εδώ στην Ρωσσία όλες οι τουαλέτες στα διαμερίσματα είναι στάνταρ.Την είδες και υσήχασες
Εγώ έχω δικά μου διαμερίσματα ενώ εσύ νοικιάζεις ένα δωμάτιο
Ελεγς ότι δεν έχω γκόμενες και έβαλα φώτο το γατάκι μου που του ριχνω 25 χρόνια.Εσύ τι γκόμενες έχεις?
Άντε βάλε μας καμιά φωτογραφία σαν αυτή που έβαλες να δούμε που είσαι 1.50-155 ύψος
Θυμάμαι με κάτι τέτοιους φουκαράδες που είχαν έρθει εδώ και έλεγα κάνουν παξημάδι τα σκατά τους και τα τρώνε,ο ένας έμαθα μετά πήγε Γερμανία γιά δουλειά
Ο συγκεκριμένος είναι προνομιούχος,έχει τηλεόραση και βλέπει και Ελληνικά κανάλια είναι πικρό το ψωμί στην ξενητιά αλλά είναι περίφανη η εργατιά
Εντάξει πέρσι πήγε 4 φορές FKK και γάμησε γκόμενες λιγάκι δύσκολο αλλά τι να κάνουμε έχει την τηλεόραση με τα Ελληνικα κανάλια
Σιγα , δεν σε πιστευουμε οτι και να πεις.Εγώ πέρσι που πήγα για 3 μέρες έβγαλα μια Ουγγαρέζα απο τίντερ! Και στα μαγαζιά που πήγαινα είχε παιχνίδι ( morrison 5, plus Barcelona που μου είχε προτείνει ο φιντέλ,yellow)
Και στο ταξίδι μου Ασία πάλι Ουγγαρέζα μουνάρα έβγαλα!
Τυπε να διαβάζεις καλά τα ελληνικά.
Γράφω ξεκάθαρα ότι ελληνικό φραπέ βρίσκεις μόνο σε ελληνικά στέκια.
Τα υπόλοιπα φτιάχνουν κάτι χάλια απομιμήσεις.
Ξέρουμε και άλλοι τι υπάρχει στο εξωτερικό ξέρεις.