urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.655
- Πόντοι
- 1.706
Πρεπει να βαζεις υποσημειωση και με μεγαλα γραμματα για να το καταλαβειΧΑΧΑΧΑ με πηρες στην πλακα, ενω σε δουλευουν ολοι, ωραιος
Πρεπει να βαζεις υποσημειωση και με μεγαλα γραμματα για να το καταλαβειΧΑΧΑΧΑ με πηρες στην πλακα, ενω σε δουλευουν ολοι, ωραιος
Μέσα από το thread ανεδείχθη επιτέλους η θεμελιώδης και κομβική σημασία των χεστρών στη ζωή και κυρίως στην εργασία στο εξωτερικό.
Οχι δεν παιζει κανεναν ρολο. Ο καθενας οτι μπορει.Αυτο με τις χεστρες παντως και εγω δεν το πολυκαταλαβα δηλ οποιο διαμερισμα εχει μεγαλο μπανιο σημαινει οτι εχει και μεγαλη αξια και οτι ο ιδιοκτητης του ειναι πλουσιος ενω το αντιθετο οχι?
Η τουαλετα ειναι το κριτηριο η το σε ποια χωρα - πολη - περιοχη ειναι το ακινητο ...
Βοστωνη ας πουμε σε παλιο διωροφο ξυλινο σπιτι με εξι δωματια ο ιδιοκτητης εμενε στο ενα και νοικιαζε τα υπολοιπα ,το καθενα 30m2 περιπου με μικρο μπανιο ... ενοικιο 2.300$ συνολο 11.500 το μηνα και τα εξυνε ολη την μερα.
Αξια ακινητου κοντα στα 2.000.000 με 2.500.000 ... ενα τετραγωνικο ποδι κοστιζει(μεση τιμη) στα 1.000-1.500 στο κεντρο της πολης και οσο απομακρυμεσαι οι τιμες κατεβαινουν, 1 τεραγωνικο μετρο ειναι 10,8 τετραγωνικα ποδια οποτε υπολογιστε.
Φτωχος ο αμερικανος συμφωνα με την λογικη σας επειδη εβαζε τον κωλο του να καθεται σε μικρη χεστρα
Ο πολιτισμός ενός λαού φαίνεται και από το που χέζει.
Ο δε "άνθρωπος" που δέχεται να τον χέζουν θα έπρεπε να εκτιμά την σπουδαιότητα μιας άνετης χεστρας
Αυτο μαλιστα.Αυτο ηταν το δικο μου μπανιο στο Κισιναου
ειχε περασει ο μιδας αλλα δεν θυμαμαι αν ειχε χεσει για να το δει
700 -800 € το τετραγωνικο μετρο γιατι αν και σε καλη περιοχη ηταν μακρια απο το κεντρο
σε αυτα που ηταν πιο κοντα στοιχιζε 1.000 και στο καρακεντρο 1.200
για να παρετε μια ιδεα ...
Κατι ηξερε ο Κατακουζηνός οταν εκανε την μελετη για το "αποχετευτικο συστημα στο βυζαντιο"Μέσα από το thread ανεδείχθη επιτέλους η θεμελιώδης και κομβική σημασία των χεστρών στη ζωή και κυρίως στην εργασία στο εξωτερικό.
Μιλαω για το συνολο τους και εννοω την τρελα που εχουν στον μυαλο, που δεν μπορεις να βγαλεις ακρη.
Δεν μιλησα για εμφανιση ,ουτε λεω πως ειμαι μοντελοπνιχτης
και ναι και οχι
Τι σημασια εχει...
Και εγώ, είμαι παραδοσιακός τύπος!
Η κατάργηση του δε στα νέα διαμερίσματα με κάνει έξω φρενών
Eσύ αποβολή του Τσατσένκο τι ύψος έχεις;Καταρχήν είναι εντελώς άσχετοι με τη Ρωσσία και ο Βλάκμαν και ο Γκαστερμπά'ι'τερ από τα μέσα της δεκαετίας του '70 η τουαλέτα και το μπάνιο είναι στάνταρ 1.7-1.9 τετραγωνικά τουαλέτα και το μπάνιο 2.8-3.4 τετραγωνικά ότι σπίτι και να πάρεις από ενός δωματίου 33-45 τετραγωνικά εως τριών δωματίων 90 τετραγωνικά έχουν το ίδιο μέγεθος τουαλέτα και μπάνιο και είναι ξεχωριστά.Αυτό έγινε γιατί σε τέτοια διαμερίσματα μένουν οικογένειες.Συνήθως οι γονείς και ένα παιδί και πολλές φορές και η γιαγιά,οπότε η ξεχωριστή τουαλέτα από το μπάνιο βολεύει.
Πιθανόν αυτοί να νομίζαν ότι οι τουαλέτες στη Ρωσσία είναι Τούρκικες?ή δεν έχει καθόλου τουαλέτα στο σπίτι? Παντος εντελώς ηλίθιο να ζητάνε φωτογραφίες της τουαλέτας τέλος πάντων τους της έβαλα και το βούλωσαν .
Ο Ιωσήφ έχει καταντίσει εντελώς γελοίος
Γιά αυτούς τους γκαστερμπά'ι'τερ το να εχεις δικη σου τουαλέτα είναι φοβερή πολυτέλεια .Ο Βλάκμαν μένει σε αποθηκευτικό χώρο του νοσοκομείου που δουλευει και κουβαλάει τα πτώματα και ο άλλος στο μικρό δωματιάκι που νοικιάζει
Γιατί ο Βλάκμαν ή ο άλλος ο γκαστερμπά'ι'τερ που μπορεί να είναι 1.50 ύψος γαμάνε? .Αν δεις κάπου λέει γιά τους μισθούς στη Γερμανία 1.150-1.200 ευρώ,γ'αυτο και ζούνε έτσι
Αυτός είναι ένα απλό παιδί,δεν είναι ούτε αυτιστικός σαν τον Βλάκμαν ούτε νάνος σαν τον γκαστερμπά'ι'τερ Πήγε Γερμανία και γράφει πως είναι στ'αλήθεια η Γερμανία.Αν είχε έρθει Ρωσσία θα έγραφε πολύ χειρότερα!Οσοι ήρθαν γιά δουλειά στην Ρωσσία χειρότερα έγραφαν
Πολλοί βρήκαν ενδιάμεσες λύσεις τύπου Πολωνία,Τσεχία χώρες με μουνάρες,καλή ζωή,ευρωπαικές ανέσεις,φτηνές και με ευκαιρίες για δουλειά,τώρα βέβαια τραβάνε τα βυζιά τους αφού η γερμανοποίηση και η ένταξη στην ΕΕ τους κατέστησε μη ανταγωνιστικούς στις γκόμενες.Και δε γαμάνε και έχουν μείνει στάσιμοι εισοδηματικά ενώ αν έμεναν Δύση θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Οπότε εγώ με 5-6 χιλιάρικα το μήνα στην ουγγαρία .... θα γυρίζω άντερα όλη μέρα, να τα καθαρίζω για κοκορέτσι ...
Ουγγαρία δε θα κάνεις τίποτα.Για εισοδηματίες μόνο πρώην ΕΣΣΔ,Ουκρανία,Ρωσία ή Λευκορρωσία.
Οπου μπαίνει η ΕΕ,δυσκολεύουν σημαντικά τα πράγματα.
Τι να σε κάνουν οι Ουγγαρέζες?Εχουν δίπλα το Βιενέζο γαμέα,το Βαυαρό λεφτά κτλ.Δε μετράς πρακτικά σα μεσήλιξ.
Ουγγαρία Ρωσίδες θα γαμάς κατ ανάγκην.
Για τα Βλάχικα της Βάρης καλός είσαι.Οπότε εγώ με 5-6 χιλιάρικα το μήνα στην ουγγαρία .... θα γυρίζω άντερα όλη μέρα, να τα καθαρίζω για κοκορέτσι ...
Είναι ότι δεν είμαι κοντός τύπε και είμαι λευκός, οπότε από μακριά δεν με βλέπουν για ερυθρόδερμο,
όπως τους περισσότερους ελληνάρες.
Οι περισσότεροι ελληνάρες είστε κάπως έτσι
και γιαυτό γουστάρετε και κάτι τέτοιες ...
https://[URL unfurl="true"]www.mediastorehouse.com/p/632/native-american-woman-12065981.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εμφανισιακά σα σαρανταπεντάρης και πάνω έτσι κι αλλιώς δε μετράς Ουγγαρία για γκόμενες κάτω των 35.
Μόνο Ουκρανέζες στην Ευρώπη δέχονται διαφορά ηλικίας άνω της εικοσαετίας.Οι εμφανίσιμες Ρωσίδες άντε να δέχονται τα 15 χρόνια μάξιμουμ.
Είτε άσπρος είτε μελαχρινός είτε ψηλός είτε κοντός άμα σε πάρουν τα χρόνια δεν έχεις leverage στους πρώην δορυφόρους της ΕΣΣΔ,Τσεχία,Ουγγαρία,Σλοβακία.Σε βλέπουν σα μπάρμπα.
;) εσυ..Ουγγαρία δε θα κάνεις τίποτα.Τι να σε κάνουν οι Ουγγαρέζες?Εχουν δίπλα το Βιενέζο γαμέα,το Βαυαρό λεφτά κτλ.
Δε μετράς πρακτικά σα μεσήλιξ.