Σε ελληνικα γυράδικα και καφενεια,τι εικονα περιμενεις να έχεις;
Πλειοψηφία αμόρφωτων..
Τα άτομα που σου λέω,δεν ξέρουν ούτε κατά που πέφτουν αυτά τα μαγαζιά.
Τι να πάνε να κάνουν 25άρες κοπέλες στο ελληνικο καφενείο και το γυράδικο..
Άμα είχες νταραβερια με αυτές τις ηλικιες,θα έβλεπες τι κοσμος έχει ανέβει.
Υ.Γ.Τέσπα,δε θα έγραφα καν αν δεν ήταν ο μπογδάνος.
Τώρα απομένει να γράψει ο Αλεξ ξανά για αύξηση μισθων στο δημόσιο :S ώστε να αναγκαστώ να ξανασυνδεθώ
Στα Ελληνάδικα όλοι άντρες είναι,εννοείται.
Απλά οι Ελληνες αυτό γουστάρουν,καφενείο φάση.
Να έρχεσαι Γερμανία για να παίζεις τάβλι και να πίνεις φραπεδιά ενώ βλέπεις Ολυμπιακάρα,εντάξει είναι κλασσική ελληναράδικη φάση.Τι να πω στα παιδιά?Αφού έχουν δίκιο.
Σου λένε κάτσε να πιεις 5 ούζα από εμάς,τόσο ο λογαριασμός από εμάς,θα σου βρούμε γυναίκα όλα.
Πολλοί Ελληνες δηλα΄δή το 90% σε αυτό το στυλ είναι.Σιγά μην κάνουν προσπάθεια να γερμανοποιηθούν.Ελληνες γεννήθηκαν Ελληνες πεθαίνουν.
Τον Αλεξ τον είχα καταλάβει.Ελεος,λεφτά υπάρχουν,αλλά εμείς δεν είμαστε ΓΑΠ.Ψηφίστε Ν.Δ. για γερές μάσες.
Και να το παίζουν εκσυγχρονιστές,μνημονιακοί,νεοφιλελεύθεροι,δεν ξέρω εγώ τι.
Λες και δεν τους ξέραμε.
Εντάξει κωμωδία,5 κόμματα,μια πολιτική,10 κόμματα,μια πολιτική,απλά απαξία χρόνου να ασχολείσαι.
Δώστε παραδάκι στους Δ.Υ. να φτιάξετε την οικονομία αλά ελληνικά.
Τι να πεις.
Οι τύποι είναι αστείοι.
8 χρόνια προσπάθεια δεν βρήκαν τίποτα καλύτερο?Ωδινεν όρος και έτεκεν μυν που λένε.
Εντάξει για γέλια.Αλλά ο κόσμος τους δικαιολογεί αφού δεν υπάρχει άλλη πρόταση.Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.
Σου λέει ο άλλος νομικός είμαι,δεν το είπα τόσο κομψά,εννοούσα θα φάμε όλοι,με δανεικά όπως πάντα.
Δεν παίζονται γενικώς.Και τώρα ακόμα.
Κάπου τα βαριέσαι.Το ίδιο έργο 30 χρόνια τώρα.Και αν ήταν ο Κώστας αντί για τον Κυριάκο,τι θα άλλαζε δηλαδή?
Αλλά σου λέει αυτός αυτό γουστάρει ο κόσμος.Οπως και Τσι,σανό αυτό θέλουν όλοι,μαστούρα και ψευδαισθήσεις.