Σωστός ο Ανώτερος,
" μιλάμε για εκλογές εκεί όλοι οι ψήφοι έχουν την ίδια αξία.."
Αν υποθέσουμε οτι καποιο κομμα ταξει επιδομα αλληκεγγύης σε νέους, ανέργους, συνταξιούχους, μονογονεικές και ζωντοχήρες,
είναι σίγουρο πως θα ξαναεκλεγεί με τα τα τσαρούχια,
που λένε στο χωριό μου!
Τάξε μου, διόρισέ με, δώσε μου επιδομα, βοήθημα, κουπόνια, χάρισε μου και κανα δανειο, να σε ψηφίσω!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΟΣ και....
Ακόμα όμως υπάρχουν αξιοπρεπεις άνθρωποι, νέοι μορφωμένοι που διαβαζουν , βλέπουν τι γίνεται εξω απο τα σύνορά μας αλλά κυρίως ακομα υπάρχουν πραγματικοί επιχειρηματίες, πλούσιοι, εφοπλιστές που έφυγαν εδώ και καιρό. Κοντά σ αυτούς εργαζονται χιλιάδες στελέχη, σε χώρες ανταγωνιστικές και φορολογικά,,,,τίμιες.
Δεν μπορουν να κοροιδεψουν αυτους τους ανθρώπους παρα μονον θα συνεχίσουν να τους παρακολουθούν και να τους εκβιάζουν με αστυνομικά-φορολογικά μέτρα και ελεγχους, τα χρεωκοπημένα χριστιανικά κράτη της λεγόμενης 'δημοκρατικής" Δύσης.
Η κρίση δεν είναι μονάχα Ελληνική, η κρίση είναι σε ολοκληρο τον δυτικό κόσμο και είναι κρίση αξιών και ηθών.
Η κρίση μας ήρθε απο τις ΗΠΑ, και επομένως η κριση θα τελειώσει μόνον αν ο πρόεδρος Τράμπ καταφέρει να αλλάξει να βελτιώσει τα οικονομικά-φορολογικά στις ΗΠΑ απο την καταντια που επεφεραν οι λαικιστικες τυχοδιωκτικές κυβερνήσεις των "Δημοκρατικών".
Οτι αλλαγή γίνεται στις ΗΠΑ, αισθανόμαστε το αποτέλεσμά της μετά απο 5-10 χρόνια.
Ολοκληρη η Ευρώπη υποφερει απο οικονομική κρίση αλλά τα ΜΜΕ ασκούν σφιχτή λογοκρισία, το capital control ισχύει στην Ευρώπη και ΗΠΑ και οχι μονο στην Ελλάδα. Ο στενός έλεγχος των τραπεζών θα τις οδηγήσει σε χρεωκοπία, θα σκάσουν διοτι δεν εχουν κέρδη, δεν ασκούν τραπεζικές πλέον λειτουργίες, η πολιτική των 0δενικών επιτοκίων δεν οδηγεί πουθενά,
αποβιομηχάνιση αποεπενδυση και τα αεροπλάνα για την Ασία φεύγουν πάντα πλήρη.
Στην Γερμανία δεν μπορουν να σχηματήσουν κυβέρνηση διότι αφ ενός κανένα κόμμα δεν αποχτά αυτοδυναμία,
δεν τους θελει δεν τους ψηφίζει ο κόσμος απο την αλλη,
προσπαθουν να συμμαχήσουν με αυτους που ευθυνονται για την οικονομική παρακμή SPD (λέγε με ΠΑΣΟΚ).
Ομως ο λαός ψηφίζει κόμμα δεν ψηφίζει συμμαχιες!
Στην Αυστρία αυτός ο νεαρός θα μας βγεί και ακροδεξιός στο τέλος ή απλά κοροιδευει τους ψηφοφορους του;
Η μόνη μας ελπίδα είναι ο Τράμπ, όσο αντέξει απο τις γυναικείες οργανώσεις και τα διευθαρμενα ΜΜΕ και μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Συγνώμη για το σεντόνι,
συνεχίστε ...