Φίλε άλλη φορά να μιλάς πιο συγκεκριμένα γιατί αυτά που γράφεις δεν ισχύουν για όλους.
Ξέρω άτομα που βγάζουν στον ιδιωτικό τομέα 3-5 χιλιάρικα τον μήνα.
Αν οι μόνες επαφές σου είναι οικοδόμοι και σερβιτόροι τότε ναι θα είναι χαμηλοί οι μισθοί.
Σε σχέση όμως με Ελλάδα, είναι πολύ καλύτερα όλοι οι μισθοί, εκτός αν δεν έχεις καμία εμπειρία.
Επίσης ποια ζωή είναι ακριβή;
Πού στην Ελλάδα βρίσκεις φουλ μερίδα φαγητό με 4-5€ Εγώ;
Επίσης ρεύμα, νερό φτηνότερα από Ελλάδα. Μάλλον έχεις λάθος πηγές, γιατί αν έμενες εκεί θα ήξερες τι να γράψεις.
Πολύ ωραία τη βγάζεις
ξέχασες να γράψεις ότι κάνει και ζέστη και δε χρειάζεται να αγωράσεις μπουφάν
και γαλότσες σαν τον Βλάκμαν και να ξοδευτείς
Για το φα'ι' σου έχω τη λύση γιά πιό φτηνά μπορείς να πας στην Αρχιεπισκοπή λογικά θα δίνει δωρεάν μερίδες φαγητού γιά τους άπορους
αν δε σου δώσουν μπορείς να φας και τα
σου
Αμάξι δε χρειάζεσαι πας με τα πόδια,της γκόμενες τι να της κάνεις αφού βολεύεσαι με τη μαλακία
και γεμάτο τσόντες είναι το ιντερνέτ
.
Η πλάκα είναι οτι οι κομπιουτεράκηδες έφαγαν μεγάλο καβλί τώρα ακούω μισθούς ΙΤ 1.000 $
οι Ινδοί σας γάμησαν την αγορά
.
Μπράβο το φτηνό ρεύμα είναι πολύ θετικό γιατί τώρα που έπιασαν οι ζέστες θα μπορείς να αναβεις το αρκουδίσιον
Ρωσία οι μισθοί είναι κάπου στα 500 ευρώ μηνιαίως εκτός Μόσχας.Σιγά μην αγοράζει κάποιος διαμέρισμα 80000 με αυτά λεφτά.
Για αυτό ο δημητράκης θεωρεί οτι έχει πλεονέκτημα,παπάρια μάντολες δηλαδή.
Αυτά σου λένε οι τελειωμένες που σου τρώνε τα λεφτά και δεν σου κάθονται να της
.Ποιός παίρνει 500 Ευρώ μισθό εκτός Μόσχας?
.Στη Νότια Ρωσσία 200 παίρνουν!Στον Καύκασο μπορεί και 100
Σε πόλεις του 1.000.000 τα 300 ευρώ είναι ένας καλός μισθός.
Ξέχασες και το άλλο διαμέρισμα μου που κάνει 200.000 και ένα τρίτο που έχω....και μεγάλο τζιπ....και ντύσιμο και στυλ.
Και λεφτά κάθε μήνα,ενώ εσύ μένεις σε ένα πάρκινγκ που σου μετέτρεψαν σε διαμέρισμα και δουλεύεις στο εργοστάσιο με τους άλλους μετανάστες γιά να μην πεθάνεις από την πείνα
.
Μην τα πετας ετσι βραδιατικα ... μου θυμιζεις φιλο μου αθηναιο(sic) που οταν ημουνα στο Πητερ με πηρε και με ρωτησε αν υπαρχει πολυ φτωχεια εκει
Διάβασε να δεις τι γράψανε να πεθάνεις στα
έχει πλάκα που ο Βλάκμαν το βούλωσε ότι βγάζει 5.000 ευρώ γιατί βγήκε ένας άλλος που είναι μετανάστης στη Γερμανία και είπε την αλήθεια γιά μισθό 1.100 το μήνα
.Μιλάει ακόμα γιά την Αμερική όμως που πήγε 2 φορές
(στον ύπνο του)
.
Η Τραμοπουστάρα ξέφυγε τελείως
750 λίρες τη μέρα λέει παίρνει
έχει λέει και περιουσία εκατομμύρια
Έχει πλάκα που οι μετανάστες της Αγγλίας και της Γερμανίας τα λένε αυτά στις καφετέριες στην Ελλάδα
και όταν πας εκεί να τους βρεις όλο σου λένε ότι είναι απασχολημένοι γιά να μην δεις τα χάλια τους
Σχετικά με την Ρωσσία έχει μιλήσει και ο Βλάκμαν και ο Βολταίρος
που αποκάλυψε ότι είπα ψέματα ότι πηγα Νέα Υόρκη
θυμάσαι που δεν είχα να σας βάλω φώτο ή βίντεο από Η.Π.Α που είπα ψέματα ότι πήγα
γιατί της είχα στο άλλο κομπιούτερ
και ο Βλάκμαν αμέσωςσου έβαλε φώτο και βίντεο από της Η.Π.Α όταν αμφισβίτησες ότι πήγε Η.Π.Α και σε βούλωσε
Δηλαδή λέει ψέματα ο Βολταίρος?Δεν είδες ότι είχε παντού σραβαλιασμένα,σκουριασμένα Lada ?Δεν είδες τα φορτηγά της δεκαετίας του '80 με καροτσάκια που ρυμουλκούσαν?
.Στο τρένο δεν βρώμαγε?δεν ξερνάγαν?δεν πήγαινε με 40χλμ. την ώρα και είσασταν ο ένας πάνω στον άλλον?Δεν ήταν στην Αγία Πετρούπολη και στη Μόσχα όλοι ρακένδυτοι και πεινασμένοι?
.Δεν μπορεί αυτά τα σοβαρά μέλη του σά'ι'τ ο Βλάκμαν και ο Βολταίρος που έχουν πάει πάρα πολλές φορές στην Ρωσσία
να γράφουν ψέματα!