fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.209
- Πόντοι
- 606
ή λες ότι αν ήθελε ένας από δαύτους
Δεν σε βλέπω στη λίστα ;
Είσαι ινγκόγνιτο , όπως οι ροθτσιλντ, δεν σε βάζουν πλέον στη λίστα ;;;;;;;;;
ή λες ότι αν ήθελε ένας από δαύτους
750 στο Λουξεμβούργο τη μέρα, στο χώρο του IT δεν είναι και πολλά.
Τα σοβαρά contracts είναι από χιλιάρικο και πάνω.
750 στο Λουξεμβούργο τη μέρα, στο χώρο του IT δεν είναι και πολλά.
Τα σοβαρά contracts είναι από χιλιάρικο και πάνω.
φτωχομπινέ μου έστειλες μια φωτό με 6-7 τηλεκοντρολ (εκτός λειτουργίας τα περισσότερα) και νομίζεις ότι είσαι ο μάγκας ?
Δεν σε βλέπω στη λίστα ;
Είσαι ινγκόγνιτο , όπως οι ροθτσιλντ, δεν σε βάζουν πλέον στη λίστα ;;;;;;;;;
τα οποία σε κινητά είναι επταψήφιο νούμερο (που ξεκινάει από 2)
Μια χαρα ειναι 750 αλλα εξαρταται απο κρατησεις, και μερες απασχολησης. Αν το εχει κανει εξυπνα με καμια εταιρια Γιβραλταρ κλπ, αυτα ειναι λεφτα που το 70% της χωρας δε τα βλεπει ποτε
καλα αδερφε μου εχεις περιουσια 4 μυριων και αντι να τα τρως με μουναρες,ζεις αγγλια,παιρνεις το λεωφορειο και γραφεις στο μπουρδελα.κομ?δεν είμαι ένας από δαύτους και ούτε θέλω να είμαι ... μου αρκούν αυτά που έχω βγάλει μέχρι και έχω αποταμιεύσει τα οποία σε κινητά είναι επταψήφιο νούμερο (που ξεκινάει από 2) και σε ακίνητα άλλα τόσα σε αντικειμενικές αξίες...
δεν θέλω και δεν χρειάζομαι άλλα...
Τι κληρονομιά ;
Με μπερδεύεις με τους πολιτικούς που ψηφίζεις !
Αρχίζεις και παθαίνεις άνοια ;
Αλλά ... ΟΧΙ ΙΧ στην αγγλία !!!!!!!!!!!
Άλλο ένα βράδυ που έπαθα λόξυγγα από το γέλιο στο μπου !!!!!!!!!!
Να βάλω βότκα με τσέρυ μαρνιέ ;;;;
Το βρίσκω γαμάτο συνδιασμό για καλοκαίρι !!!!!!
καλα αδερφε μου εχεις περιουσια 4 μυριων και αντι να τα τρως με μουναρες,ζεις αγγλια,παιρνεις το λεωφορειο και γραφεις στο μπουρδελα.κομ?
ποσο ακομα νομιζεις οτι θα ζησεις?
παρατα ολα και πηγαινε να ζησεις σε ενα εξωτικο μερος
Tα ντουβάρια τα έχτισες με τον ιδρώτα σου;
Αλλά δεν δίνει μισό μεροκάματο για να πάρει το φιέστα 20ετίας που έχουν όλα τα πάκια !!!!!!!!!
Είναι κρίμα τέτοια ψυχαγωγία να την έχουμε τσάμπα !!!!!!!!!
θα έπρεπε να πληρώνουμε κανονικά !!!!!!
καλα αδερφε μου εχεις περιουσια 4 μυριων και αντι να τα τρως με μουναρες,ζεις αγγλια,παιρνεις το λεωφορειο και γραφεις στο μπουρδελα.κομ?
ποσο ακομα νομιζεις οτι θα ζησεις?
παρατα ολα και πηγαινε να ζησεις σε ενα εξωτικο μερος
εγώ τραλαλάκη έβαλα φορολογική δήλωση, τιμολόγια που εκδίδω και αντίγραφα λογαριασμών τραπέζης ... εσύ τι μας έδειξες ? που είναι το μάτσο με τα πενηντάρικα με το οποίο θα θαμπώσεις τις στριπτηζούδες... ?
φτωχομπινέ [size=20pt]μου έστειλες μια φωτό με 6-7 τηλεκοντρολ[/size] (εκτός λειτουργίας τα περισσότερα) και νομίζεις ότι είσαι ο μάγκας ?
βάλε το μάτσο με τα πενηντάρικα αν έχεις αρχίδια στο παντελόνι σου και όχι μουνάκι...
Tα ντουβάρια τα έχτισες με τον ιδρώτα σου;
ποιά ντουβάρια μωρέ... του αφησε ο μακαρίτης ο γέρος του 2-3 δυάρια στο Πέραμα και ένα σπίτι που το έχτισε κάπου στην Βουλιαγμένη σιγά σιγά [size=20pt](να σκεφτείς ότι δεν έχει κεντρική θέρμανση και την βγάζει με αιρ κοντίσιον ο τσίπης)[/size] και μας το παίζει κάποιος...
Ξερω ατομο με παρομοια περιουσια, που καθε χρονο λεει του χρονου τα παραταω και παω για μουναρες και στο τελος δεν το κανει ποτε. 4 χρονια η ιδια ιστορια, στο τελος θα τα φαει σε γερανους για να του σηκωνεται. Το χρημα ειναι εθιστικο μαλλον
Μπάρμπα Νο2, ολίγον νεότερε του μπάρμπα Νο1 τραμού, γιατί δεν θες να το χωνέψεις ;;;;;;;
Αφού το έχω πει άπειρες φορές.
Τσίμπαγα πελάτες προσωπικά και [size=20pt]οι δικοί μου ήταν όλοι στη δουλειά (πατέρας και 2 αδέλφια). [/size]
Με 50 μύρια δρχ το 1996, χτυπήσαμε οικοπεδάκι δυτική αττική με επιπλέον υποχρέωση να δώσουμε 1 διαμέρισμα στον ιδιοκτήτη. Από εκεί πουλήσαμε 11 διαμερίσματα.
Από κάτι τέτοια σχέδια, βγήκαν ακίνητα και χρήμα. Τρελή εποχή.