Άμα είσαι 45-50 χρονών σαν τον Dimitraki και γράφεις ακόμα ότι περιμένεις βοήθεια από γονείς, καταλαβαίνεις για τι τελειωμένο άτομο μιλάμε που δεν έχει καμία ελπίδα επιβίωσης παρά μόνο επειδή τον στηρίζουν οι παππούδες.
Πώς να μην γελάει ο κόσμος μαζί σου που έχουν βγει για δουλειά από τα 20 και ξέρουν τι σημαίνει να φέρνεις φαγητό στο σπίτι;
Εσύ είσαι παράσιτο, ζεις χάρη σε άλλους. Και να ψοφησεις αύριο δεν θα επηρεαστεί κανείς. Δεν θα αφήσεις κάποιο έργο πίσω σου. Με λίγα λόγια φυτοζωείς, σαν τα μυγακια που ζουν μόνιμα πάνω στο σώμα κάποιον ζώων και τρέφονται από το αίμα τους.
Με λίγα λόγια ούτε Τ.Ε.Ι δεν πηγες,λύκειο,στρατό (σα μαλάκας) και μετά στη δουλειά
.
Εσύ έχεις βγει στη δουλειά από τα 20 αλλά είσαι στα ίδια
όπως τότε που βγήκες στη δουλειά
αν δεν έβγαινες στη δουλειά από τα 20 θα πέαθνες από την πείνα
στο νοίκι ήσουν και στο νοίκι θα είσαι
μ'αρέσει που περιφανεύεσαι ότι νοικιάζεις καινούργιο διαμέρισμα
μπράβο φοβερή επητυχία
.
Μ'αρέσει που είπες έχω αμάξι
εννοώντας το αμάξι του πατέρα σου
.
Εγώ φυτοζωό και
και ότι θέλω το παίρνω δεν κάθομαι σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα
δουλεύοντας γιά να μην πεθάνω από την πείνα
Τα μόνα εισοδήματα του δημητράκη ήταν το επίδομα από τους γονείς και τα 200 ευρώ το μήνα από την εισαγγελέα που τον έχεζε.
Τώρα του έχουν κόψει το επίδομα,δεν έχει μία να κυκλοφορήσει γκόμενα και μας πρήζει τα παπάρια πώς γαμάει στα μπορδέλα.Πώς τρώει μπέργκερ στα φαστφουντάδικα και πώς αγοράζει ντομάτες στα σούπερ μάρκετ.Μένοντας σε διαμέρισμα της πούτσας 30 τμ και οδηγώντας αμάξι εικοσαετίας.
Σιγά το lifestyle δηλαδή.
Ολο αλλάζει το θέμα,αντί να μιλάει για εισοδήματα και γκόμενες,μας πρήζει τα αρχίδια με φαστφουντάδικα,γκαράζ,κινητά,παπούτσια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Κατά τα άλλα συνέχεια ψέμματα και συκοφαντίες.Νομίζει οτι είναι κακός ο γελοίος και μας ενοχλεί.Οτι είναι μέγας ψυχολόγος κι έτσι.
Εγώ τον χρησιμοποιώ σαν όχημα για να βρίζω τους ψωλάδες.Ωστε να αποκαλυφθούν και να υποστηρίξουν δημητράκη.
Είναι ψιλοελεεινό να σπρώχνεις τον άλλον έτσι στη μαλακία,καταλαβαίνετε τι χτύπημα φέραμε στους γόνους.Εχασαν τη μπάλλα οι τύποι.
Μηδενικό feedback,παθητική επιθετική προσέγγιση,έχασαν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.
Ελλάδα έχω περιουσία,πέθαναν γιαγιάδες,παπούδες θείοι και πήρα κάποια ακίνητα και παίρνω και από κει λεφτά.Το επίδομα που λες το παίρνω,γιατί να μου κοπεί?Μάλιστα τώρα πέτυχα με τελεσίγραφο να μην ξαναπάω Ελλάδα γιά 3 χρόνια που αυτό γιά μένα είναι πολύ σημαντικό.Παίρνω και 300 ευρώ το μήνα από Ουγγαρία.Καλά δεν είδες ότι κάθε μήνα κάνω αγορές κοντά στα 1.000 ευρώ ότι μου καβλώσει,ότι βγαίνω με γκόμενες που προσπαθώ να γνωρίζω συνέχεια,ότι συνέχεια είμαι έξω.Καλά τυφλός είσαι?
έχω βάλει τόσες αποδείξεις τι πήραΜόνο κρέμμες παίρνω 450 ευρώ όχι πούδρα 3 ευρώ όπως εσύ
Το διαμέρισμα της πούτσας που λες κάνει κοντά 80.000 ευρώ!
το άλλο διαμέρισμα της πούτσας κοντά 200.000 και έχω και ένα τρίτο.το αμάξι ακόμα μετράει είχα βάλει φώτο τα γατάκια που έκαναν φωτογράφιση με τ΄αμάξι μου
γ'αυτό και δεν το αλλάζω.Το παίρνουν αμέσως γιά 8.000 (ίσως και παραπάνω αν τους παζαρέψω) και με άλλες 12.000 μπορώ να πάρω αυτό εδώ,αν εβλεπα ότι το αμάξι δεν μετράει στη δουλεια μου θα το άλλαζα.Αν κάποτε αλλάξω αυτοκίνητο ένα τέτοιο θα πάρω ή Escallade.Μιλάς εσύ που μένεις σε μιά αποθήκη και δουλευεις γκαστερμπά'ι'τερ στη Γερμανία
και όχι μόνο δεν έχεις να πάρεις Ford Fiesta με 500 ευρώ
αλλά ούτε παπούτσια
με της γαλότσες που δουλεύεις στο εργοστάσιο κυκλοφωρείς
.
Εγώ τίποτα δεν χάνω
αντίθετα τώρα με την κρίση έρχεται Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
εσύ τι θα κάνεις που θα χάσεις τη δουλεια σου?
και θα γυρίσεις Ελλάδα γιά ένα καλύτερο μέλλον?
Εσύ κάτσε να νομίζεις ότι οι Μοσχοβίτες πάνε στην Ουκρανία γιά να βρούνε γκόμενες
όταν οι Ουκρανές εδώ σε παρακαλάνε και οι ντόπιοι της
.Στα μπουρδέλα πάω γιάτι μου σηκώνετε και θέλω να
συνέχεια,γ'αυτό και είμαι εδώ
εσύ που τώρα πιά δε σου σηκώνετε φυσικό είναι να μην πηγαίνεις