dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ελπιζωμεν αν και εγώ επιστρέφω Ελλάδα for ever
Η αληθεια είναι λιγάκι διαφορετική Ελλάδα πας γιατί έχασες τη δουλειά σου από την κρίση το Brexit και τον ιό .νομίζω ότι 41 χρόνια εργασίας είναι αρκετά... αν και μεταξύ μας με ψήνουν για να πάω πίσω στο Λουξεμβούργο... αν σταματήσουν να έχουν καβούρια στις τσέπες και δώσουν αυτά που θέλω θα τους τιμήσω για ένα εξάμηνο...
τουλάχιστον εκεί έχει καλό φαγητό και το κυριώτερο όλη η Ευρώπη είναι στο πιάτο σου... σε 3 ώρες max πάς παντού στην Ευρώπη... το ψήνω για τετραήμερο απασχόλησης οπότε από Πέμπτη μεσημέρι εκδρομή
την προηγούμενη φορά είχα γράψει 62.000 χλμ σε 17 μήνες ... και το σπίτι από το γραφείο ήταν 2 χλμ ... η Hertz τραβούσε τα μαλλιά της...
Να πληρώνεις ενοίκιο σύντομα δεν θα έχεις οπότε γυρίζεις Ελλάδα γιά ένα καλύτερο μέλλον .
Εσύ δεν έβριζες την ελλάδα και τους Ελληνες από το πρω'ι' μέχρι το βράδυ? και τώρα γυρνάς σε αυτό το απαίσιο μέρος με τους απαίσιους ανθρώπους? ..
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι σίγουρα το επίπεδο του Ελληνα έχει πέσει πάρα πολύ και το οικονομικό και μορφωτικό και το πολιτιστικό αλλά εσείς οι Ελληνες του εξωτερικού είστε οι σποτυχημένοι της Ελλάδας όσοι αποτύχατε Ελλάδα φύγατε στο εξωτερικό και φυτοζωείτε το κακό είναι ότι οι φουκαράδες σαν εσένα και τον Βλάκμαν με τη φτωχομπινεδιά σας και την κακομοιριά σας μας ρεζιλεύεται στο εξωτερικό!