Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
κανουν δωρεαν σπουδες στην Ελλαδα και μετα φευγουν εξω που ειναι υψηλοι οι μισθοι. Καντε πρωθυπουργο και θα τους τα κοψω αυτα.
Μου το είπε Αμερικάνος φίλος μου αυτο. "Σε σπούδασε η Ελλάδα τσάμπα και τώρα εσύ δίνεις τους φόρους σου αλλού". Δεν έχει κι αδικο...
Ενα ειλικρινες βιντεο απο εναν ελληνα του εξωτερικου που παλευει μονος
Μου το είπε Αμερικάνος φίλος μου αυτο. "Σε σπούδασε η Ελλάδα τσάμπα και τώρα εσύ δίνεις τους φόρους σου αλλού". Δεν έχει κι αδικο...
Μεγαλύτερη μαλακία δεν υπάρχει.
Δεν νομίζω άλλη χώρα εκτός Βαλκανίων να γίνεται να έχει μεγαλύτερη εγκληματικότητα.καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι.. Πιο πολυ εγκληματικοτητα εχει η ελλαδα η.. η ελβετια?
Αλλο εννοει.Τιποτα δεν ειναι τσαμπα τυπε. Οι γονεις σου φορους δε πληρωναν? Εσυ ο ιδιος πριν φυγεις φορους δε πληρωνες? Και οχι μονο εισοδηματος, αλλα ΦΠΑ και ολους τους αλλους φορους που τρως καθημερινα. Οχι μονο τσαμπα δε σπουδασες αλλα παιζει βγηκε και παραπανω.
Εσυ εδώ κοροϊδεύεις τον Βλάκμαν πάλι . Όταν ακούω για Γερμανία και γκαστερμπάϊτερ αμέσως θυμάμαι το Βλάκμαν το τραγούδι περιγράφει την ζωή τουΡε παιδες τι παιζει με αυτον τον σχολιαστη στο παρακατω βιντεο τον Θ...ση τον Θ...λο;
Τον ξερει κανενας;
Ελπιζω να ειναι καλα ο ανθρωπος
Γιατί εσυ καλύτερος απ αυτούς είσαι?Είδαμε και το σπίτι που μένεις μεγιστάναςβρε καραφλό σκουπίδι υπάρχουν και άνθρωποι ξέρεις.. δεν είναι όλοι αγράμματα βόδια σαν και σένα που τους πληρώνουν ένα κομάτι ψωμί...
Η κοπέλα έχει το θάρρος να πει την αλήθεια στο 31.30" λεει:είχα σπουδάσει,είχα τελείωσει το Πάντειο,και δουλευε στην Γερμανία στην κουζίνα στο σουβλατζίδικο.Δεν είναι καμιά αγράμματη σα το Βλάκμαν που αντε να χει τελειώσει καμιά Τεχνικη επαγγελματική σχολή :2funny.Τι βίτσιο είναι αυτό να βλέπεις τέτοια βίντεο;