Mitsos_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 410
- Πόντοι
- 26
Για τους ψωλάδες που κωλοβαράνε .... μην τους υποτιμάτε.
Σε αρβανιτοχώρια της αττικής, που ο πληθυσμός υπερδεκαπλασιάστηκε από τον πόλεμο και μετά ,
έπεσε πολύ χρήμα.
Οι ντόπιοι , είχαν βοσκοτόπια και μποστάνια, τα οποία ξαφνικά άρχισαν να τα πουλάνε οικόπεδα.
Εκτός από αυτά που πούλησαν , πολλά τα έχτισαν οι ίδιοι και εισπράτουν απίστευτα ενοίκια.
Οι τύποι είναι μεγιστάνες εισοδηματίες.
Μαρκόπουλο , δροσιά , μενίδι , ασπρόπυργος ....
Υπάρχουν τύποι στη γενιά της δική μου, 45-55 που δεν έκαναν τίποτε στη ζωή τους ποτέ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ και έκαναν ζωάρα. Κουστούμι κάθε μέρα, καφενές, ταβέρνα, χαρτάκι
και απλά διαχειρίζονταν τα ακίνητα.
Υπάρχουν ζευγάρια αυτή τη στιγμή που τσεπώνουν από 10 ως 500 χιλιάρικα το μήνα ενοίκια.
Και δεν είναι 5 και 10 σε κάθε ένα απόαυτούς τους δήμους και άλλους.
Είναι εκατοντάδες.
Της βλεπω αυτες της ηλικιες που λες δεν ξερουν τι να τα κανουν τα λεφτα, στην 3ης σεπτεμβριου εκει που τους παιρνει ενα προαστιακο λεωφορειο που ειναι ειδικη γραμμη παρνηθα-αθηνα που τους παει στο καζινο,ενας γνωστος μου ειχε παει καποιες βραδιες το καλοκαιρι και μου ελεγε επαιζαν 2000-3000 χιλιαδες ευρω ρουλετα 1 νουμερο,και φευγανε σαν να μην συμβαινει τιποτα,ενω εσυ η εγω αν χαναμε καθε βραδυ τοσα και τα χαναμε ολα σε ενα μηνα θα πηδουσαμε απο τον γκρεμο της παρνηθας για αυτοκτονια στην καλυτερη,ενταξει εχει και τερμα κατεστραμενους και ναυαγια ,παρατημενους απο συγγενης,γυναικες εξαιτιας τζογου,αλλα αυτη η κατηγορια που ανεφερες δεν ξερει τι να κανει τα λεφτα...
Επεισης επειδη παρατηρω σαν ανθρωπος λεπτομεριες παντου,εαν δειτε σε σπειρες που εχουν βγει τελευταια αυτες με τα δηθεν ατυχηματα και καποιες φορες η αστυνομια πιανει μερικους,θα δειτε αναλυτικα η αστυνομια να περιγραφει και τι επαθαν τα θυματα τους ,ηλικιες παν απο 60 ,που τους εχουν τσιμπησει τεραστια ποσα,50-60 χιλιαδες αθηνα,και κατι επαρχιες μεχρι 150 χιλιαδες ευρω μετρητα εχω διαβασει,πως πας και δινεις ετσι απλα 100 χιλιαδες ευρω? Η εισαι τερμα μαλακας,η τα χεις και δεν σε ενδιαφερει
Εγω πιστευω ολοι αυτοι σημερα που βγαλανε φραγκα σε κυβερνησεις που μοιραζαν χρημα,καθεστωτα οπως χουντες κλπ,σημερα αν ζουσαν στην ηλικια οπως εζησαν τοτε και την ζουσαν σημρα καιρο κρισης δεν θα χαν 10 ευρω για μεταξουργειο,εγω δοξα το θεο τοσο αχρηστος δεν βγηκα,μαζευω φραγκα για να παω εξω,δεν τα καταφερα ομως γιατι με φαγαν τα παθη μου,συνεχιζω ομως...