Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
βεβαια οι δικές σου είναι από τις φτηνιάρικες... 190 δολλάρια
Αυτη που δειχνεις εδω, δεν εχει φιδοκεφαλη πανω :S :S :S
βεβαια οι δικές σου είναι από τις φτηνιάρικες... 190 δολλάρια
Αυτη που δειχνεις εδω, δεν εχει φιδοκεφαλη πανω :S :S :S
Καλά το οτι ο Τραμού είναι ξεφωνημένη είναι τελειωμένη περίπτωση ,πρώτα ανεβάζει φωτο με κλασσικη πόζα πουστη και μετά ενω τον κραζουμε δεν λεει τιποτά για την ταμπακιερα ,για να υπερασπιστει τον εαυτό του αλλά λεει μονο για τις μπότες του Δημητράκη.Υπάρχει καλυτερη απόδειξη ενοχής;
Πιό πολύ με αυτές μοιάζουν, οι πρωτες που έβαλες έχουν μία φωτογραφία που δε μεγαλώνει κιόλας.βεβαια οι δικές σου είναι από τις φτηνιάρικες... 190 δολλάρια
για το στρώμα που ειναι στον τοίχο έδωσες 800 ευρώ?
Ναι,γιατί είναι αυτό.M line medical+.
Λίγο καλύτερο από αυτό.(M line medical balance)
Με τα σκεπάσματα,Lattenrosten και κάτι καθυστερήσεις στις δόσεις κτλ πήγε στα 800 ευρώ.Αλλά μιλάμε για στρώμα,όχι μαλακίες.
Σουρεάλ νήμα εντελώς.
Incidentally, το παρακολουθούν 14 επισκέπτες.
Ένας θεός ξέρει τι θα σκέπτονται οι άνθρωποι.
Τύπε μου, νομίζω χρειαζόμαστε talk-show αναβίωση αρχών δεκαετίας 90 με dimitrakis29, Στέφανο Χίο & Ελένη Λουκά με συντονιστές Μιχαλονάκου-Μυλωνά-Μαστοράκη. Νομίζω θα χτυπούσε καλά νούμερα.Αν ήμασταν σήριαλ τι τηλεθέαση λες να είχαμε τύπε;
Δημητράκαρε,
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1178558;image[/img[/URL]]
Αυτές γράφουν "Only for export".
Και μετά μας λες ότι πήγες στην Αμερική για να τις αγοράσεις!
Φίδια, πολλά φίδια.
[/quote]
Που ειναι ο Λευτερης ρε γαμωτο....Λευτερηηηηηηη.....που εισαι ρε φιλε....τι γινεται εδω....φιδεμπορικη;;;
Λευτέρη υποψιάζομαι ότι οι φώτο έχουν φωτοσόπ και είναι 2 διαμερίσματα.
Εγω δεν ειμαι ειδικός αλλά καποιος που ξέρει το καλαβαινει αμεσως.