Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Οι επόμενες μπότες του Δημητράκη:
(πούσαι Ιάκωβε).
Εχει πονεσει η κοιλια μου απο τα γελια, εχουμε κλαψει....να σαι καλα φιλε.
(πούσαι Ιάκωβε).
(πούσαι Ιάκωβε).
Μήτσο, δεν πιστεύω να συστήνεσαι Έλληνας εκεί που πηγαίνεις.
Που ειναι ο Λευτερης ρε γαμωτο....Λευτερηηηηηηη.....που εισαι ρε φιλε....τι γινεται εδω....φιδεμπορικη;;;
Ο πολυ άξιος στην Ελλάδα με τα σημερινά δεδομένα στην αντίληψη σου ποιος είναι? Αυτός με πολλά πτυχία? Αυτός που δουλεύει 16 ώρες και ζει μόνο για να εργάζεται? Το γενικεύσες πολύ μου φενεταιΜε 15 συνολικά χρόνια ζωής και εργασίας στο εξωτερικό και σε πολλές χώρες έχω να σας πώ κάτι απλό.
Ο άξιος μπορεί να μην πετύχει στην Ελλάδα και να πετύχει στο εξωτερικό.
Ο πολύ άξιος θα πετύχει και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ο Μαλάκας όμως θα παραμείνει μαλάκας παντού, και για την αποτυχία του θα φταίει πάντα το περιβάλλον του και οι άλλοι. Ποτέ ο ίδιος. Συνήθως ο μαλάκας είναι αλεργικός στο κόπο, και στους καθρέφτες.
Συγνώμη που διέκοψα το αλληλοχέσιμο. Παρακαλώ συνεχίστε απρόσκοπτα !!
Και το καυχιέσαι ότι έδωσες 800 ευρώ γιά στρώμα? εκτός αν τραβάς καλύτερη μαλακία στο στρώμα που κάνει 800 ευρώ από το στρώμα που κάνει 50-100Ναι,γιατί είναι αυτό.M line medical+.
Λίγο καλύτερο από αυτό.(M line medical balance)
Με τα σκεπάσματα,Lattenrosten και κάτι καθυστερήσεις στις δόσεις κτλ πήγε στα 800 ευρώ.Αλλά μιλάμε για στρώμα,όχι μαλακίες.
Αυτό κάποτε ήταν κατάστημα ρούχων και στο έκαναν διαμέρισμα !Σίγουρα φωτοσόπ είναι.
Αυτό είναι το μισό διαμέρισμα.
Θα βάλω κανά Esstisch,καμιά βιβλιοθήκη ακόμα και θα είμαι κομπλέ.
Δε μοιάζω γιά Ελληνας γιατί δυστηχώς οι Ελληνες στο εξωτερικό είναι σαν αυτή την πούστρα και δεν ντύνομαι σαν ΕλληναςΜήτσο, δεν πιστεύω να συστήνεσαι Έλληνας εκεί που πηγαίνεις.
Ο πολυ άξιος στην Ελλάδα με τα σημερινά δεδομένα στην αντίληψη σου ποιος είναι? Αυτός με πολλά πτυχία? Αυτός που δουλεύει 16 ώρες και ζει μόνο για να εργάζεται? Το γενικεύσες πολύ μου φενεται
Δε μοιάζω γιά Ελληνας γιατί δυστηχώς οι Ελληνες στο εξωτερικό είναι σαν αυτή την πούστρα και δεν ντύνομαι σαν Ελληνας
Τύπε αυτές οι λέξεις κάνουν τζιζ στην Ελλάδα του Σύριζα των κοπρόσκυλων.Με 15 συνολικά χρόνια ζωής και εργασίας στο εξωτερικό και σε πολλές χώρες έχω να σας πώ κάτι απλό.
Ο άξιος μπορεί να μην πετύχει στην Ελλάδα και να πετύχει στο εξωτερικό.
Ο πολύ άξιος θα πετύχει και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ο πολυ άξιος στην Ελλάδα με τα σημερινά δεδομένα στην αντίληψη σου ποιος είναι? Αυτός με πολλά πτυχία? Αυτός που δουλεύει 16 ώρες και ζει μόνο για να εργάζεται? Το γενικεύσες πολύ μου φενεται
Ο πολύ άξιος είναι αυτός που η αποτελεσματικότητα στη δουλειά του αναγνωρίζεται και πληρώνεται.
Αυτό απαιτεί συνδυασμό κυρίως εμπειρίας και ποιότητας, και δευτερευόντως ποσότητας εργασίας.
Το αποτέλεσμα μετράει και αμοίβεται.Σχεδόν πάντα. Όταν δεν αμοίβεται φταις εσύ.
τον κουρέα τον σκουπιδιαρη από την Καλλιθέα δεν τον λες και γκεη να ξέρειςQuiz!!!!!]
Βρείτε τις ομοιότητες
Αρχηγέ όταν έρθεις Ελλάδα πάρε και μερικές θαλασσογραφίες ή εικόνες της Ελλάδος με κάδρο από φυσιτό γυαλί με τοπία από Ζάκυνθο Σαντορίνη Αθήνα ή Ρόδο για τους άδειους τοίχους!Απλά στο εξωτερικό σε αφήνουν να δουλέψεις και κάποια στιγμή η ποσότητα εργασιας μετατρέπεται σε ποιοτητα.
5 χρόνια και 2 χώρες μετά, ΟΧΙ δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.Για νασαι νομιμος το ξερεις οτι το κομποδεμα αυτο θα πρεπει να το δηλωνεις στην οποια φορολογικη δηλωση κανεις στην Ελλαδα; Σιγουρα θα το ξερεις.
Επισης προφανως γνωριζεις οτι αν το εισοδημα σου δεν εχει φορολογηθει στο εξωτερικο, η τραπεζα μπορει να σε καρφωσει στην Ελλαδα. ΟΠως το γραφω...
Μονο μια χωρα σε ολο το κοσμο τους εχει γραψει στα παπαρια της, μονο που οσοι ανοιξανε εκει λογαριασμο, ανοιξανε... Δεν ανοιγεις ουτε εκει πλεον...
Οποιος ενδιαφερεται ας ψαξει να την βρει...Ολο και καποιο παραθυρακι θα υπαρχει...
Τι να πω;
Τι φιδομποτες τις εμφανισε ο Δημητρακης μετα που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πηγε ΝΕα Υορκη....
To οτι γραφουν "Export only" ειναι στα υπερ του....
Εγω δεν θα τις εβαζα ποτε. Καλυτερα ξυπολυτος...
Ο Δημητρακης λεει ο τρελαινονται οι γκομενες με αυτες τις μποτες. Μπορει...αυτες ειναι και βλαμμενες... Δεν ξερω και την νοοτροπια των Ρωσσιδων τωρα. Μπορει ναχει και δικιο...
Μετά από όλα αυτά προτείνω να γίνει εμότικον η μπότα του Δημητράκη και να την βάζει ο Ιάκωβος αντί για φίδια .-
Ο Βολταίρος ο υπάλληλος της Chippita την είπε αυτή τη μαλακία δε τον είχα γιά τόσο μαλάκα πριν σκεφτούν πετάνε τη μαλακία τουςΤι να πω;
Τι φιδομποτες τις εμφανισε ο Δημητρακης μετα που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πηγε ΝΕα Υορκη....
To οτι γραφουν "Export only" ειναι στα υπερ του....
Εγω δεν θα τις εβαζα ποτε. Καλυτερα ξυπολυτος...
Ο Δημητρακης λεει ο τρελαινονται οι γκομενες με αυτες τις μποτες. Μπορει...αυτες ειναι και βλαμμενες... Δεν ξερω και την νοοτροπια των Ρωσσιδων τωρα. Μπορει ναχει και δικιο...
Άστο κρύψου γιά 2-3 βδομάδες σα το Βαλκάνιο φουκαρά μέχρι να ξεχαστεί και μετά έλα να ξαναγράψειςκαι ο δημητράκης θα είναι το ίδιο μαλάκας είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.. αναγνωρισμένος