Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

  • Ναι, ειναι λιποταξια

    Ψήφοι: 89 25,0%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

    Ψήφοι: 267 75,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητράκη η αλεπού δεν χέζει στην φωλιά της ... πάει και χέζει αλλού..

τυχαίνει να είμαι παντρεμένος και η γυναίκα μου να έρχεται συχνά πυκνά στην Αγγλία (εξάλλου δεν είναι δα και κανένα τρομερό ποσό ένα εισητήριο business για Λονδίνο)...

αυτό το δίμηνο είναι εδώ μαζί μου...δεν γαμάω γάτες όπως εσύ
Και κατά λάθος φόρεσες και της παντόφλες της  :2funny:αν είσαι εσύ  :2funny:είσαι πολύ πουστροφατσα :2funny: :vomit:
  Πάντος το μυαλό σου δουλευει σχετικα γρήγορα  :2funny:αμέσως σκέφτηκες τη  :jerking:ότι τα πουστρόρουχα είναι της γυναίκας σου  :2funny:η γυναικα σου είναι μαζί σου και γράφεις με της ώρες στο σάϊτ και δείχνει κατανόηση  :2funny:.
  Αν και η γνώμη μου είναι ότι στη φωτο δεν εισαι εσυ όπως και το σπίτι ειναι καποιου αλλού :2funny:Αφού είσαι χέστης και κρύβεσαι  :2funny:σιγά μην μας έβαζες φωτογραφίες το διαμέρισμα σου  :2funny:
 
 

Συνημμένα

  • Screenshot_20191108-172955_Chrome.jpg
    Screenshot_20191108-172955_Chrome.jpg
    361,2 KB · Εμφανίσεις: 62

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και κατά λάθος φόρεσες και της παντόφλες της  :2funny:αν είσαι εσύ  :2funny:είσαι πολύ πουστροφατσα :2funny: :vomit:
  Πάντος το μυαλό σου δουλευει σχετικα γρήγορα  :2funny:αμέσως σκέφτηκες τη  :jerking:ότι τα πουστρόρουχα είναι της γυναίκας σου  :2funny:η γυναικα σου είναι μαζί σου και γράφεις με της ώρες στο σάϊτ και δείχνει κατανόηση  :2funny:.
  Αν και η γνώμη μου είναι ότι στη φωτο δεν εισαι εσυ όπως και το σπίτι ειναι καποιου αλλού :2funny:Αφού είσαι χέστης και κρύβεσαι  :2funny:σιγά μην μας έβαζες φωτογραφίες το διαμέρισμα σου  :2funny:
 

δημητράκη σου φαίνεται διαφορετικό ?

ΥΓ 47 νουμερο παντόφλες λίγο χλωμό να είναι γυναικείες

 

Συνημμένα

  • WIN_20191108_14_37_40_Pro.jpg
    WIN_20191108_14_37_40_Pro.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 32

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Μηνύματα
7.870
Κριτικές
15
Like
11.876
Πόντοι
3.846
Για τις αποδείξεις με το 30% κλπ τι κάνουμε;Αν δεν είσαι φορολογικός κάτοικος έχει πρόστιμο.
Αλλα και στους δικους σου πως τα στέλνεις;Η τις υποχρεώσεις που έχεις πίσω πως τις καλύπτεις;
Αν και ακόμα που τα κρατάς όλα έξω,που τα βάζεις;Ελβετία;Αγγλία;
ΔΟΥ ΚΑΤΟΊΚΩΝ εξωτερικού μπήκα σε 1 μήνα μέσα και μεταφορά φορολογικής κατοικίας μετά από κανένα 10μήνο.
Έχω κανονικά λογαριασμό στην εθνική και στέλνω χρήματα χωρίς κανένα θέμα. Αποδείξεις δεν υπάρχουν για μένα.
Ελλάδα κάνω μηδενική δήλωση και δεν έχω καμία άλλη υποχρέωση με δάνεια, να χρωστάω ή κάτι άλλο.
Επίσης δουλεύω πολύ Revolut για στείλε/πάρε χρήματα.
Το κυρίως κομπόδεμα μένει σε τράπεζα του εξωτερικού εννοείται.
 

Επισκέπτης
από που προκύπτει ότι είναι κοινόχρηστη ?

υπνοδωμάτιο, σαλόνι-τραπεζαρια-κουζίνα ενιαία και μπάνιο... 43τμ κατά πως λένε τα συμβόλαια...

χρειαζεσαι παραπάνω χώρο για ένα άτομο εσύ ?
ποιος μενει σ αυτην την τρυπα;
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε η κάθε λεπτομέρεια της ζωής του Κμαν έχει τεράστια αξία στο φόρουμ! Ακόμα και ο τρόπος τοποθέτησης των παπουτσιών, ακόμα και το κουτάκι μπύρας στο γραφείο τα σαμπουάν και τα πάντα όλα!Ακόμα και οι γείτονές του θα μας ένοιαζαν!
Εδώ χτυπιούνται διαφορετικές αντιλήψεις και θεωρίες ζωής! Ο ένας λέει παρατήστε το σπίτι σας στην Ελλάδα και ελάτε να μένετε εδώ που βλέπετε και να γαμάτε Σλάβες! Ο άλλος λέει κάτσε στα αυγά σου καλά είσαι.. Άλλος λέει υπάρχουν και καλύτερα!
Η επικράτηση κάποιας θεωρίας θέλει λεπτομέρεια και επιμονή!  :orchestra:
Το σίγουρο είναι πως Κμαν και Δημητράκης είναι πρότυπα του σάιτ των μονίμων του εξωτερικού!
Ο αναγνώστης πρέπει να βγάλει ένα συμπέρασμα για τις συνθήκες διαβίωσης και μόνο αυτοί οι δύο μιλάνε με φωτογραφίες και αποδείξεις!!!  :heavymetalbig:
Όσο για το σπίτι του Κμαν ... πολλοί στην Ελλάδα πιστεύουν πως επειδή μένουν σε μια "βίλα" όπως ονομάζουν μια μονοκατοικία με μεγάλους χώρους και κήπο, ελλιπώς επιπλωμένη με άσπρα πλαστικά τραπεζοκαθίσματα, έπιπλα άνω μιας δεκαετίας καλύμένα με σεντόνια να μην σκονίζονται  , χώρους που δεν ζεσταίνουν το χειμώνα και τοίχους που το καλοκαίρι ζεματίζουν,είναι μια χαρά!!! Τότε το μίνιμαλ περιβάλλον του Κμαν είναι έτη φωτός μπροστά!
Βέβαια δεν είναι η απόλυτη άνεση και χλιδή όπως το παρουσιάζουν κάποιοι! Αν ένας Πάκις πχ μένει σε ένα υπόγειο των αμπελοκήπων με μοσαικό του 70 και χάρβαλα πατζούρια και με ήλιο μόνο 1 ώρα τη μέρα μαζί με άλλους 4 είναι αρχηγός σε σχέση με τον αδερφό του που μένει στη παράγκα του πακιστάν με χωμάτινο πάτωμα και ένα παλιό  μουσαμά στα παράθυρα! Σίγουρα αυτός θα λέει ελάτε να ζήσετε στη χλιδή της Αθήνας!
Κι όπως λέει ο φίλος George αν έχουν κάποιο φόρουμ οι πακιστανοί και ποστάρουν φωτογραφίες χλιδής απο Αμπελόκηπους μπορεί κάποιος Πάκις που μένει Πράγα να τους κράζει για τις παμπάλαιες πόρτες και τις μπανιέρες του 70... :2funny: :2funny: :2funny:    

Σιγά,εγώ τα έπιπλα από το ίντερνετ τα αγοράζω.Απλά θέλω καινούργια δεν ξέρω τι παίζει με τα μεταχειρισμένα.Εδώ έχει πολλά σάιτς με καλά έπιπλα(otto,möbel,de,home24.de),στα φέρνουν και τα συναρμολογούν στο σπίτι αν πληρώσεις εξτρά.Σιγά σιγά παίρνω αυτά που θέλω.
Απλά μου φεύγουν πολλά σε ταξίδια και σπονσοριλίκια,για αυτό δεν έχω τη σούπερ επίπλωση.Θα μπορούσα να έχω αγοράσει αμέσως γαμάτα έπιπλα με 10000 ευρώ αλλά μετά θα ακύρωνα τα γκομενιλίκια,ταξίδια και σπονσοριλίκια για ένα εξάμηνο.
Το σπίτι έχει το σοβαρό πλεονέκτημα που έχω προαναφέρει οτι απέχει 3 λεπτά από τη δουλειά με τα πόδια.Οπότε αποφεύγω κωλόκρυο,βροχές,χρόνο μετακίνησης,έξοδα αυτοκινήτου,είμαι πρακτικά δίπλα.Συν οτι είμαι κέντρο,απέχω 5 λεπτά από Kaufland(μεγάλο σουπερμάρκετ),5 λεπτά από Müller,3 λεπτά από όλα τα καταστήματα ρούχων,10 λεπτά από όλα τα κεντρικά καφέ και εστιατόρια κτλ.Ενώ παράλληλα μένω 30 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο,σε σπίτι τραβηγμένο μέσα οπότε με τις μονώσεις εδώ έχει απόλυτη ησυχία.Υπάρχουν βέβαια θέματα κυρίως με την ηλιοφάνεια και τον κωλόκαιρο.Το διαμέρισμα δεν έχει καλό προσανατολισμό και ήλιο να έχει έξω,είναι συνέχεια στη σκιά.Επίσης είναι ισόγειο,που είνι μειονέκτημα.Αμα ανοίγεις παραθυρόφυλλα να αεριστεί πρέπει να προσέχεις για πόντικες,έντομα κτλ μην μπουκάρουν μέσα.
Βέβαια κουνούπια δεν παίζουν,τα εξολοθρεύει το κρύο.

Εχει και καλύτερα εξίσου κεντρικά διαμερίσματα,καινούργια εντελώς αλλά στα 80 τμ όπως το δικό μου κοστίζουν 1100 ευρώ το μήνα.Αν μένεις σε τέτοιο εννοείται ξεχνάς σπονσοριλίκια,ταξίδια κτλ,στα τρώει όλα το διαμέρισμα.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά για γαμείς εξωτερικού το βασικό είναι η ρευστότητα.Η ρευστότητα υπολογίζεται αν αφαιρέσουμε τα βασικά έξοδα από το μισθό.Δηλαδή τα πάγια έξοδα για Γερμανία για μονήρη γαμέα είναι περίπου το μήνα
1.600 ευρώ στο ενοίκιο και τα κοινόχρηστα
2.500 ευρώ στη μάσα
3.300 ευρώ σε έκτακτα έξοδα,ηλεκτρονικά,έπιπλα,ρούχα κτλ
4.500 ευρώ στο αμάξι αν έχεις αμάξι
5.600 ευρώ περίπου κάθε δίμηνο για ταξίδι Ελλάδα
Συνεπώς χωρίς γκόμενα για ένα επίπεδο ζωής σαν του μέσου Γερμανού χρειάζεσαι περίπου 2200 ευρώ.
Αν ξοδεύεις και για διακοπές όπως ο μέσος Γερμανός 2 φορές το χρόνο μίνιμουμ σε καλά μέρη(εξωτικούς προορισμούς,Μεσόγειο) το έξοδο αυξάνει στα 2500 ευρώ μηνιαίως.Αυτά είναι τα βασικά για να επιβιώνεις αξιοπρεπώς χωρίς γκόμενα,γαμησοταξίδια,γούστα κτλ.
Αν αρχίσεις τα γούστα,το έξοδο απογειώνεται.Με μια γκόμενα σπονσορέτ αυξάνει στα 3500 ευρώ μηναίως.Με δύο στα 4000-4500 ευρώ.Μετά το χάος.Οσο αντέχει η τσέπη του καθενός βέβαια.
Αμα βέβαια απαρνηθείς τα σπονσοριλίκια τουτέστιν αποφασίσεις να γαμάς στα κυβικά σου,το dating με γκόμενα της κλάσσης σου μια 500άρα σου τρώει το μήνα μάξιμουμ.Δηλαδή με 3000 ευρώ μηνιαίως είσαι καλά.
Αν έχεις λιγότερα,ή παραιτείσαι από αμάξι,ή δεν πας Ελλάδα ή κάνεις οικονομία στο φαί και τα ρούχα ή ρίχνεις τα στάνταρτς σου σε γκόμενες.Παίζει ρόλο και η ηλικία βέβαια.Αυτά που περιέγραψα αφορούν σαραντάρηδες και πάνω.Ο τριαντάρης έχει άλλη δυναμική,ένας τριαντάρης με 3000 ευρώ μηνιαίως γαμεί και δέρνει.Ενας 40άρης με τα ίδια λεφτά είναι για τον πούτσο καβάλα.Κάπως έτσι είναι Δύση.

Οπότε σου λέει ο άλλος γιατί να πάω εξωτερικό όταν με 3000 ευρώ Ελλάδα στα 40 είμαι βασιλέας ενώ Δύση είμαι για τον πούτσο καβάλα,απλά επιβιώνω.Ποιος ο λόγος.Με 3000 ευρώ Ελλάδα στα 40 γαμάω τα καλύτερα μουνιά ενώ Δύση τη χούφτα μου.Με 1500 ευρώ μηνιαίως στα 30 Δύση είσαι ο τίποτας,ενώ Ελλάδα σκίζεις κωλέους.
Οντως αυτό είναι αλήθεια,αλλά το πρόβλημα είναι οτι Ελλάδα αποκλείεται κάποιος να βγάζει 1500 ευρώ στα 30 ή 3000 ευρώ στα 40.Μιλάμε για mission impossible εκτός αν τυγχάνεις γόνος ή σούπερ βύσμα.
Ενώ Δύση έχει άπειρους που το κάνουνε,είναι η ρουτίνα ουσιαστικά.Δηλαδή είναι πιο πρακτικά πιθανό να βγάζεις 4500 ευρώ καθαρά μηναίως Δύση στα 40 και να το παίζεις γαμέας από το να βγάζεις 3000 ευρώ Ελλάδα στην ίδια ηλικία.Το ίδιο Δύση είναι πιο πιθανό να βγάλεις 3000 ευρώ στα 30 αν έχεις πτυχίο από το να βγάλεις 1500 ευρώ Ελλάδα στην ίδια ηλικία.
Κοντολογίς με απλά λόγια με το relocation Δύση παίρνεις ένα boost στα γαμήσια,γίνεσαι πιο ελκυστικός στο αντίθετο φύλο και έχεις περισσότερες επιλογές απλά γιατί άλλαξες τοποθεσία παρόλο που μένεις ακριβώς ο ίδιος.Είναι η εύκολη λύση να ανεβάσεις το SMV(sexual market value) σου χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψεις σε τριτοκοσμικές χώρες όπου αυτό πολλαπλασιάζεται αυτομάτως.Είναι το τερπνόν μετά του ωφελίμου που λένε.Και πετάει και πηδάει φάση.
Αν κάποιος το δει με καθαρά οικονομικά κριτήρια και όχι στενά γκομενικά συμφέρει με τα 1000.Αν βάλεις τις γκόμενες στην εξίσωση και πάλι συμφέρει αφού γκόμενες=χρόνος επί χρήμα.Αυξάνοντας τον έναν παράγοντα αυξάνεις και την ποιότητα και ποσότητα αυτούπου γαμάς.
 
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Μηνύματα
5.280
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ρε Kman τι μαλακίες γράφεις ρε τυπε;

:idiot:

Ειλικρινά απορώ με τις αρχιδιες που γράφεις και ξαναγραφεις και ξαναματαγραφεις.

Πως γίνεται να βγάλει ρε παίδες τον σκασμο ο τύπος;

Μιλάμε για ένα νήμα που άρχισε εξαιρετικά και μας έχεις σπάσει το πουτσο ότι η Γερμανία θέλει 4000€ και 5000€ το μήνα καθαρά αλλιώς άραξε και άλλες αρχιδιες :vomit:

 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι ένας χάρτης με τις μέσες αποδοχές σε όλη την Ευρώπη.Ο χάρτης δείχνει οτι Ελλάδα οι μέσες καθαρές αποδοχές είναι 890 ευρώ μηναίως ενώ Γερμανία 2400 ευρώ μηνιαίως.Δεν υπολογίζουμε ανεργία,σχετικά υψηλές συντάξεις Ελλάδα κτλ.


Αυτό σημαίνει οτι αυτομάτως μεταναστεύοντας Γερμανία οι αποδοχές σου για την ίδια ακριβώς δουλειά πρακτικά σχεδόν τριπλασιάζονται.Με το καλημέρα δηλαδή.
Αυτό το έχουν καταλάβει πολλοί,δηλαδή σχεδόν όλοι όσοι ενδιαφέρονται.Το οτι το έχουν καταλάβει πολλοί έχει βαθιές συνέπειες.Ο ένας ενημερώνει τον άλλον γιατις ευκαιρίες και τι παίζει στο έδαφος,οπότε όποιος μπορεί να δουλέψει την κάνει,.
Δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα σε ψωλάδες,κόπρους,βύσματα αφού δεν υπάρχει φορολογητέος πληθυσμός ικανών να τους πληρώσει αφού όλοι την κοπάνησαν.Ετσι οι ψωλάδες,βύσματα κτλ φέρνουν λάθρο αβέρτα για να έχουν εργατική δύναμη να φορολογήσουν ώστε να εισπράξουν μισθούς,συντάξεις κτλ.
Είναι ο κύκλος,αυτά που λέγαμε από το 2007.Η απόλυτη κυριαρχία άρχοντος.
Ξαφνικά βρεθήκαμε ρυθμιστές του πεδίου,σιγά δηλαδή μην αφήναμε κόπρους και βύσματα να αλωνίζουν.Τέλος όλα καθορίζονται από εξτρεμιστές,οι γύφτοι το βλέπουν σαν ανωμαλία.
Η αντίδρασή τους είναι να φέρουν τους λαθρο να καλύψουν το κενό αλλά να δούμε πόσο τους παίρνει αφού δημιουργείται ευκαιρία για οριστική ανατροπή,τελική λύση που λένε.
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
ΔΟΥ ΚΑΤΟΊΚΩΝ εξωτερικού μπήκα σε 1 μήνα μέσα και μεταφορά φορολογικής κατοικίας μετά από κανένα 10μήνο.
Έχω κανονικά λογαριασμό στην εθνική και στέλνω χρήματα χωρίς κανένα θέμα. Αποδείξεις δεν υπάρχουν για μένα.
Ελλάδα κάνω μηδενική δήλωση και δεν έχω καμία άλλη υποχρέωση με δάνεια, να χρωστάω ή κάτι άλλο.
Επίσης δουλεύω πολύ Revolut για στείλε/πάρε χρήματα.
Το κυρίως κομπόδεμα μένει σε τράπεζα του εξωτερικού εννοείται.

Για νασαι νομιμος το ξερεις οτι το κομποδεμα αυτο θα πρεπει να το δηλωνεις στην οποια φορολογικη δηλωση κανεις στην Ελλαδα; Σιγουρα θα το ξερεις.
Επισης προφανως γνωριζεις οτι αν το εισοδημα σου δεν εχει φορολογηθει στο εξωτερικο, η τραπεζα μπορει να σε καρφωσει στην Ελλαδα. ΟΠως το γραφω...
Μονο μια χωρα σε ολο το κοσμο τους εχει γραψει στα παπαρια της, μονο που οσοι ανοιξανε εκει λογαριασμο, ανοιξανε... Δεν ανοιγεις ουτε εκει πλεον...
Οποιος ενδιαφερεται ας ψαξει να την βρει...Ολο και καποιο παραθυρακι θα υπαρχει...

 
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.385
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Για νασαι νομιμος το ξερεις οτι το κομποδεμα αυτο θα πρεπει να το δηλωνεις στην οποια φορολογικη δηλωση κανεις στην Ελλαδα; Σιγουρα θα το ξερεις.
Επισης προφανως γνωριζεις οτι αν το εισοδημα σου δεν εχει φορολογηθει στο εξωτερικο, η τραπεζα μπορει να σε καρφωσει στην Ελλαδα. ΟΠως το γραφω...
Μονο μια χωρα σε ολο το κοσμο τους εχει γραψει στα παπαρια της, μονο που οσοι ανοιξανε εκει λογαριασμο, ανοιξανε... Δεν ανοιγεις ουτε εκει πλεον...
Οποιος ενδιαφερεται ας ψαξει να την βρει...Ολο και καποιο παραθυρακι θα υπαρχει...

Δεν ειναι μονο η Ελβετια που εννοεις
Γεματο φορλογικους παραδεισους ειναι παντου, Νησος του Μαν, Κουρακαο, Παναμας, και πολλα αλλα μερη
Πιο ασφαλη μερη και απο την Ελβετια
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητράκη σου φαίνεται διαφορετικό ?

ΥΓ 47 νουμερο παντόφλες λίγο χλωμό να είναι γυναικείες
Μετά τα πουστρόρουχα και την φωτογραφία σου που θυμίζει αγάμητο γυαλάκια και φύτουλα της τάξης  :2funny: (περίεργο που δε φόρας γυαλιά) και τα πουστρόρουχα  :2funny:καλύτερα να αποδειχτεί ότι δεν είναι το σπίτι σου αυτό  :2funny:λιγότερη ξεφτίλα θα φας  :2funny: αν αποδειχτεί μούφα σε 2-3 βδομάδες θα ξαναμπείς να γράψεις όταν θα έχει ξεχαστεί  :2funny: όπως θα κάνει και ο Βαλκάνιος φουκαράς  :2funny:
  Σε είχα γιά γελοίο αλλά όχι τόσο  :jerking: :2funny:κάθε μέρα πιστεύω όλο και περισσότερο ότι οι Ελληνες που πάνε στη δύση είναι φουκαράδες και αποτυχημένοι  :headbang:
 
ποιος μενει σ αυτην την τρυπα;
Σε σχέση με την πυλωτή που μένει ο Βλάκμαν αυτό το διαμέρισμα είναι παλάτι  :2funny:.
  Αν έβλεπα ένα τέτοιο ντυμένο με τέτοια πουστόρουχα θα πέθαινα στο  :2funny: :2funny: :2funny:
 
Ρε Kman τι μαλακίες γράφεις ρε τυπε;

:idiot:

Ειλικρινά απορώ με τις αρχιδιες που γράφεις και ξαναγραφεις και ξαναματαγραφεις.

Πως γίνεται να βγάλει ρε παίδες τον σκασμο ο τύπος;

Μιλάμε για ένα νήμα που άρχισε εξαιρετικά και μας έχεις σπάσει το πουτσο ότι η Γερμανία θέλει 4000€ και 5000€ το μήνα καθαρά αλλιώς άραξε και άλλες αρχιδιες :vomit:
Η Γερμανία μπορεί να τα θέλει αυτά τα λεφτά,αλλά ο Βλάκμαν δεν τα βγάζει  :2funny:αν τα έβγαζε δε θα ζουσε στην πυλωτή  :2funny:ούτε θα ήταν χωρίς αμάξι  :2funny:τουλάχιστον θα είχε να πάρει βρακί  :2funny: :2funny: :2funny:
  Πάντος έχεις δίκιο ο Βλάκμαν καταντάει γελοίος,αυτός που έχει χαβαλέ σήμερα είναι ο φουκαράς ο Τραμουντάνα  :2funny:.Θα βγει ή ψεύτης ή πούστης  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Συνημμένα

  • 11.jpg
    11.jpg
    233,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 12.jpg
    12.jpg
    361,2 KB · Εμφανίσεις: 34

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γενικά για γαμείς εξωτερικού το βασικό είναι η ρευστότητα.Η ρευστότητα υπολογίζεται αν αφαιρέσουμε τα βασικά έξοδα από το μισθό.Δηλαδή τα πάγια έξοδα για Γερμανία για μονήρη γαμέα είναι περίπου το μήνα
1.600 ευρώ στο ενοίκιο και τα κοινόχρηστα
2.500 ευρώ στη μάσα

2500 για μάσα, μιλάς για να τρως σε εστιατόρια και καλά !!!!
Αν τρως στο adlon στο βερολίνο , πιθανόν να είναι ... λίγα !!

Αλλά για σούπερ μάρκετ , ψώνια, χασάπη και αντρικά φαγητά , πίτσες , σνίτσελ κτλ
τρως με πολύ λιγότερα.
 
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.385
Like
10.922
Πόντοι
3.556
2500 για μάσα, μιλάς για να τρως σε εστιατόρια και καλά !!!!
Αν τρως στο adlon στο βερολίνο , πιθανόν να είναι ... λίγα !!

Αλλά για σούπερ μάρκετ , ψώνια, χασάπη και αντρικά φαγητά , πίτσες , σνίτσελ κτλ
τρως με πολύ λιγότερα.

Το 2 μπροστα ειναι αριθμηση

Εννοει 500 ευρω
 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Μηνύματα
9.196
Like
767
Πόντοι
146
Για νασαι νομιμος το ξερεις οτι το κομποδεμα αυτο θα πρεπει να το δηλωνεις στην οποια φορολογικη δηλωση κανεις στην Ελλαδα; Σιγουρα θα το ξερεις.
Επισης προφανως γνωριζεις οτι αν το εισοδημα σου δεν εχει φορολογηθει στο εξωτερικο, η τραπεζα μπορει να σε καρφωσει στην Ελλαδα. ΟΠως το γραφω...
Μονο μια χωρα σε ολο το κοσμο τους εχει γραψει στα παπαρια της, μονο που οσοι ανοιξανε εκει λογαριασμο, ανοιξανε... Δεν ανοιγεις ουτε εκει πλεον...
Οποιος ενδιαφερεται ας ψαξει να την βρει...Ολο και καποιο παραθυρακι θα υπαρχει...
Αγγλία τα λεφτά που παίρνεις είναι φορολογημένα απο την πηγή.Ως μισθωτός.Ως αυτοαπασχολούμενος δεν ξέρω.
 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Μηνύματα
9.196
Like
767
Πόντοι
146
Μετά τα πουστρόρουχα και την φωτογραφία σου που θυμίζει αγάμητο γυαλάκια και φύτουλα της τάξης  :2funny: (περίεργο που δε φόρας γυαλιά) και τα πουστρόρουχα  :2funny:καλύτερα να αποδειχτεί ότι δεν είναι το σπίτι σου αυτό  :2funny:λιγότερη ξεφτίλα θα φας  :2funny: αν αποδειχτεί μούφα σε 2-3 βδομάδες θα ξαναμπείς να γράψεις όταν θα έχει ξεχαστεί  :2funny: όπως θα κάνει και ο Βαλκάνιος φουκαράς  :2funny:
  Σε είχα γιά γελοίο αλλά όχι τόσο  :jerking: :2funny:κάθε μέρα πιστεύω όλο και περισσότερο ότι οι Ελληνες που πάνε στη δύση είναι φουκαράδες και αποτυχημένοι  :headbang:
  Σε σχέση με την πυλωτή που μένει ο Βλάκμαν αυτό το διαμέρισμα είναι παλάτι  :2funny:.
   Αν έβλεπα ένα τέτοιο ντυμένο με τέτοια πουστόρουχα θα πέθαινα στο  :2funny: :2funny: :2funny:
   Η Γερμανία μπορεί να τα θέλει αυτά τα λεφτά,αλλά ο Βλάκμαν δεν τα βγάζει  :2funny:αν τα έβγαζε δε θα ζουσε στην πυλωτή  :2funny:ούτε θα ήταν χωρίς αμάξι  :2funny:τουλάχιστον θα είχε να πάρει βρακί   :2funny: :2funny: :2funny:
   Πάντος έχεις δίκιο ο Βλάκμαν καταντάει γελοίος,αυτός που έχει χαβαλέ σήμερα είναι ο φουκαράς ο Τραμουντάνα  :2funny:.Θα βγει ή ψεύτης ή πούστης  :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα χαζή κουκουβάγια μας έχεις σπάσει τα αρχίδια.Λες για τους άλλους και εσύ φοράς μπότες με φίδια και σαλάχια!Πόσο πιο γελοίος;;;;
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
2500 για μάσα, μιλάς για να τρως σε εστιατόρια και καλά !!!!
Αν τρως στο adlon στο βερολίνο , πιθανόν να είναι ... λίγα !!

Αλλά για σούπερ μάρκετ , ψώνια, χασάπη και αντρικά φαγητά , πίτσες , σνίτσελ κτλ
τρως με πολύ λιγότερα.

500 ευρώ για μάσα μηνιαίως.Ητοι 18 ευρώ τη μέρα περίπου,φτάνουν για να τρως κρέας κάθε μέρα 400-500 γραμμάρια κρέας χοιρινό ή βοδινό μέσης έως καλής ποιότητας συν φρέσκο φουρνίσιο ψωμί,καλά τυριά,φρούτα,να πίνεις 3-4 μπυρόνια κάθε μέρα  κτλ.
Βέβαια αν θες και δυο φορές τη βδομάδα εστιατόριο με ποτά,κρασιά,ούζα κτλ,μετά μπορεί και να βγει 800 ευρώ μηναίως.Παραπάνω αποκλείεται εκτός αν πας με γκόμενα σε κυριλέ μέρη και η γκόμενα είναι εκλεκτική θέλει ακριβά κρασιά,ψαρικά,κοκταίηλ κτλ.Τότε ανεβαίνει το κασέ στα 1500 ευρώ.
Ολα έχουν σχέση με το αν έχεις γκόμενα ή όχι.Αν δεν έχεις γκόμενα,μπορείς και με 2000-2500 ευρώ μηνιαίως να ζεις σαν πασάς.Να μη σου λείπει τίποτα,να έχεις τα πάντα όλα,όλες τις ανέσεις.Με γκόμενα περιορίζεσαι.
Δηλαδή για να γαμάς π.χ. μια 25χρονη οχτάρι αν είσαι σαραντάρης και άνω,αυτή περιμένει αυτονόητα οτι θα της πληρώνεις το ενοίκιο,θα την πας σε κυριλέ μαγαζιά,να κάνεις δώρα και θα την πας 2-3 φορές το χρόνο διακοπές σε ακριβά μέρη.
Αν ρίξεις τις απαιτήσεις σου και πας με μέτρια 35άρα,σαραντάρα φυσικά έρχεται πολύ πιο φτηνά,μπορεί να πληρώνει και αυτή το λογαριασμό.
Αν είσαι μικρός εικοσάρης,εικοσιπεντάρης δεν πληρώνεις τίποτα για γκόμενες,έρχονται τζαμπέ και πληρώνουν τα έξοδά τους στο ραντεβού.
Ετσι περίπου είναι το σύστημα Δύση.Είναι κάπως δίκαιο το σύστημα εδώ σε στυλ κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.Μετράνε και ξαναμετράνε.
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
Δεν ειναι μονο η Ελβετια που εννοεις
Γεματο φορλογικους παραδεισους ειναι παντου, Νησος του Μαν, Κουρακαο, Παναμας, και πολλα αλλα μερη
Πιο ασφαλη μερη και απο την Ελβετια

Α καλα... Είπα και εγω οτι τοξερες το θεμα... Η Ελβετια ειναι πλεον η Νο 1 ρουφιανοχωρα.
Δεν θα παίξουμε όμως την κολοκυθια... Οποιος ενδιαφερεται ας ψαξει να βρει ποια χώρα τους εχει γραψει στα παπαρια της
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ελα χαζή κουκουβάγια μας έχεις σπάσει τα αρχίδια.Λες για τους άλλους και εσύ φοράς μπότες με φίδια και σαλάχια!Πόσο πιο γελοίος;;;;
Εσύ τι  :jerking:γράφεις πάλι  :jerking: :2funny:είσαι ότι πιό ηλίθιο υπάρχει στο σά'ι'τ  :2funny: :2funny: :2funny:
  Συγκρίνεις αυτό

  με αυτό?
  Μ'αρέσει που ξαφνικά ενώ μας λέει ότι ζει μόνος του  :2funny:λέει ότι είναι της γυναίκας του  :2funny:θα είναι πολύ τυχερός αν οι φώτο του είναι μούφα  :2funny:θα βγει ψεύτης  :2funny:ενω αν είναι πραγματικές  :2funny:ξεφωνημένος  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Συνημμένα

  • 14.jpg
    14.jpg
    370,5 KB · Εμφανίσεις: 59
  • 11.jpg
    11.jpg
    233,7 KB · Εμφανίσεις: 53

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom