Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 999K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

  • Ναι, ειναι λιποταξια

    Ψήφοι: 89 25,0%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

    Ψήφοι: 267 75,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ωχ αδερφέ,είναι σαν κατάστημα,δεν έχει άλλη πόρτα.
Δε βαριέστε ρε γαμώτο?Ψάξτε κάθε λεπτομέρεια να βρείτε το φως το αληθινό,τι παίζει όντως.
Για δε μας βάζεις κ άλλες φωτο? :2funny:από μια γωνιά μας το βγάζεις φωτογραφία.ΑνΓιατι παλια εμενες σε ενα ιδιο 3ο ή 3ο όροφο?Και τώρα σε ισόγειο?Αν ήταν διαμέρισμα θα είχες βάλει καμία εικοσαριά φωτογραφίες  :2funny:με ολο το σπιτι.
 
kman τα μινερβα του στρατου που τα απλωνεις :think:
ανοιγεις το παραθυρο και κρεμας σχοινι με ξυλινα μανταλακια;
ετσι εκανε η γιαγια μου :S :S :S
Αυτό δεν είναι τίποτα σκέψου ότι οι σκύλοι θα πηγαίνουν και θα κατουράνε και θα χέζουν  στην πορτα του  ;)και το καλοκαίρι δε θα μπορεί να ανοίξει την πόρτα θα βρωμαει τσισιλα  :2funny:
 
ρε μαλάκα τι ρημάδι είναι τούτο ? μουσαμάς γ! διαλογής στο πάτωμα, πόρτες σκωροφαγωμένες και χιλιοχτυπημένες, σοβατεπιά ξεκολημένα, καλώδια στους τοίχους εμφανή... τσαντίρι μιλάμε
Εσυ βρε κακομοιρη για δε μας βάζεις το κελί που νοικιαζεις να το δούμε  :2funny:εχεις τουαλετα στο δωματιο?ή έχεις κοινόχρηστο? :2funny:
  Εμένα τουλάχιστον είναι δικό μου και λογικά κάνει 200.000+ ευρώ.Ενω εσύ έχεις  :shit: :shit:
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.398
Like
23.057
Πόντοι
5.506
200.000 η τρώγλη


Μάλιστα.
 

str8 dave

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Μηνύματα
57
Like
34
Πόντοι
0
λογικά κάνει 200.000+ ευρώ.

giphy.gif
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
200.000 η τρώγλη


Μάλιστα.
το άλλο 42 τετραγωνικά κάνει γύρω στις 80.000 ευρώ.Ειχα βάλει τότε και αγγελία από ένα λίγο μικρότερο διαμέρισμα (38 τετραγωνικα) τουωεκανε 78.000 και φωτο που είναι από το σπίτι μου.Τα ποστ υπάρχουν.
 Αυτό εδώ είναι τριάρι σειρά 600.11    5 λεπτά από το μέτρο σε καλη γειτονιά (ακριβοτερη απο τη γειτονιά που ειναι το αλλο).Δεν το εχω ψαξει πόσο κανει αν βάλεις 2.500 το τετραγωνικό (Εδώ το τετραγωνικό κάνει σίγουρα πάνω από 2.500) τόσο βγαίνει.
 Ας μας βάλουν οι φουκαράδες τα σπίτια τους? :2funny:ας βάλει ο Τραμουντάνα το κελί που νοικιαζει :2funny:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

  • Screenshot_20191103-230412_Chrome.jpg
    Screenshot_20191103-230412_Chrome.jpg
    350,9 KB · Εμφανίσεις: 87
  • Screenshot_20191103-230428_Chrome.jpg
    Screenshot_20191103-230428_Chrome.jpg
    337,3 KB · Εμφανίσεις: 47

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Βλάκμαν την έκανε  :2funny:Που είναι να μας βάλει φωτογραφίες από το (διαμέρισμα) του  :2funny:που είναι 100 τετραγωνικά  :2funny:
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
This site can’t be reachedThe webpage at might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED

Δεν λειτουργει, το εχεις διαπιστωσει;
 

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Μηνύματα
658
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Ρε δημητρακη κανενας πιστευω απο αυτους δεν ειναι ιδιοκτητης ακινητης περιουσιας,ουτε καν αμαξι,ουτε καν παπακι δεν εχουν πιστευω ,με οσους εχεις κοντρες θελω να πω,αν ειχαν κατι,δεν θα τρεχαν στην μαυρη ξενιτια για ενα μεροκαμματο που απλα σου διασφαλιζει την επιβιωση,διοτι οσοι πανε εξω η θελουν περισσοτερα απο εδω σε θεμα εργασιακο, η εδω δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα εδω,οπως εγω πχ και δεν ντρεπομαι να το παραδεχτω για να μην λεω μονο για τους αλλους,απλα εγω δεν το παιζω φεικ γενικα,θα ηθελα πολυ σε ΗΠΑ,και Αυστραλια ,οποτε εδω καπιος πρεπει να ειναι τερμα χρεωκοπημενος για να διαλεξει μια χωρα σαν την γερμανια,η αγγλια,αυτες η χωρες ειδικα η αγγλια εχουν γεμισει με αραβες,ινδους,μαυρους,ο αριθμος στην αγγλια ειναι τεραστιος,ειδα ενα στυγμιοτυπο απο αγωνα της πρεμιερ λιγκ εχτες και ο καμεραμαν εδειξε λιγο την εξεδρα με τους οπαδους,πραγματικα εμεινα μαλακας απο τους ποσους ινδους,σειχιδες,μαυρους ειδα  :headbang: :helpplea: Η μιση οθονη ηταν γεματη με αυτους  :headbang: :helpplea: Οχι οτι στης ΗΠΑ και Αυστραλια δεν εχει,αλλα στην ευρωπη ο αριθμος ειναι τεραστιος ,και με την προσφυγικη κριση τωρα αστα να πανε..Επανερχομαι λοιπον οτι για να δεχεσαι ο καθε ελληνας εργοδοτης στην ευρωπη να σου φερεται σαν σκουπιδι και να το ανεχεσαι,παει να πει εδω ησουν πτωχευμενος φουλ ...Οποτε τσαμπα καθεσαι και αναλυεις για ακινητα,αμαξια,διαμερισματα,περιουσιακα,αν ειχαν της γνωσεις θα σου απαντουσαν και θα σε ειχαν αποστομωσει εδω και καιρο,πχ εγω που δεν εχω ακινητα και θελω να μεταναστευσω δεν μπορω να σου λεω το και το,και τι ειναι το ενα,και ποσα τετραγωνικα ειναι το αλλο,ποτε ειναι χτισμενο το ενα και ποτε το αλλο...τσαμπα ανεβαζεις συνεχεια φωτο...Σου ειπα απο την κακια τους θελουν να σε βγαλουν μεγαλυτερο ναυαγιο στο εξωτερικο και στην πραγματικοτητα ειναι η ιδιοι :2funny: :2funny: Υγ σχετικα με το χρηματιστηριο τι ποσα παιζεις? Μεγαλα η μικρα? Το bitcoin στην αρχη ηταν χρυσος ρε γαμωτο,αλλα που να το ειχαμε καταλαβει οτι θα ανεβει απο 350 δολλαρια και θα ξεπερασει τα 10 χιλιαδες δολλαρια ,οσο για μεταναστευση,η επιθυμια μου αν φαληρησω εντελως εδω, ειναι να παω Αυστραλια...
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Ρε δημητρακη κανενας πιστευω απο αυτους δεν ειναι ιδιοκτητης ακινητης περιουσιας,ουτε καν αμαξι,ουτε καν παπακι δεν εχουν πιστευω ,με οσους εχεις κοντρες θελω να πω,αν ειχαν κατι,δεν θα τρεχαν στην μαυρη ξενιτια για ενα μεροκαμματο που απλα σου διασφαλιζει την επιβιωση,διοτι οσοι πανε εξω η θελουν περισσοτερα απο εδω σε θεμα εργασιακο, η εδω δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα εδω,οπως εγω πχ και δεν ντρεπομαι να το παραδεχτω για να μην λεω μονο για τους αλλους,απλα εγω δεν το παιζω φεικ γενικα,θα ηθελα πολυ σε ΗΠΑ,και Αυστραλια ,οποτε εδω καπιος πρεπει να ειναι τερμα χρεωκοπημενος για να διαλεξει μια χωρα σαν την γερμανια,η αγγλια,αυτες η χωρες ειδικα η αγγλια εχουν γεμισει με αραβες,ινδους,μαυρους,ο αριθμος στην αγγλια ειναι τεραστιος,ειδα ενα στυγμιοτυπο απο αγωνα της πρεμιερ λιγκ εχτες και ο καμεραμαν εδειξε λιγο την εξεδρα με τους οπαδους,πραγματικα εμεινα μαλακας απο τους ποσους ινδους,σειχιδες,μαυρους ειδα  :headbang: :helpplea: Η μιση οθονη ηταν γεματη με αυτους  :headbang: :helpplea: Οχι οτι στης ΗΠΑ και Αυστραλια δεν εχει,αλλα στην ευρωπη ο αριθμος ειναι τεραστιος ,και με την προσφυγικη κριση τωρα αστα να πανε..Επανερχομαι λοιπον οτι για να δεχεσαι ο καθε ελληνας εργοδοτης στην ευρωπη να σου φερεται σαν σκουπιδι και να το ανεχεσαι,παει να πει εδω ησουν πτωχευμενος φουλ ...Οποτε τσαμπα καθεσαι και αναλυεις για ακινητα,αμαξια,διαμερισματα,περιουσιακα,αν ειχαν της γνωσεις θα σου απαντουσαν και θα σε ειχαν αποστομωσει εδω και καιρο,πχ εγω που δεν εχω ακινητα και θελω να μεταναστευσω δεν μπορω να σου λεω το και το,και τι ειναι το ενα,και ποσα τετραγωνικα ειναι το αλλο,ποτε ειναι χτισμενο το ενα και ποτε το αλλο...τσαμπα ανεβαζεις συνεχεια φωτο...Σου ειπα απο την κακια τους θελουν να σε βγαλουν μεγαλυτερο ναυαγιο στο εξωτερικο και στην πραγματικοτητα ειναι η ιδιοι :2funny: :2funny: Υγ σχετικα με το χρηματιστηριο τι ποσα παιζεις? Μεγαλα η μικρα? Το bitcoin στην αρχη ηταν χρυσος ρε γαμωτο,αλλα που να το ειχαμε καταλαβει οτι θα ανεβει απο 350 δολλαρια και θα ξεπερασει τα 10 χιλιαδες δολλαρια ,οσο για μεταναστευση,η επιθυμια μου αν φαληρησω εντελως εδω, ειναι να παω Αυστραλια...

Εαν εχεις προσβαση για Αυστραλια και κονε για εργασια κτλπ, επρεπε ηδη να εχεις φυγει φιλε μου. Μη περιμενεις, αν θες να φτιαξεις κατι, πηγαινε οσο ειναι καιρος και ξεκινα. Εδω αν δεν εισαι ηδη σε ενα επιπεδο, δεν λεει να καθεσαι.

Οτι καλυτερο εχεις να κανεις, αν εχεις τις προυποθεσεις και οι περιστασεις ειναι υπερ σου, πηγαινε και καλη αρχη ευχομαι.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
This site can’t be reachedThe webpage at might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED

Δεν λειτουργει, το εχεις διαπιστωσει;
Αυτό είναι το πρόβλημα μας  :2funny:το ξέρω ότι εδώ και χρόνια δε δουλεύει,και τι να κάνω? :2funny:
Ρε δημητρακη κανενας πιστευω απο αυτους δεν ειναι ιδιοκτητης ακινητης περιουσιας,ουτε καν αμαξι,ουτε καν παπακι δεν εχουν πιστευω ,με οσους εχεις κοντρες θελω να πω,αν ειχαν κατι,δεν θα τρεχαν στην μαυρη ξενιτια για ενα μεροκαμματο που απλα σου διασφαλιζει την επιβιωση,διοτι οσοι πανε εξω η θελουν περισσοτερα απο εδω σε θεμα εργασιακο, η εδω δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα εδω,οπως εγω πχ και δεν ντρεπομαι να το παραδεχτω για να μην λεω μονο για τους αλλους,απλα εγω δεν το παιζω φεικ γενικα,θα ηθελα πολυ σε ΗΠΑ,και Αυστραλια ,οποτε εδω καπιος πρεπει να ειναι τερμα χρεωκοπημενος για να διαλεξει μια χωρα σαν την γερμανια,η αγγλια,αυτες η χωρες ειδικα η αγγλια εχουν γεμισει με αραβες,ινδους,μαυρους,ο αριθμος στην αγγλια ειναι τεραστιος,ειδα ενα στυγμιοτυπο απο αγωνα της πρεμιερ λιγκ εχτες και ο καμεραμαν εδειξε λιγο την εξεδρα με τους οπαδους,πραγματικα εμεινα μαλακας απο τους ποσους ινδους,σειχιδες,μαυρους ειδα  :headbang: :helpplea: Η μιση οθονη ηταν γεματη με αυτους  :headbang: :helpplea: Οχι οτι στης ΗΠΑ και Αυστραλια δεν εχει,αλλα στην ευρωπη ο αριθμος ειναι τεραστιος ,και με την προσφυγικη κριση τωρα αστα να πανε..Επανερχομαι λοιπον οτι για να δεχεσαι ο καθε ελληνας εργοδοτης στην ευρωπη να σου φερεται σαν σκουπιδι και να το ανεχεσαι,παει να πει εδω ησουν πτωχευμενος φουλ ...Οποτε τσαμπα καθεσαι και αναλυεις για ακινητα,αμαξια,διαμερισματα,περιουσιακα,αν ειχαν της γνωσεις θα σου απαντουσαν και θα σε ειχαν αποστομωσει εδω και καιρο,πχ εγω που δεν εχω ακινητα και θελω να μεταναστευσω δεν μπορω να σου λεω το και το,και τι ειναι το ενα,και ποσα τετραγωνικα ειναι το αλλο,ποτε ειναι χτισμενο το ενα και ποτε το αλλο...τσαμπα ανεβαζεις συνεχεια φωτο...Σου ειπα απο την κακια τους θελουν να σε βγαλουν μεγαλυτερο ναυαγιο στο εξωτερικο και στην πραγματικοτητα ειναι η ιδιοι :2funny: :2funny: Υγ σχετικα με το χρηματιστηριο τι ποσα παιζεις? Μεγαλα η μικρα? Το bitcoin στην αρχη ηταν χρυσος ρε γαμωτο,αλλα που να το ειχαμε καταλαβει οτι θα ανεβει απο 350 δολλαρια και θα ξεπερασει τα 10 χιλιαδες δολλαρια ,οσο για μεταναστευση,η επιθυμια μου αν φαληρησω εντελως εδω, ειναι να παω Αυστραλια...
Ας μας έλεγαν την αλήθεια,ο  paralimnios που λέει την αλήθεια τι έπαθε τίποτα?
  Η κατάντια είναι ότι δεν μπορούνε να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα να μένουν σαν άνθρωποι  :2funny:Και μας δουλεύουν  :2funny:Για αμάξι ξέχνα το! :rockon:
  Ενώ βγάζουν πενταροδεκαρες όχι πάνω από 2.000 το μηνα μας Μιλάνε για 5.000,20.000 1.000.000  :jerking:
  :2funny:εγω γελαω με τα χάλια τους.
  Το κακο είναι ότι κάποιοι ειναι τοσο χαζοί και πιστεύουν αυτούς τους γελοίους και μπορεί να πιστεψει οτι η ζωή στη Γερμανία ειναι σαν αυτα που λεει ο βλακμαν  :headbang:λεφτα,σπιτια επιτυχια  :jerking:.Ενω βλέπετε πως ζούνε  :2funny:
 
 

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
4.415
Like
469
Πόντοι
36
α μιας και αναφερθηκε το marlboro  :grin: 14$ στη νεα υορκη και 16,5 στο βεγκας
οκ τυπε..εχεις ανανεωμενες τιμες,
Εδώ έχει πολλή μικρή ηλιοφάνεια οπότε στα αρχίδια μου τι βλέπει ο άλλος.
Παρακαλάς για λίγο ήλιο.Ελάχιστοι περνάνε από μπροστά και έχει απόλυτη ησυχία.
Γενικά Γερμανία παίζουν τρελλές μονώσεις και φοβερά συστήματα θέρμανσης.Floor heating κι έτσι.
Αμα κλείσω τα παράθυρα δεν ακούω τίποτα και ας είναι τα αμάξια 5 μέτρα μακριά.
Τα διαμερίσματα που είχα πριν όταν έμενα Βαυαρία και ανατολική Γερμανία ήταν καλύτερα και φτηνότερα.Μιλάμε για 100 τετραγωνικά σε καινούργιο διαμέρισμα πλήρωνα 450 ευρώ ενώ τώρα πληρώνω 700 για μη καινούργιο.Αλλά είναι η περιοχή τρομερά ακριβή,μένουν πολλοί πλούσιοι εδώ.
Τα καινούργια στο κέντρο κοστίζουν 1100 και πάνω.
Γενικά Γερμανία οι κατασκευές είναι σοβαρές,δεν παίζουν μαλακίες,λειτουργούν όλα αψεγάδιαστα.
Αμα δεν έκανα σπονσοριλίκια και είχα μόνιμη γκόμενα ή σύζυγο θα το επίπλωνα αψεγάδιαστα ή θα αγόραζα δικό μου.Τώρα τα τρώω στις γκόμενες.
πολη,χωριο???
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Αυτό είναι το πρόβλημα μας  :2funny:το ξέρω ότι εδώ και χρόνια δε δουλεύει,και τι να κάνω? :2funny:
 

Ευχαριστω που απαντησες. Με αυτη σου την απαντηση, λυθηκαν οποιες τυχον αποριες.
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.594
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτό είναι το πρόβλημα μας  :2funny:το ξέρω ότι εδώ και χρόνια δε δουλεύει,και τι να κάνω? :2funny:Ας μας έλεγαν την αλήθεια,ο  paralimnios που λέει την αλήθεια τι έπαθε τίποτα?
 Η κατάντια είναι ότι δεν μπορούνε να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα να μένουν σαν άνθρωποι  :2funny:Και μας δουλεύουν  :2funny:Για αμάξι ξέχνα το! :rockon:
 Ενώ βγάζουν πενταροδεκαρες όχι πάνω από 2.000 το μηνα μας Μιλάνε για 5.000,20.000 1.000.000  :jerking:
 :2funny:εγω γελαω με τα χάλια τους.
  Το κακο είναι ότι κάποιοι ειναι τοσο χαζοί και πιστεύουν αυτούς τους γελοίους και μπορεί να πιστεψει οτι η ζωή στη Γερμανία ειναι σαν αυτα που λεει ο βλακμαν  :headbang:λεφτα,σπιτια επιτυχια  :jerking:.Ενω βλέπετε πως ζούνε  :2funny:
 

Δημητρη, εσυ θα ελεγες, την προβλεψες την Αποτυχια αυτων των Φουκαραδων?
 
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.385
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Πιστευω η συζητηση τιθεται σε λαθος βαση.
Οσοι πανε εξωτερικο πηγαινουν για τους παρακατω λογους:

1. Αποκτηση εργασιακης εμπειριας-αναβαθμιση-εξασκηση ικανοτητων-χτισιμο βιογραφικου-γνωριμιες κλπ

2. Ξεχρεωμα οφειλων στην Ελλαδα

3. Αποταμιευση ενος αλφα ποσου ωστε να γυρισουν Ελλαδα και να κανουν κατι δικο τους

4. Περιπετεια. Βαρεθηκαν στην Ελλαδα τα ιδια και τα ιδια και θελουν να ζησουν κατι διαφορετικο


5. Συνδυασμος των παραπανω

6. Ζευγαρια-οικογενειες για να εχουν καλυτερη οικονομικη ανεση για την
οικογενεια τους και να εχουν τα παιδια καλυτερη παιδεια και μελλον

Κανενας δεν παει στο εξωτερικο για να αγορασει σπιτι, αυτοκινητο η να ζησει ανετη ζωη εκτος απ την κατηγορια 6 η αυτους που σε λιγα χρονια περνανε στην κατηγορια 6

Μαλιστα, για να πω την αληθεια η μιζερια στο εξωτερικο για καποιον περιεργο λογο αγαπιεται. Κατα βαθος ο μεταναστης (σε ολες τις χωρες του κοσμου και απο οπου και αν προερχεται) νιωθει μια απροσδιοριστη υποχρεωση να υποβαλλει τον εαυτο του σε πιο μιζερες συνθηκες, ωστε να υπηρετησει καποιον ανωτερο σκοπο. 
Το οτι μενει σε μικρο σπιτι, δεν εχει αυτοκινητο, πινει συχνα, κανει παρεα με μπακουρες, ακουει Καζαντζιδη κλπ δεν ειναι οτι δεν εχει λεφτα για να κανει κατι καλυτερο, αλλα για να υπηρετησει αυτον τον 'περιεργο' σκοπο
Ισως υποσυνειδητα να ειναι καθαρη 'τσιγγουνια' η 'ταση για αποταμιευση'

Ισως η τσαπατσουλια της μη μονιμοτητας, των συνεχων αλαγων επαγγελματος, πολης, ανθρωπων, κλπ τον αφηνει παγερα αδιαφορο σε καθε ειδους πολυτελεια

Εξαλλου οι περισσοτεροι ειναι χορτασμενοι απο πολυτελεια στην Ελλαδα, απο μεγαλα σπιτια, οικογενειακη και νορμαλ ζωη, διακοπες, φιλους, ανεσεις

Δευτερο εξαλλου, οι περισσοτεροι αγαπησαν απο μικροι ηρωες που περνουσαν ηρωικη και μιζερη ζωη οπως ο φτωχος και μονος Λουκυ Λουκ, ο Τζιμ Ανταμς που κοιμοταν κατω απ τ αστεια με τον Τσιπιριπο και τους αλλους, ο Θλιμμενος Μπουφος που ηταν 60 κιλα και φορουσε ενα σκετο τζιν, αλλα και ηρωες απο ταινιες οπως ο Βεγγος που περνουσε μια ζωη στο τρεξιμο, ο Χορν που δεν ειχε να φαει στις μισες ταινιες, ο Χατζηχρηστος, ο Φωτοπουλος

Με το που περναει τα συνορα ο μεταναστης ανοιγεται μπροστα του το μεγαλο παραμυθι της περιπετειας, η μεγαλη προσκληση απεναντι στο αγνωστο

Το τελευταιο πραγμα που τον ενδιαφερει ειναι να μεινει σε ενα μεγαλο δωματιο για να εχει να λεει στους φιλους του στην Ελλαδα

Αυτα, λιγο λογοτεχνικα :)
 
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.385
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Επιπλεον, ειδικα ο Ελληνας, εφυγε απο μια χωρα οπου οι μισοι καταστραφηκαν απο επενδυσεις σε ανετα ακινητα. 300.000 ευρω ενα νορμαλ σπιτι για 4μελη οικογενεια στη Νεα Σμυρνη το 2006, με 2500-3000 εισοδηματα, που γιναν σε μερικα χρονια 1500 με 150.000 εμπορικη αξια σπιτιου. Απολυτη της απολυτου καταστροφης. Συντελεια του κοσμου. Βατερλω, καταστροφη του Δραμαλη για πολυ κοσμο, που ακομα δε μπορεσε να συνελθει
Ψυχες, οικογενειες ολοκληρες που καταστραφηκαν αγοραζοντας τουβλα με τον χρυσο ιδρωτα τους.

Μετα απο αυτο, ποιου θα περνουσε απ το μυαλο του να ριξει λεφτα σε τουβλα και μαλιστα σε μια ακριβη χωρα, χωρις κανενα αντικρυσμα, με λεφτα που τα βγαζει με τριπλασιο κοπο και στερησεις μακρια απ τη χωρα του;

Δεν ειναι παραλογο λοιπον που το 95% των μεταναστων απ ολες τις χωρες προτιμαει να φυτοζωει. Ακομα και αυτοι που δουλευουνε στο Σιτυ του Λονδινου με 50-60.000 εισοδημα, προτιμουν να συγκατοικουν με αλλους, λογω των ανωτερω.
Εχοντας στο πισω μερος του μυαλου τους ποτε θα γυρισουν στην Ελλαδα να απλωθουνε στα πατρικα τους διαμερισματα η σε καποιο καινουργιο που θα αγορασουν με τα λεφτα του ιδρωτα τους


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom