Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
:S :S :S
Μην σε ξεγελά.Ημυπόγειο στην πλατεία Καραϊσκάκη είναι!δεν εχουν κεντρικη θερμανση κ αιρκοντισιον τα σπιτια στη Γερμανια; Ενα κινητο καλοριφερ λαδιου βλεπω. Παντως φαινεται οτι δεν ειναι χωρος σε δργοστασιο γιατι εχει σπιτια απεξω.
Saskia Hippe born 16 January 1991 in Berlin, Germanyπολλα χαρτομαντηλα ζεβασοφτ βλεπω
Ακριβως ,προφανως ειναι το δελεαρ για να πηγαινουν οι παικτες ... μονο το venetian νομιζω εχει 7000 δωματια.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την επιμονή ορισμένων.
Οπως έχω γράψει,κάθε αγώνας είναι ανόητος.Οσο και να επιμείνουν,όσο και να πολεμήσουν ό,τι και να κάνουν,στο τέλος στην πούτσα μας θα κάτσουν.
Είναι αδυσώπητη μανία.
Εδώ ας πούμε είναι φωτό από ένα δωμάτιο από το διαμέρισμα που μας έχει πρήξει τα αρχίδια ο δημητράκης.
Είμαι ο μόνος που έχει ποστάρει επανειλημμένως φωτός από διαμερίσματα,γκόμενες,φορολογικές δηλώσεις,αποδείξεις μισθοδοσίας,το έχω κάνει άπειρες φορές.
Δεν είναι δυνατόν να επαναλαμβάνομαι συνεχώς,είναι αστείο.
Και πως ζεστενονται το χειμώνα?με της κλανιές τους? τέτοιο σπίτι είναι απέναντι Αυτό της φωτο μοιάζει με το σπίτι απέναντι φάτσα από το παράθυρο του Βλάκμαν γιατί το έχτισαν Γερμανοί αιχμάλωτοι στα τέλη της δεκαετίας του '40δεν εχουν κεντρικη θερμανση κ αιρκοντισιον τα σπιτια στη Γερμανια; Ενα κινητο καλοριφερ λαδιου βλεπω. Παντως φαινεται οτι δεν ειναι χωρος σε δργοστασιο γιατι εχει σπιτια απεξω.
τυπε τι φαση?ισογειο με μπαλκονοπορτα μπροστα στο δρομο?πες μου οτι εχεις και αλλη εισοδο και δεν ανοιγεις την μπαλκονοπορτα για να μπεις στο σπιτι?σαν καταστημα ειναι... :S
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την επιμονή ορισμένων.
Οπως έχω γράψει,κάθε αγώνας είναι ανόητος.Οσο και να επιμείνουν,όσο και να πολεμήσουν ό,τι και να κάνουν,στο τέλος στην πούτσα μας θα κάτσουν.
Είναι αδυσώπητη μανία.
Εδώ ας πούμε είναι φωτό από ένα δωμάτιο από το διαμέρισμα που μας έχει πρήξει τα αρχίδια ο δημητράκης.
Είμαι ο μόνος που έχει ποστάρει επανειλημμένως φωτός από διαμερίσματα,γκόμενες,φορολογικές δηλώσεις,αποδείξεις μισθοδοσίας,το έχω κάνει άπειρες φορές.
Δεν είναι δυνατόν να επαναλαμβάνομαι συνεχώς,είναι αστείο.
kman με το ισογειο γλιτωνεις τους ανελκυστηρες. Αλλα δε φοβασαι; Ο καθενας μπορει να εχει προσβαση εκει. Δε ξερω τι εγκληματικοτητα εχει στη περιοχη αυτη. Μια φορα ειχα μεινει σε διακοπες σε ισογειο ενοικιαζομενο διαμερισμα, και το βραδυ μου κλεψανε τη πετσετα θαλασσης που ειχα απλωσει, μια ωραια με κατι δελφινια επανω.
kman με το ισογειο γλιτωνεις τους ανελκυστηρες. Αλλα δε φοβασαι; Ο καθενας μπορει να εχει προσβαση εκει. Δε ξερω τι εγκληματικοτητα εχει στη περιοχη αυτη. Μια φορα ειχα μεινει σε διακοπες σε ισογειο ενοικιαζομενο διαμερισμα, και το βραδυ μου κλεψανε τη πετσετα θαλασσης που ειχα απλωσει, μια ωραια με κατι δελφινια επανω.
Εδώ μας λες αυτό σχετικα με της κατασκευες εντελως σκατα είναι,βέβαια για σένα το χωριάτη μπορεί να είναι όπως λες σοβαρές 10 λεπτά μετά γράφεις το αντίθετο οτι κρυώνεις και βάζεις αυτό εδώ για να ζεσταθείς Τι κατασκευές είναι αν κρυώνεις? εγω στη (φτωχή) Ρωσσία σε όλα τα διαμερίσματα μου έχω 26-28 βαθμούς και είμαι συνέχεια γυμνός στο σπίτι
Μάλλον αυτό λέγεται παραλήρημα
Παίζει να μας βάλεις φωτο την κοινόχρηστη τουαλέτα και το ντους και να πεις ότι είναι του (διαμερισματος) σου
Το ότι τώρα είσαι σε ημιυπόγειο τι έχεις να πεις? εγω χάϊ υπόγεια δεν έχω δει
Πάρε φωτο από πραγματικό διαμέρισμα τριών δωματίων και όχι δωμάτιο οικοτροφείου που μας βάζεις εσύ
kman τα μινερβα του στρατου που τα απλωνεις
ανοιγεις το παραθυρο και κρεμας σχοινι με ξυλινα μανταλακια;
ετσι εκανε η γιαγια μου :S :S :S
και τι κανει τυπε,δεν τα πλενει :S :S :SΠλακα κανεις; Δε βλεπεις τι αυτοκινητα και κακο απ εξω κυκλοφορει; Θα γινουν μαυρα τα ασπρορουχα απο το καυσαεριο.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1176491;image[/img[/URL]]
[/quote]
Παντως μοιαζει λιγο σαν σκηνικο πλατο σειρας εδω...νομιζεις πως θα ανοιξει η πορτα και θα βγει η ντενυ μαρκορα... :S
αυτοι οι μπουστηδες οι κουμμουνισται ολο προχειροδουλειες ειναι...πιστευω αμα κλειδωθεις εξω, ριχνεις μια γροθια στον τοιχο, ανοιγεις τρυπα και ξεκλειδωνεις απο την μεσα μερια... :S
παιρνει καινουργιακαι τι κανει τυπε,δεν τα πλενει :S :S :S
Παντως μοιαζει λιγο σαν σκηνικο πλατο σειρας εδω...νομιζεις πως θα ανοιξει η πορτα και θα βγει η ντενυ μαρκορα... :S
αυτοι οι μπουστηδες οι κουμμουνισται ολο προχειροδουλειες ειναι...πιστευω αμα κλειδωθεις εξω, ριχνεις μια γροθια στον τοιχο, ανοιγεις τρυπα και ξεκλειδωνεις απο την μεσα μερια... :S