whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 36
τι εχει ο ωρομισθιος στις ηπα???Έχω γράψει ότι η ζωή στην Αμερική καθώς και οι συνθήκες εργασίας είναι πάρα πολύ καλύτερες από της άλλες χώρες.Εκει ο υπάλληλος έχει πολλά δικαιόματα.Και σίγουρα οι Έλληνες της Αμερικής ειναι πάρα πολύ καλύτεροι από της Γερμανίας.
Ζούνε σίγουρα αρκετά καλύτερα στις Η.Π.Α και δεν βγάζουν κακία.
Τώρα τα αρνητικά τους:Νομίζουν ότι πέτυχαν επειδή πήγαν Αμερική ας ζούνε χωρίς χαρτιά,δεν μπορούν να πάνε Ελλάδα διότι αν πάνε δε γυρίζουν ποτέ Αμερική.Επειδη ομως οι περισσότεροι ήταν πολυ φτωχοι στην Ελλάδα γ'αυτο και ειναι ευτυχησμενοι στην Αμερική.
Στην Αστόρια τα σπίτια είναι παράγκες η πλάκα είναι ότι δεν έχει κανένας πλυντήριο για ξεχάστε το.Ασε που οι τιμές είναι εξωπραγματικές Εγώ ήθελα 30 $ τη μέρα για να χορτάσω!
Έχω παει και έχω μείνει σε πολλά σπίτια φίλων μου εσύ λογικά θα έμεινες σε ξενοδοχείο.Και λογικά θα πήγες παλιά γιατί τώρα οι περισσότεροι Έλληνες έχουν φύγει και έχουν πάει προς Λοκ Άϊλαντ Τώρα η Αστόρια έχει περισσότερους Μεξικανους.Σκεφτομαι να πάω Νέα Υόρκη την άνοιξη αλλά εχω αρχισει να φοβάμαι πάρα πολύ τα αεροπλάνα!
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ???
ΔΗΛΑΔΗΣ???
ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΕ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΒΑΨΟΜΑΛΙΑ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ???
ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΗΠΑ ΡΕ ΤΡΙΒΛΑΚΑ???
ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΜΣΑΙΡ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΠΑ Κ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ Κ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΥΛΩΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΧΑΜΗΛΟΥΣ-ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ..
ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΑΛΜΠΟΡΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 4,5 ΔΟΛ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ 13,5 ΔΟΛ..
ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,5 ΩΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟ,(ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ-ΗΜΕΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ,12 ΑΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ Κ ΑΝΑΠΟΔΑ)..
ΑΓΟΡΑ,ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ,ΚΑΡΑΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ..ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ..
ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ???ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ???ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΟΥ ΦΑΤΟΥΡΟΥ???ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ,ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ Κ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΦΗΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟ,ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΕΝΤΟΣ Κ ΕΚΤΟΣ ΗΠΑ..ΑΝΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΞΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ Κ ΤΑ ΣΥΝ-ΠΛΗΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ..
ΠΧ ΣΤΟ ΜΕΙΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΤΙ Κ ΟΠΟΙΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ..ΙΣΩΣ Κ Σ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ..
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΙΒΑΔΑ,ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ 30 ΔΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΥΤΙΣΗ ΣΟΥ ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΩΝ(ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΑ ΚΛΠ)ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΝ ΕΝΩ Η ΩΡΙΑΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 12 ΔΟΛ..
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ-ΦΑΠΕΣ Κ ΡΟΧΑΛΕΣ???