You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Τι παίζει με τις κουρτίνες δεν έχω καταλάβει ακομα τι βλέπουμε δεν ξέρω και γερμανικά την πουτανα μου μέσα
Γαματα, για να δουμε...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ο Βαλκάνιος φουκαράς είναι ο πιό γελοίος του σά'ι'τ όχι ότι ο Βλάκμαν ή ο Τραμουντάνα είναι καλύτεροι κ'αυτοί το ίδιο φουκαράδες είναι.Μόνο ο Βλάκμαν ρεζιλεύτηκε όταν έβαλε φώτο από την αποθήκη που μένει και είπε ότι είναι το διαμέρισμα του ,και φυσικά με της τελειωμένες γκόμενες που πάει και γαμάει μιά φορά το χρόνο .Ο Τραμουντάνα δε τόλμισε να βάλει φώτο το κελί που μένει το έβαλα εγώ όμως Μόνο μούφα φορολογική δήλωση μιάς εταιρίας που λέει ότι είναι δικιά του .Ο Βαλκάνιος φουκαράς έσπασε όλα τα ρεκόρ στην ψευτιά .Απλός νόμιζε ότι αν σβίσει τα γύρω γύρω δεν θα τη βρείτε την γκόμενα στο ιντερνέτ .μεσα στα 2-3 τοπ καμμενα ποστ ολων των εποχων του φορουμ αυτου
μνημειο γελοιοτητας
Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κλώνος του Redpaeinz αλλά όλοι οι τελειωμένοι παρόμοια γράφουν έχω 2 φίλους στο Λονδίνο και είναι λες και μιλάω με τον Τραμουντάνα,μένουν σε κελιά όπως και αυτός εξω από το Λονδίνο μου λένε βέβαια ότι βγάζουν 8.000-9.000 λίρες και ότι δεν έχουν αμάξι διότι δε χρειάζεται και ότι δε μένουν μέσα στο Λονδίνο διότι είναι πανάκρυβα και μπλα....μπλα....μπλα
Σήμερα πάντος χωρίς αυτόν δεν έχει ενδιαφέρον το σά'ι'τ >δε λεω καμιά φορά και ο βλάκμαν έχει πλάκα άλλα όταν μιλάει γιά γκόμενες και τη ζωή κάπου και όλα όσα λέει δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα καταντάει βαρετός.Και ο Τραμουντάνα καμιά φορά είναι γιά γέλια ειδικά όταν ενώ είναι εντελώς φτωχομπινές και μίζερος μιλάει γιά χλιδή αλλά τον Βαλκάνιο φουκαρά δεν τον φτάνει κανένας
Καλά ποιές κουρτίνες?δε βλέπεις τη Γερμανίδα γκόμενα του Βαλκάνιου φουκαρά στην φωτογραφία?Τι παίζει με τις κουρτίνες δεν έχω καταλάβει ακομα τι βλέπουμε δεν ξέρω και γερμανικά την πουτανα μου μέσα
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 24.596
Τύπε εκτός απο βουλγαρία για να να φτιάξεις κανα δόντι σε ποιές χώρες έχεις ταξιδέψει που έχεις και άποψη για τις γυναίκες του κόσμου;
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Θες να πας στη Βουδαπεστη ως αργοσχολος εισοδηματιας, μονιμος κατοικος?
Δεν θέλω απλά. Θα πάω , όχι στη βουδαπέστη. Σε μικρότερη πόλη. Απλά θα το κάνω όταν το μικρότερο παιδί μου ενηλικιωθεί. Θέλω 8 χρόνια.
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.306
- Πόντοι
- 2.356
Τι είναι αυτή η κουρτίνα, ρε τύπε;μεσα στα 2-3 τοπ καμμενα ποστ ολων των εποχων του φορουμ αυτου
μνημειο γελοιοτητας
Δεν καταλαβαίνω...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Τι είναι αυτή η κουρτίνα, ρε τύπε;
Δεν καταλαβαίνω...
Την είχε βάλει ο βαλκάνιος ψευταράς στην αρχή σαν κουιζ και στη συνέχεια ήθελε να μας πείσει οτι είναι απόδειξη οτι έχει γκόμενα Γερμανίδα γιατί "οι Γερμανίδες κοιμούνται πάντα όλες με το παράθυρο στην ανάκλιση". Πιασ' τα αυγό και κούρευτο κοινώς.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τι είναι αυτή η κουρτίνα, ρε τύπε;
Δεν καταλαβαίνω...
Μετά έβαλε και κάτι σεντόνια και ένα κομοδίνο και μας έλεγε ότι στη φωτογραφία είναι η Γερμανίδα του ας βάλει κάποιος αυτές της φώτο που είχε βάλει να πεθάνουμε πάλι σταΤην είχε βάλει ο βαλκάνιος ψευταράς στην αρχή σαν κουιζ και στη συνέχεια ήθελε να μας πείσει οτι είναι απόδειξη οτι έχει γκόμενα Γερμανίδα γιατί "οι Γερμανίδες κοιμούνται πάντα όλες με το παράθυρο στην ανάκλιση". Πιασ' τα αυγό και κούρευτο κοινώς.
Επισκέπτης
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1108074;image[/img[/URL]]
:S :S
[/quote]πολυ ωραιο παρκε
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.306
- Πόντοι
- 2.356
Την είχε βάλει ο βαλκάνιος ψευταράς στην αρχή σαν κουιζ και στη συνέχεια ήθελε να μας πείσει οτι είναι απόδειξη οτι έχει γκόμενα Γερμανίδα γιατί "οι Γερμανίδες κοιμούνται πάντα όλες με το παράθυρο στην ανάκλιση". Πιασ' τα αυγό και κούρευτο κοινώς.
Ε να βάλω κι εγώ τότε μια φωτό από τον καναπέ που είχα την εποχή που γαμούσα την Christy Turlington.
Από το ΙΚΕΑ τον είχα πάρει.
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Δεν θέλω απλά. Θα πάω , όχι στη βουδαπέστη. Σε μικρότερη πόλη. Απλά θα το κάνω όταν το μικρότερο παιδί μου ενηλικιωθεί. Θέλω 8 χρόνια.
Δε ξερω αν το μαθαίνεις πρωτη φορα απο εμενα αλλα δε μπορεις (τουλαχιστον οπως το λες δηλαδη απλα να πας και να ζεις ως εισοδηματιας εκει)
Philippus Aureolus
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
περαστικοι απο τη ζωη ειμαστε οπου και να παμε .
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Απλά τώρα είδα το παρουσιαστικό του ανθρώπου που έγραψε μια φορά,10€ την ώρα με 10 ώρες καθημερινή εργασία, τριάντα μέρες τον μήνα σου φέρνουν 5000€ στο λογαριασμό.
Jetzt mach Sinn!
Jetzt mach Sinn!
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.932
- Πόντοι
- 3.556
Δε ξερω αν το μαθαίνεις πρωτη φορα απο εμενα αλλα δε μπορεις (τουλαχιστον οπως το λες δηλαδη απλα να πας και να ζεις ως εισοδηματιας εκει)
Γιατι δε μπορει;
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Η πρώτη φορά η δική σου και των άλλων , φαντάζεσαι που είναι καταχωρημένες , έτσι ;;;
Περνάς μία βόλτα από την πρεσβεία τους και δείχνεις κάποια στοιχεία , προερχόμενα από τράπεζες (όχι ελληνικές)
και σου ανοίγουν τις πόρτες, όπως ο δανός φρουρός των συνόρων , όταν μπήκαν οι γερμανοί.
Βαράνε και προσοχές.
Υποθέτεις, χωρίς λόγο , ότι δεν γνωρίζω άτομα που το έχουν κάνει ήδη και τον τρόπο με τον οποίο το έχουν κάνει.
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
την εποχή που γαμούσα την Christy Turlington.
Μουνάρα , θεά. Σωσίας της παλιάς καπουτσίν ... που έπαιζε τη γυναίκα του Κλουζώ !!!!!!!!
ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 737